Wiesz gdzie mam twoje zdanie ?-Qc- pisze:Nikt się nie przejmuje tym waszym bolt action : P

Moderator: swieta_barbara
Wiesz gdzie mam twoje zdanie ?-Qc- pisze:Nikt się nie przejmuje tym waszym bolt action : P
Skąd masz takie informacje?Barbarossa pisze: Niedopuszczenie armii End of Times to kolejna dziwna decyzja - teraz właśnie wychodzi cykl tych armii, chyba dla wszystkich, potem nie będzie innych kodeksów do kolejnych edycji.
Niektóre armie nie mają innego, sensownego złożenia, niż wsadzić lordów klepaczy. Nie wyobrażam sobie WoChu na spawnie piechoty lub turbo drogiej kawalerii -.- albo VC na jeździe i innych agresywnych rzeczach.Barbarossa pisze: Dopuszczenie 50% lordów to też ich decyzja, moim zdaniem dziwnie wpływająca na balans. Na pewno korzystają WoC, VC, DE i kilka innych armii lordocentrycznych.
Jest to mniej więcej w takim samym stopniu uzasadnione, jak przyjęcie dokładnie odwrotnych założeń. Zarówno errata, jak i książki end of times, to oficjalne publikacje GW. Tak jak army book do lizardmenów nie jest żadnym "suplementem".Bearded Unclean 'Un pisze:50% na lordów i herosów to częśc erraty do podręcznika 8ed, natomiast armie z dodatków End Times to jedynie suplementy, dlatego calkowicie uzasadnione jest zaakceptowanie tego pierwszego, i odrzucenie tego drugiego.
ale dotad jakos przeciez graly.Niektóre armie nie mają innego, sensownego złożenia, niż wsadzić lordów klepaczy.
Ale przeciez cale etc opiera sie o ingerowanie w zasady gw. Ograniczenia pd na czary, dodatkowe zasady przy bestiach itp. to wszystko sa ingerencje w zasady.BTW, z tego co wiem raczej nie chcą ingerować w główne zasady gry, a to GW dopuściło te procenty.
Jak się prezentuje twierdzenie A, czyli teorie o braku booków w 9 edycji, to wypadałoby powiedzieć B, czyli przedstawić dowód na potwierdzenie twierdzeniaBolesław pisze:Skąd masz takie informacje?Barbarossa pisze: Niedopuszczenie armii End of Times to kolejna dziwna decyzja - teraz właśnie wychodzi cykl tych armii, chyba dla wszystkich, potem nie będzie innych kodeksów do kolejnych edycji.