No cóż, niedouczony jestem, nie interesowałem się ani nie grałem przeciw DLShino pisze:w legionie kawaleria wygladala podobnie wiec nie za bardzo rozumiem czemu tot akie dziwne, ze sie zbytnio nie zmienila pod tym wzgledem?
Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
- Temple Guard
- Falubaz
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
Jakie są szanse na to że wyjdą nowe modele plastikowych rycerzy?
- Temple Guard
- Falubaz
Dokładnie, Warriorzy mają być pakowani po 10 (nie wiadomo czy modele zostaną zmienione całkiem, czy tylko dodadzą starym Warriorom wypraski z broniami dwuręcznymi).Crom pisze:Ty mówisz chyba teraz o warriorach, Arbaal pytał o knightówMauler pisze:Nie ma żadnych przecieków, oprócz tego, że będą teraz pakowani po 10 sztuk. Nie podejrzewam żeby pojawiły się nowe modele.
Co do Rycerzy to mają być plastikowi i pewnie będą w pudełkach po 5 typa
Jeśli plastikowi to pewnie po 8 typa - każda plastikowa jazda ma 8 kolesiów w pudełku
nowe kawy sa po 5, imperialna, bretonska, WE i HE sa stare, tylko fast imperium jest nowa kawa, reszta sie nie zmienila od lat, wiec skoro dadza re-pak co jest spora szansa na 5modeli.
- Temple Guard
- Falubaz
Właśnie tym bardziej, że Cold One Knights mają być plastikowi i w pudełku z 5 modelami, więc na 99% tak samo będzie z Rycerzami Chaosu.Gajowy pisze:nowe kawy sa po 5, imperialna, bretonska, WE i HE sa stare, tylko fast imperium jest nowa kawa, reszta sie nie zmienila od lat, wiec skoro dadza re-pak co jest spora szansa na 5modeli.
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Ja pierdykam w 8ed. to chyba będą z papieru te figurki do wycięcia z White Dwarf'a.... Żenada, żeby elitarne oddziały były z tego samego materiału co prezerwatywy....
o czym piszesz?
nie chce mi sie czytac 12 stron to sie z grubej ruty zapytam... wie ktos cos pewnego o tej niby liscie? bo jak ona ma sie pojawic za miesiac to juz wssytko powinno byc jak demony byly na 2 miechy przed premiera dostepne...
z gory dzieki za wszelkie info, najlepiej jakos tak do kupy by ktos zebral ploty albo cos...
pzdr
z gory dzieki za wszelkie info, najlepiej jakos tak do kupy by ktos zebral ploty albo cos...
pzdr
W czerwcowym WD ma być army list w którym będą nowe zasady budowania armii na hordach. Jeśli chodzi o demony to albo ich wcale nie będzie albo będą na nowych zasadach a jeśli chodzi o bestie to albo będą albo ich nie będzie albo będą na nowych zasadach. O nowej książce nic nie wiadomo.
Jeśli się pomyliłem lub coś zapomniałem to dopiszcie
Jeśli się pomyliłem lub coś zapomniałem to dopiszcie
A i są jeszcze niepotwierdzone plotki że chaos krasie mają być w hordach ale to by była straszna h..... więc oby tak się nie stało.
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
A z tymi krasiami to skąd wiesz ?? Bo perspektywa raczej nieciekawa...
PS. A co do figurek to możecie się śmiać, ale ja Wam mówię, że za parę lat będziecie wchodzić do sklepu i mówić "arkusz A5 knightow proszę !"
PS. A co do figurek to możecie się śmiać, ale ja Wam mówię, że za parę lat będziecie wchodzić do sklepu i mówić "arkusz A5 knightow proszę !"
Oczywiście te wszystkie informacje to tylko plotki tak samo jak ta z krasnalami. Znalazłem ją na forum warseer (nie dam linka bo nie chce mi się szukać).
Imo jest to trochę możliwe ponieważ a stronie GW jest lista dwarfów do ściągnięcia właśnie z zakładki z hordami. Jak wiadomo GW nie bawi się w wymyślanie nowych rzeczy tylko robi coś z czegoś co już jest. Przykładem są nowe demony. Obcja z dwarfami była by im wygodna i wcale nie muszą robić nowych modeli. Kiedy masz do do dyspozycji death rocket i gobliniskie bolce wojownicy którzy są corem stają się automatycznie bardzo przydatni. Hordy z ofensa przechodzą na defens(jak by tak było sprzedaje wszystkie figurki).
Ale tak nie będzie, nie martwcie się bo to tylko moja chora wyobraźnia
Imo jest to trochę możliwe ponieważ a stronie GW jest lista dwarfów do ściągnięcia właśnie z zakładki z hordami. Jak wiadomo GW nie bawi się w wymyślanie nowych rzeczy tylko robi coś z czegoś co już jest. Przykładem są nowe demony. Obcja z dwarfami była by im wygodna i wcale nie muszą robić nowych modeli. Kiedy masz do do dyspozycji death rocket i gobliniskie bolce wojownicy którzy są corem stają się automatycznie bardzo przydatni. Hordy z ofensa przechodzą na defens(jak by tak było sprzedaje wszystkie figurki).
Ale tak nie będzie, nie martwcie się bo to tylko moja chora wyobraźnia
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Hehehe No całkiem ciekawe, ale tylko w wersji "zniewolona podrasa krasnali" na usługach mortali