Widzę, że chłopaki od nas trafili na Kołatę.
Ty to masz Kołata pecha do remisów z Mackami.
Pozdro.
STRATEGICON 2007 10-11.XI.2007
ZiemkoZiemko pisze:Darku obudziles sie chyba znienacka Rozmowy nad nowym regulaminem na przyszly sezon trwaja od dobrych 2 miechow i Twoje konkluzje w pewnej czescia sa podzielane przez wiekszosc osob na LL. Jesli chodzi o zmienianie regulaminu ligi na te ostatnie 3 mastery - soryy nie ma takiej opcji - regulamin tyczy sie wszystkich rowno.
Po pierwsze nie obudziałem sie znienacka bo rozmawiałem o tym np: na ostatnim Bazylu z Dzikiem i innymi oranizatorami.
Po drugie czy napisałem że chce zmianiać regulamin - chciałbym tylko aby organizatorzy tych 3 nadchodzących imprez wykazali dobra wole i elastyczność w terminach (min. 3 tygodnowych) ale to już moja sparwa i tych organizatorów.
Wiec generalnie chyba wystąpiły spore niejasności kominikacyjne
ja również chciałbym podziękować wszystkim za turniej
bawiłem się naprawę dobrze
mniejsza o bitwy, bo nie po to tam z Kacprem przyjechaliśmy
ale klimat naprawę był
pozdrówka dla:
- mojego partnera Kacpra Buckiego, największego wariata w świadku Warhammera
- Kołaty za całokształt
- Robsona za transport, Crusa , Duka i Niedbala za podróż
- Maćka Niebudka, Duka, Niedbala, Moryców, Jerzynów, Supłów oraz dla Metera za bitwy
- jeszcze raz dla Kacpra za imprezkę w nocy z soboty na niedzielę
i no i przede wszystkim gratsy dla Malala i braci Koszowskich za ogarnięcie imprezy. Jesteście spoko typami i będę do Was jeździł co roku.
bawiłem się naprawę dobrze
mniejsza o bitwy, bo nie po to tam z Kacprem przyjechaliśmy
ale klimat naprawę był
pozdrówka dla:
- mojego partnera Kacpra Buckiego, największego wariata w świadku Warhammera
- Kołaty za całokształt
- Robsona za transport, Crusa , Duka i Niedbala za podróż
- Maćka Niebudka, Duka, Niedbala, Moryców, Jerzynów, Supłów oraz dla Metera za bitwy
- jeszcze raz dla Kacpra za imprezkę w nocy z soboty na niedzielę
i no i przede wszystkim gratsy dla Malala i braci Koszowskich za ogarnięcie imprezy. Jesteście spoko typami i będę do Was jeździł co roku.
A własnie.Ktoś miał przywieźć mi na Macki Wojny moje figsy które pozyczałem na Strategicon.
Czy ktos je dostarczył do Łodzi?
Bo nikt się do mnie z nimi nie złosił.
To był oddział Imperiualnych swordcmanów z FCG i 10 milicjantów.
Czy ktos je dostarczył do Łodzi?
Bo nikt się do mnie z nimi nie złosił.
To był oddział Imperiualnych swordcmanów z FCG i 10 milicjantów.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken