Obawiam się, że Piotrusiowi nie dałbyś radyW pomorskim stylu to mozesz z bańki dostac ze takie teksty.
Smród, brud i ustawianie ligi pod ETC.
Moderator: swieta_barbara
Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szklo ale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.Młody miał już dość wałowania przy stole stwierdził , ze trzeba zrobić wal na większą skale.
Brzmi prawie jak cytat z Wojownika światła Paulo CoelhoKomputerowy wojownik
Dla nas zbawia swiat,
Komputerowy wojownik
Rozsiewa smierc i strach,
Komputerowy wojownik
Nie ugnie sie przed niczym!
Niestety nie jestem dzieckiem neostrady i komputerowym napinaczem.A takie rzeczy jakie na wyjazdach sie przytrafiaja to mozna na filmach sensacyjnych ogladac;).
A to Blacer sie skrywa:).No Balcerowi nie dalbym rady;).Obawiam się, że Piotrusiowi nie dałbyś rady
Balcera i Holana nie zaatakowalbym
to ja się przyznam że byłem dopisany do listy uczestników na zeszłorocznym PGA, choć na nim nie grałem (ale byłem)
to pewnie błąd jakiś bo byłem gdzieś w połowie tabeli, ale możecie zacząć dochodzenie...
szczerze nie uważałem za istotne wyciąganie tej sprawy na wierzch, ale w świetle obecnych afer i przekrętów to na pewno będzie ważne.
to pewnie błąd jakiś bo byłem gdzieś w połowie tabeli, ale możecie zacząć dochodzenie...
szczerze nie uważałem za istotne wyciąganie tej sprawy na wierzch, ale w świetle obecnych afer i przekrętów to na pewno będzie ważne.
Błażej, ciekawe co na to osoba której ID zostało podmienione na Twoje...
Adrian a ostatni Master w Lublinie, gdzie był pewien Worst Play dla Młodego - daleko nie trzeba szukać. Przerzucenie zasięgu latarki jak przeciwnik sie odwrócił bym po to raczej zaliczył i osobiście bym sie bardzo "zmęczył" gdyby to było w bitwie ze mną. To są tzw. fakty.Chory pisze:Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szklo ale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.Młody miał już dość wałowania przy stole stwierdził , ze trzeba zrobić wal na większą skale.
tak przyplapalem... w lublinie podczas bitwy z fiszem a czemu sie pytasz?Chory pisze: Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szklo ale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ciekawe czy ktoś powie w stylu Ziobry "Ten pan już nikogo nie zwałuje" (Taka moja dygresja bo mi się skojarzyło coś, swojego stanowiska nie mam i mnie nie interesują przepychanki smiesznej ligi o złoty kał szatana)
Juz nie powinniscie wracać do tamtej akcji. Nie pamietam zeby w jakiejs innej sytuacji mnie ktos złapał na wale, a tamto z Fischem wyszło z nieporozumienia, karniaka przyjąłem bez zbędnych protestow.Shino pisze:tak przyplapalem... w lublinie podczas bitwy z fiszem a czemu sie pytasz?Chory pisze: Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szklo ale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
to ja się przyznam że byłem dopisany do listy uczestników na zeszłorocznym PGA, choć na nim nie grałem (ale byłem)
To ja niestety musze tutaj posypać głowę popiołemBłażej, ciekawe co na to osoba której ID zostało podmienione na Twoje... Smile
Sprawdziłem dokładnie wyniki w rankingu ligi i to co wysyłaliśmy adeonowi...
Zamiast ID Kędziora (tego z Żywca ) wpisałem, o ile dobrze widzę, ID Błażeja Co prawda nie zmieniło to ilości graczy, ani nie zmieniłoby też wyników Kędziora (miał 4 lepsze mastery już zaliczone), o tyle błażej poszedł za to pare miejsc w rnkingu w górę
Jak juz napisałem - mea culpa, ale proszę - nie anulujcie wyników turnieju
mi sie zawsze z Mlodym gralo dobrze, bez walów, fakt ze momentami lapie chlopak za duze cisnienie (np nasza bitwa na MB) ale to prawo wieku, tak pozatym nigdy nie widzialem zeby walowal... a mysle ze troche wiecej bitew od was z nim zagralemShino pisze:tak przyplapalem... w lublinie podczas bitwy z fiszem a czemu sie pytasz?Chory pisze: Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szklo ale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.
no, dokladnie, piekno WFB, porozumienie ponad podzialamiChristos pisze:
To Adrian jest aż tak zagorzałym kibolem Arki?
To dlaczego go lubimy?
My wierni kibice Lechii!
Ha, a jednak WFB łączy ponad podziałami
pzdr
Zastanawiałem się nad tym, jakie kary naprawdę zabolą wałkarzy. Pomysły mam 2 - oba powinny być rozpatrzone jako kary łączne i indywidualnie(tj. dla wałkarzy):
1. Wykluczenie z ETC na 1-2 sezony
2. Wykluczenie z DMP na 1-2 sezony
Dodatkowo:
-utrata miejsca na LL na rzecz innej osoby z klubu
-utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu
1. Wykluczenie z ETC na 1-2 sezony
2. Wykluczenie z DMP na 1-2 sezony
Dodatkowo:
-utrata miejsca na LL na rzecz innej osoby z klubu
-utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
LS nie ma nic wspólnego z przynależnością klubową.adeon pisze: -utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jedy Knight pisze:LS nie ma nic wspólnego z przynależnością klubową.adeon pisze: -utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Po prostu - bez dopisku - "z klubu".adeon pisze:
Członek "Najświętszej Listy Sędziowskiej" oszustem?
To niemożliwe. Po zdemaskowaniu - precz.
A reszta propozycji ? Do zaakceptowania ?Jedy Knight pisze:Po prostu - bez dopisku - "z klubu".adeon pisze:
Członek "Najświętszej Listy Sędziowskiej" oszustem?
To niemożliwe. Po zdemaskowaniu - precz.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Let's have more "free reform" practice, shall we?Shino pisze:must........... resist.......... urge........... to be........ caught....... cheatingadeon pisze:-utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu
@ Adeon - OK.