Nadciągają Hordy Chaosu :)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

Zablokowany
Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Shino pisze:w legionie kawaleria wygladala podobnie wiec nie za bardzo rozumiem czemu tot akie dziwne, ze sie zbytnio nie zmienila pod tym wzgledem?
No cóż, niedouczony jestem, nie interesowałem się ani nie grałem przeciw DL ;)
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Jakie są szanse na to że wyjdą nowe modele plastikowych rycerzy?

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Nie ma żadnych przecieków, oprócz tego, że będą teraz pakowani po 10 sztuk. Nie podejrzewam żeby pojawiły się nowe modele.
Obrazek

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

To zależy od tego w jakich są wypraskach teraz, jeżeli w 4 na wypraskę, lub 6 to raczej mało prawdopodobne, by fabrycznie obcięli ich do 10. Chociaż nigdy nie wiadomo, może chcą zaoszczędzić na rzeźbiarzach ;p

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Mauler pisze:Nie ma żadnych przecieków, oprócz tego, że będą teraz pakowani po 10 sztuk. Nie podejrzewam żeby pojawiły się nowe modele.
Ty mówisz chyba teraz o warriorach, Arbaal pytał o knightów

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Crom pisze:
Mauler pisze:Nie ma żadnych przecieków, oprócz tego, że będą teraz pakowani po 10 sztuk. Nie podejrzewam żeby pojawiły się nowe modele.
Ty mówisz chyba teraz o warriorach, Arbaal pytał o knightów
Dokładnie, Warriorzy mają być pakowani po 10 (nie wiadomo czy modele zostaną zmienione całkiem, czy tylko dodadzą starym Warriorom wypraski z broniami dwuręcznymi).
Co do Rycerzy to mają być plastikowi i pewnie będą w pudełkach po 5 typa :)

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Jeśli plastikowi to pewnie po 8 typa - każda plastikowa jazda ma 8 kolesiów w pudełku :)

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

nowe kawy sa po 5, imperialna, bretonska, WE i HE sa stare, tylko fast imperium jest nowa kawa, reszta sie nie zmienila od lat, wiec skoro dadza re-pak co jest spora szansa na 5modeli.

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Gajowy pisze:nowe kawy sa po 5, imperialna, bretonska, WE i HE sa stare, tylko fast imperium jest nowa kawa, reszta sie nie zmienila od lat, wiec skoro dadza re-pak co jest spora szansa na 5modeli.
Właśnie tym bardziej, że Cold One Knights mają być plastikowi i w pudełku z 5 modelami, więc na 99% tak samo będzie z Rycerzami Chaosu.

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Post autor: Zły_Blondyn »

Ja pierdykam w 8ed. to chyba będą z papieru te figurki do wycięcia z White Dwarf'a.... Żenada, żeby elitarne oddziały były z tego samego materiału co prezerwatywy....

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

o czym piszesz?

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Albo masz bardzo plastyczne figurki albo bardzo sztywne prezerwatywy.
Uerph.

ksuM
Falubaz

Post autor: ksuM »

Co wszyscy mają do plastików?

Mi tam pasuje, że można dużo taniej zebrać armię.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

nie chce mi sie czytac 12 stron to sie z grubej ruty zapytam... wie ktos cos pewnego o tej niby liscie? bo jak ona ma sie pojawic za miesiac to juz wssytko powinno byc jak demony byly na 2 miechy przed premiera dostepne...

z gory dzieki za wszelkie info, najlepiej jakos tak do kupy by ktos zebral ploty albo cos...

pzdr

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

W czerwcowym WD ma być army list w którym będą nowe zasady budowania armii na hordach. Jeśli chodzi o demony to albo ich wcale nie będzie albo będą na nowych zasadach a jeśli chodzi o bestie to albo będą albo ich nie będzie albo będą na nowych zasadach. O nowej książce nic nie wiadomo.
Jeśli się pomyliłem lub coś zapomniałem to dopiszcie :?

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

A i są jeszcze niepotwierdzone plotki że chaos krasie mają być w hordach ale to by była straszna h..... więc oby tak się nie stało.

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

A z tymi krasiami to skąd wiesz ?? Bo perspektywa raczej nieciekawa...
PS. A co do figurek to możecie się śmiać, ale ja Wam mówię, że za parę lat będziecie wchodzić do sklepu i mówić "arkusz A5 knightow proszę !" :P

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Oczywiście te wszystkie informacje to tylko plotki tak samo jak ta z krasnalami. Znalazłem ją na forum warseer (nie dam linka bo nie chce mi się szukać).

Imo jest to trochę możliwe ponieważ a stronie GW jest lista dwarfów do ściągnięcia właśnie z zakładki z hordami. Jak wiadomo GW nie bawi się w wymyślanie nowych rzeczy tylko robi coś z czegoś co już jest. Przykładem są nowe demony. Obcja z dwarfami była by im wygodna i wcale nie muszą robić nowych modeli. Kiedy masz do do dyspozycji death rocket i gobliniskie bolce wojownicy którzy są corem stają się automatycznie bardzo przydatni. Hordy z ofensa przechodzą na defens(jak by tak było sprzedaje wszystkie figurki).
Ale tak nie będzie, nie martwcie się bo to tylko moja chora wyobraźnia :) :!:

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

mi by sie opcja mieszanki z ChD, takimi stylowo jak zaloga od helki mega podobala, zawsze o tym marzylem :)

pzdr

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Hehehe :D No całkiem ciekawe, ale tylko w wersji "zniewolona podrasa krasnali" na usługach mortali :P

Zablokowany