Szybkie pytania

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dr. Lobo
Mudżahedin

Re: Szybkie pytania

Post autor: Dr. Lobo »

Dwalthrim pisze:Da radę gdzieś w Wawie kupić wiertła do Hobby Drilla?
Jadar na Jagielońskiej 58 przy pl.Hellera. Wiertła od grubości włosa.
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Daw pisze:Na awatarze umieszczenie gifa nie koliduje z ergulaminem ;) ale tylko na awatarze :)

Generalnie bedzie chyba wprowadzic, ze takze na awatarze, bo jak patrze na monitor i na awatar uzytkownika gerald_tarrant to mnie erbi...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ale zostaw Booxiego - fajne dziewczę... :D .

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

Booxi nie jest dziewczynką :D on lubi dziewczynki :D

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

Ziemko pisze:
Daw pisze:Na awatarze umieszczenie gifa nie koliduje z ergulaminem ;) ale tylko na awatarze :)

Generalnie bedzie chyba wprowadzic, ze takze na awatarze, bo jak patrze na monitor i na awatar uzytkownika gerald_tarrant to mnie erbi...
weż się odczep od mojego awatara, nie podoba Ci się to mnie dodaj do ignorowanych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Temat wrzucilem na loze adminowa, czekam na odpowiedz reszty. Jesli zapadnie decyzja to nie bedziesz mial nic do gadania, to samo co inni wygifowani w awatarach.

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

:shock: gestapo normalnie
może zagłosujecie też nad zakazem jpgów gości w niebieskich czapeczkach =D>

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Gestapo to by Ci profil usunelo nie pytajac ;)

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Znacie jakiś dobry internetowy sklep modelarski? Potrzebuję listków (nasion brzozy) i wysokiej trawy.
Pozdro

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Druchii pisze:Znacie jakiś dobry internetowy sklep modelarski? Potrzebuję listków (nasion brzozy) i wysokiej trawy.
Pozdro
A dużo tych nasion potrzebujesz?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Dr. Lobo
Mudżahedin

Post autor: Dr. Lobo »

Druchii pisze:Znacie jakiś dobry internetowy sklep modelarski? Potrzebuję listków (nasion brzozy) i wysokiej trawy.
Pozdro
Bardzo proszę - asortyment jest spory.

http://www.jadarhobby.pl/advanced_searc ... o=&x=0&y=0
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ziemko pisze: Temat wrzucilem na loze adminowa, czekam na odpowiedz reszty. Jesli zapadnie decyzja to nie bedziesz mial nic do gadania, to samo co inni wygifowani w awatarach.

TO NAUCZ SIĘ KORZYSTAĆ Z ADBLOCKERA JAK CIĘ WKURZAJĄ AVATARY GIFOWE :D blokujesz i z głowy leniu jeden :D ale nieee lepiej wszystkie wypieprzyć gifowe avatarki :D

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Arbiter - w opór ;) Chcę troszkę zmienić/urozmaicić podstawki na całej armii :shock:
Dzięki za link Lobo.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Druchii pisze:Arbiter - w opór
no cóż :( . Bo myślałem żeby ci trochę ze swoich zapasów odstąpić (i tak bym sobie uzupełnił w lato). Ale raczej moje zapasy nie pokryją twojego zapotrzebowania :P
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Jakich kolorów najlepiej użyć (gw) aby pomalować przyzwoicie bandaże ? tnie TK tylko bandaże na krasnoludzie :)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Ja malując bandaże zawsze stosuje "Khemri Brown" potem rozjaśniam dodając białej. Mnie taki efekt satysfakcjonuje, polecam spróbować.

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

dzięki :D

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

jak pomalować czerwone "pijackie" nosy ?

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dwarf flesh+czerwień jakaś? Chyba, że chcesz bardziej napuchnięty to sama czerwień ;) Ogólnie kombinuj z odcieniami skóry+czerwony.

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

ale lepiej nakładać rozwodnioną farbę na już pomalowany nos, czy od podstaw malowac go takim kolorem ?

ODPOWIEDZ