To wystaw Giganta DoWtomekjar pisze:
Comp Score mi się podoba (tylko żal troszkę duetu gigantó )
A tak BTW , popieram comp score w każdej wersji...
...schematom nie...
nie mozna. Rhinox Riders tylko w Ogre Kingdoms.MJR pisze:Może głupie pytanie ale jak wygladą sprawa z Rhinox Rider z tekstu regulaminu wyczytałem że taka jednostka istnieje poszukałem o nie info (człowiek całe życie się uczy) a tam czytam że może być wystawiona jako Dogs of War jak większość "czystych" Ogrów tyle że zajmuje dwa sloty rar. Czy na tej imprezie tak można rzeczywiście?
hmm... tu mnie zaskoczyles. nie wiem, nie ja obsluguje konto, tylko nasz dzial kredytowy. dowiem sie, choc watpie - konto ulokowane jest w Polsce, a wiadomo, jak wyglada w Polsce paypal...bigpasiak pisze:pytanie do Szmana. czy mozna placic przez Pay Pala czy raczej przez przelew...?
Teleportować się nie możesz... ruszac też byśsię mógł na koniec fazy ruchubigpasiak pisze:male pytanie odnosnie scenariuszy:
w Battle no. 4. Sacrifice on the Altar of the Gods...
jest napisane ze poswiecam cala ture ruchu i mam pyatnie: czy moge sie teleportowac na koniec tej fazy z MotHW? uzywam go na koniec fazy ruchu...
dalej Battle no. 1. Regicide czy uzurper tez ma kilinga?
i Battle no. 2. Humphrey the Mad Alchemist czy na alchemiku moge postawic WW? znaczy otoczyc go nimi?
pytanie do Szmana. czy mozna placic przez Pay Pala czy raczej przez przelew...?
Gdzie moge znalezc 'Decisions Book'? Chialbym go przejrzec .If you ask for a rules clarification the following process will occur:
1. They will show you the rule in its relevant place in the rulebook.
2. If the above is not clear, they will refer to the Chief Referee's EEGT Decisions Book. This is a reference work which contains the previous decisions of Referees at EE Warhammer Tournaments; it forms our own body of precedent for adjudicating this event.
3. If this does not resolve the matter, the Chief Referee will make a decision. This decision is final and will be recorded in the EEGT Decisions Book.