Jadar na Jagielońskiej 58 przy pl.Hellera. Wiertła od grubości włosa.Dwalthrim pisze:Da radę gdzieś w Wawie kupić wiertła do Hobby Drilla?
Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
Daw pisze:Na awatarze umieszczenie gifa nie koliduje z ergulaminemale tylko na awatarze
Generalnie bedzie chyba wprowadzic, ze takze na awatarze, bo jak patrze na monitor i na awatar uzytkownika gerald_tarrant to mnie erbi...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ale zostaw Booxiego - fajne dziewczę...
.

- gerald_tarrant
- Masakrator
weż się odczep od mojego awatara, nie podoba Ci się to mnie dodaj do ignorowanychZiemko pisze:Daw pisze:Na awatarze umieszczenie gifa nie koliduje z ergulaminemale tylko na awatarze
Generalnie bedzie chyba wprowadzic, ze takze na awatarze, bo jak patrze na monitor i na awatar uzytkownika gerald_tarrant to mnie erbi...
Temat wrzucilem na loze adminowa, czekam na odpowiedz reszty. Jesli zapadnie decyzja to nie bedziesz mial nic do gadania, to samo co inni wygifowani w awatarach.
- gerald_tarrant
- Masakrator

może zagłosujecie też nad zakazem jpgów gości w niebieskich czapeczkach

Gestapo to by Ci profil usunelo nie pytajac 

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A dużo tych nasion potrzebujesz?Druchii pisze:Znacie jakiś dobry internetowy sklep modelarski? Potrzebuję listków (nasion brzozy) i wysokiej trawy.
Pozdro
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Bardzo proszę - asortyment jest spory.Druchii pisze:Znacie jakiś dobry internetowy sklep modelarski? Potrzebuję listków (nasion brzozy) i wysokiej trawy.
Pozdro
http://www.jadarhobby.pl/advanced_searc ... o=&x=0&y=0
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
Ziemko pisze: Temat wrzucilem na loze adminowa, czekam na odpowiedz reszty. Jesli zapadnie decyzja to nie bedziesz mial nic do gadania, to samo co inni wygifowani w awatarach.
TO NAUCZ SIĘ KORZYSTAĆ Z ADBLOCKERA JAK CIĘ WKURZAJĄ AVATARY GIFOWE

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
no cóżDruchii pisze:Arbiter - w opór

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja malując bandaże zawsze stosuje "Khemri Brown" potem rozjaśniam dodając białej. Mnie taki efekt satysfakcjonuje, polecam spróbować.