9th Age Tłumaczenie
Re: 9th Age Tłumaczenie
Dostępne jest już archiwum ze wszystkimi księgami, bez zaznaczonych na zielono zmian.
Wersja 1.3.0 wszystkich książek w języku polskim dostępna w pierwszym poście.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit: Gotowe(Księga Wampirów zostanie troszkę zmieniona w sekcji Wampirzych Rodów, tak aby wyglądało to jak w wersji ang, jednak nastąpi to dopiero w nocy.)
Już jest Quick Starter w polskim języku (ostatnie tabele, ze skrótem wszystkich faz zostaną dodane dopiero w przyszłym tygodniu, a tła na stronach raczej nie będę dodawał z powrotem - strasznie to przeszkadza zarówno w przerabianiu pliku jak w samym przeglądaniu).
Oczywiście wszelkie błędy i niedociągnięcia proszę śmiało zgłaszać, będę je poprawiał na bieżąco.
Oczywiście wszelkie błędy i niedociągnięcia proszę śmiało zgłaszać, będę je poprawiał na bieżąco.
Mały update:
- Poprawiono kilka literówek.
- Zmiana nazwy Elfy Najwyższego Rodu na Najwyższe Elfy.
- Zmiana nazw części czarów.
- update nieoficjalnej armii Nordowie (zmiana nazwy na Wilcze Dzieci Asklandu).
- dodatnie nowej nieoficjalnej armii: Arabia (mojego autorstwa w oparciu o plik do 8ed.)
- Poprawiono kilka literówek.
- Zmiana nazwy Elfy Najwyższego Rodu na Najwyższe Elfy.
- Zmiana nazw części czarów.
- update nieoficjalnej armii Nordowie (zmiana nazwy na Wilcze Dzieci Asklandu).
- dodatnie nowej nieoficjalnej armii: Arabia (mojego autorstwa w oparciu o plik do 8ed.)
- wind_sower
- Masakrator
Dobra mordeczki, czemu ten temat nie jest podwieszony?
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Hejo, mam pytanie Bela czy jest szansa na tłumaczenia zasad oraz magii w dniu ich premiery czy z małym poślizgiem ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Magia będzie (chyba, że zmienią coś drastycznie w ostatniej chwili - wersja robocza jest już skończona).
Gotowych jest na ten moment również 13AB (+1WIP, a do 2 nie mam jeszcze dostępu - do daty wydania na pewno zdążę je otrzymać i przetłumaczyć w całości).
Z RB będzie na pewno problem. Wychodzi jako pierwszy i to już za kilka dni, więc musiałbym go dostać najpóźniej dziś wieczorem, aby móc zdążyć na 17, w co raczej nie wierzę. Na pewno do świąt, zanim wszystkie AB zostaną wydane, RB również będzie gotowy.
Gotowych jest na ten moment również 13AB (+1WIP, a do 2 nie mam jeszcze dostępu - do daty wydania na pewno zdążę je otrzymać i przetłumaczyć w całości).
Z RB będzie na pewno problem. Wychodzi jako pierwszy i to już za kilka dni, więc musiałbym go dostać najpóźniej dziś wieczorem, aby móc zdążyć na 17, w co raczej nie wierzę. Na pewno do świąt, zanim wszystkie AB zostaną wydane, RB również będzie gotowy.
No to świetnie !:) W takim razie czekambela16 pisze:Magia będzie (chyba, że zmienią coś drastycznie w ostatniej chwili - wersja robocza jest już skończona).
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tłumaczenie Księgi Czarów dostępne w pierwszym poście. Pierwszy post został zedytowany - znajdują się 3 listy, w zależności jaką wersję podręcznika ktoś potrzebuje (Księga Czarów jest taka sama w wersji z oznaczeniami i bez oznaczeń).
Jednocześnie proszę o zgłaszanie (tutaj lub przez PW) wszelkich zauważonych błędów w tłumaczeniu.
Jednocześnie proszę o zgłaszanie (tutaj lub przez PW) wszelkich zauważonych błędów w tłumaczeniu.