Master PGA "Przypraw sobie gębe" Poznań 24/25.11.2007

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Wczoraj sie zapisalem , wyslalem rozpe , a nie ma mnie na liscie . Teraz jest juz ponad 90 osob :? Prosze jeszcze raz o zapisanie :

Jacek Grotha "Xet" ID 1258

Rozpiske wysylam ponownie, jest troche inna od poprzedniej takze prosze o uwzglednienie obecnej.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

hah! i juz wszystko wiem. Twoja rozpa, jak i kilka innych, trafila do katalogu spam :)

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

musze zadać to pytanie.... na jakich zasadach wystawiane są HE? na starych i nowych?

i podstawka pod smoki HE....wymiary poproszę:D

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Ok , wszystko gra. Sorry za panike . Nowa rozpa wyslana.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

To ja zgłaszam jeszcze jednego gracza z Zielonej Góry, rozpiska będzie wkrótce :)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

Inferno pisze:
Paffeu pisze:
Inferno pisze:A ktoś od was jedzie Dudi ?

Pytanie do organizatora:
Moge wystawic kusznikow De jako mengili ?

Potrzeb7uje juz tlyko 48 night goblinow czekam na pomoc !! HELP me!!
mój brat może Ci wziąć.
jest niepełnoletni, więc nie stawiaj mu za to piwa.

(ale możesz postawić mi :P )

ok to poprosze 48 na wynos :D jak moge to jendych z lukami tzn 22 z lukami :P
mamy tylko z hand weaponami, także wysiwyga nie będziesz miał niestety :P

ja za to będe bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś poratuje mnie jednym kroxigorem.

Ola
Plewa

Post autor: Ola »

jo, mnie też jeszcze dopiszcie, ID i rozpiska wyslane ;]

Awatar użytkownika
KOOBA.84
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: KOOBA.84 »

Kedziorson pisze:musze zadać to pytanie.... na jakich zasadach wystawiane są HE? na starych i nowych?

i podstawka pod smoki HE....wymiary poproszę:D
I na starych i na nowych. Szafa twierdzi, że podoła ;)

Co do podstawek - obojętnie.
bo tak. :lol:

Isio
Plankton

Post autor: Isio »

Rozpiska już wysłana, mam nadzieję, że nie będę pokonywał takiego dystansu[z Białegostoku do Poznania] tylko po to żeby się dowiedzieć że nie zagram.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
KOOBA.84

Post autor: KOOBA.84 »

UWAGA UWAGA!!! BARDZO WAZNY POST, PROSZE BYSCIE PRZECZYTALI WNIKLIWIE :)

1. Uprasza się wszystkich o wzięcie spiworka i karimatrki - na wszelki wypadek.
Ponadto, CI ktorzy planuja duze spozycie uzywki zwanej herbata, dla swojego komnfortu zachecani sa do wziecia ulubionego kubeczka z domu i pochwalenie sie nim ;) No chyba ze wolicie pic z parzących dlonie plastikow.

2. Powtarzam prosbe o potwierdzenie danych - CI ktorzy nie zrobia tego do jutra do godziny 18:00 wypadną na liste rezerwowych (miejsca 91 i dalej). Jest duze zainteresowanie, chcielibysmy zeby nie zabraklo miejsc dla osob ktore sa pewne przyjazdu.

3. WEJSCIE NA TEREN TARGOW

Obrazek

Powyzej widac mapkę. Na niebieski kolor oznaczono charakterystyczny przeszklony budynek-hall targów zwany potocznie "AKWARIUM". Trzeba udać się do niego (dojsc latwo, zwlaszcza z PKP, a w razie problemow pytajcie kogokolwiek o akwarium).

Wewnatrz budynku mniej wiecej na srodku (tak jak czerwona kreska na mapce) bedzie lada, przy ktorej bedzie oznaczenie naszego turnieju i czlowiek od nas - tam trzeba potwierdzic swoje przybycie i odebrac wejsciowke (!!!) z ktora mozna juz od 8:30 wchodzic na teren targow. Dochodzicie do pawilonu 15B i odnajdujecie stoisko strefy - TU PLACICIE ZA WSTEP NA TURNIEJ, owe 25zl wpisowego.

BRON BOZE nie placcie przy kasach za wejsciowki - tylko ta lista!

Obrazek

OTO CZLOWIEK KTORY BEDZIE W AKWARIUM ZA LADĄ (Nie smiac sie! ;) ) On bedzie wypatrywal was, a wy jego wiec mysle ze to jakos wszystko da rade :)

4. UWAGA! Pamietajcie by zachowac bilet PKP PRzewozy Regionalne na ktory przyjechalisie, aby uzyskac zwrot!!

5. Jak juz czesc wyczytala, a drugiej czesci powtorze, wpuszczamy juz od 8:30 na teren targow, Nasz czlowiek (ten z fotki) 8:00 bedzie juz w budyunku "Akwarium" przy ww. ladzie. Godzina startu turnieju nie zmienia się.
bo tak. :lol:

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

ponowie pytanie
Slons przybedzie zapewne ok 2giej w nocy z piatku na sobote,
uprasza takowo o opisanie drogi z pkp do schroniska, gdzie 5tka nas zdoła zrzucic z sieie jarzmo tobołow i w spokoju (lub nie ;) ) przespi poranek
Cchcielismy sie upewnic bo nocowanie na dworcu jest o tej porze roku zbyt uciazliwe

pozdr
Grzesio

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Grzesiu nie rob sztucznego burdelu. Wszystko zalatwione. Czytaj forum lokalne. Spimy u Szafy.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

UWAGA!

Wszyscy przyjezdzajacy w piatek lub w nocy z piatku na sobote, w tym Zafael - prosze informacje na maila lub na priva dotyczącą: ile osob przyjedzie, ktorego dnia, i dokladnie o ktorej godzinie bedziecie w poznaniu. Dostaniecie mapke jak dojsc na jackowskiego, czyli do naszego mieszkanka gdzie za darmoche i w ciepelku prześpicie noc z soboty na niedziele w towarzystwie leśnika. Może być?

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

a kto mi to powiedzial
no i po kiego mam czytac - zbanowany tam jestem

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

szafa@poznan pisze:OTO CZLOWIEK KTORY BEDZIE W AKWARIUM ZA LADĄ (Nie smiac sie! )
:lol:

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

ataman pisze:
szafa@poznan pisze:OTO CZLOWIEK KTORY BEDZIE W AKWARIUM ZA LADĄ (Nie smiac sie! )
kwiczę ze śmiechu :roll: :evil:

nocleg dla paru osób w piątek wieczorem (czytaj w nocy się znajdzie) ale możliwości noclegowe po 1 są ograniczone, po 2 nie spodziewajcie się rewelacji, ciepło i darmocha to maks co można o naszej melinie studenckiej powiedzieć :wink: :D

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Leśnik pisze:
ataman pisze:
kwiczę ze śmiechu :roll: :evil:

nocleg dla paru osób w piątek wieczorem (czytaj w nocy się znajdzie) ale możliwości noclegowe po 1 są ograniczone, po 2 nie spodziewajcie się rewelacji, ciepło i darmocha to maks co można o naszej melinie studenckiej powiedzieć :wink: :D
hmmm ja chya widziałem ta twarz w 007...
o 2giej nad ranem to wystaczy nam kawałek podłogi, zgaszone swiatło i ciepłe powietrze

Awatar użytkownika
yarma
Chuck Norris

Post autor: yarma »

jak wygląda sprawa z miejscami parkingowymi? Czy na terenie targów jest za free? Czy koło akumulatorów jest za free? Napiszcie jak to wygląda ...

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Uwaga !!!
Jade z Warszawy i biore samochód. Mam 2 lub 3 wolne miejsca (dziś jeszcze napiszę ile dokładnie bo czekam, aż mi się kumpel z klubu określi). Chętnych zapraszam. Jak nie uda się zebrać ekipy to z przyjemnoscią się do kogoś kto ma wolne miejsce podłącze.
Obrazek
Obrazek

blady da'Rasta

Post autor: blady da'Rasta »

@yarma: na teren targow nie wjedziesz, a przed targami jest platna strefa ograniczonego postoju, tyle ze w soboty i niedziele nie jest platna - wiec proponuje stanac tam

ODPOWIEDZ