Rozpiski
Moderator: JarekK
sztormówa tak, bo jest grana, ale falcon horn zupełnie nie spotykany:)runepriest pisze:Sztormowa i falcon horn troche to karci ^^.
szczerze to spodziewałem się raczej dojazdu typu "ja jebie, przecież to nie działa!"
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
Szczerze, to pewnie sam tak stwierdzisz po 3 grach.Dmtrij pisze:szczerze to spodziewałem się raczej dojazdu typu "ja jebie, przecież to nie działa!"
Do ostatniej rozpy: lecisz wszystkim na tł mroga i zaczynasz od tyłu rżnąć?
"Walery: Niech się pan na mnie spuści
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru
Ahh, pamiętam te złote czasy kiedy miałem 6 lat i wszystko było takie proste i piękne...DragoMir pisze:Do ostatniej rozpy: lecisz wszystkim na tł mroga i zaczynasz od tyłu rżnąć?
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Muszę złożyć jakąś nową, inną rozpę pod euro. Macie jakiś pomysł, który można by podchwycić, bo ja nie mam żadnych świeżości ? Szukam jakiejś nowej konstrukcji, a nie pomysłu na drobne zmiany, w stylu mark na dużym magu.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Gram na dniach z ogrami na 3000pkt, co byście poradzili? Dużo żywotności, jazda na kłach i horda byków mnie martwi
Chciałem ze dwa kloce po 6x Rycerzyków no i chosenków dać, coby kosili. Może lorda na smoku? pokrótce
Chciałem ze dwa kloce po 6x Rycerzyków no i chosenków dać, coby kosili. Może lorda na smoku? pokrótce
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
W magii death, shadow, lub slaanesh, w core warriorzy nurgla z halkami, smoka, helpę i tym podobne sobie odpuść, lepiej mieć coś dobrym save, więc pamiętaj o czniczu na szrajnach. Ogry nie będą miały dużo śmiecia, więc rycki khorna i czołzeni w specialach będą ok. Jak wciśniesz to daj tyle psów ile się da, co by odginać w nieskończoność ten kloc irongutów. Chyba tyle.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Początkowo ja myślałem o rozpie podobnej jak wcześniej na Rycerzach, lecz z Nurglem , ale nie mam jak przetestować w najbliższych dniach.Shadar pisze:Muszę złożyć jakąś nową, inną rozpę pod euro. Macie jakiś pomysł, który można by podchwycić, bo ja nie mam żadnych świeżości ? Szukam jakiejś nowej konstrukcji, a nie pomysłu na drobne zmiany, w stylu mark na dużym magu.
Ciekawy pomysł też by był spróbować wpakować warda na 2 hordach maruderów po 40:
Pierw bohater w 1 hordzie czeka na warda, wchodzi do drugiej hordy i to samo.
Ewentualnie wojaki Nurgla, ale nadal nie do końca jestem pewny jak by to wypaliło
Też czekam na ciekawe pomysły z waszej strony