MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Ale końcówka
I znów bez remisu.
Dziwnie wygląda ta reprezentacja Szwajcarii z 15 na 23 zawodników złożonych z imigrantów.
I znów bez remisu.
Dziwnie wygląda ta reprezentacja Szwajcarii z 15 na 23 zawodników złożonych z imigrantów.
Wisła Kraków.
w ogóle w tym meczu sędzia mi przeszkadzał... nie że jakieś błędy robił, ale często wchodził pod rozgrywaną piłkę... piłkarz chce podać, sędzia w linii podania, zawodnik wyprowadza akcję, a sędzia biegnie obok niego jak obrońca... kilka razy się na tym złapałem, że mi się to nie zgadza
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mecz cienki jak dupa węża, choć ostatnie minuty trochę wynagrodziły tę mizerię. Zwróćcie uwagę na bramkarza Ekwadoru - ten gość sprawia wrażenie, jakby został wstawiony do bramki tylko dlatego, że jest najwyższy w drużynie . Poruszał się jak dziecko we mgle, dawno tak beznadziejnego bramkarza nie widziałem. Myślę, że jeszcze dostarczy nam rozrywki w tym turnieju...
Szwajcarzy mnie rozczarowali - daleko nie zajadą raczej z tak siermiężną grą. Francja ma najłatwiejszą grupę na mundialu...
Szwajcarzy mnie rozczarowali - daleko nie zajadą raczej z tak siermiężną grą. Francja ma najłatwiejszą grupę na mundialu...
Uzbek. W tamtej lidze pewnie są lepsze ogórki niż w naszej, więc nie dziwi mnie poziom jego sędziowaniaPająk pisze:w ogóle w tym meczu sędzia mi przeszkadzał...
Teraz trzymam kciuki za Honduras
I coś czuję że Chavez jak zagra to sprokuruje karnego
Wkońcu póki co na trzy karne w dwóch 'maczali palce' ludzie którzy byli kiedyś związani z polską ekstraklasą
Wisła Kraków.
Wisła Kraków.
A tymczasem w Kostaryce:
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak jest - może i się plątał po boisku, ale w decydującym momencie zachował się tak, jak powinien. Wielu sędziów przerwałoby grę...
Skoro już pochwały dla sędziów lecą, to dla równowagi:
http://www.sport.pl/mundial2014/1,13777 ... l_dla.html
http://www.sport.pl/mundial2014/1,13777 ... l_dla.html
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ta Francja albo mi się wydaje albo ma bardzo dziwną reprezentację. Niemal Wszyscy Czarni poza 4 piłkarzami z czego jeden to wygląda na Araba drugi na Azjatę .