Nie marudzić, Bartek tu rządzi i ustala dopuszczalny poziom quote'ów.
Szanujcie moderatora swego, moglibyście mieć gorszego
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
jak ja bylbym moderatorem to cale forum bylo by jednym spamem i ortografem ]:-> polecam sie na przyszlosc
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Katylina pisze:"Szczęśliwy ojciec czwororaczków po dowiedzeniu się że został ponownie ojcem, tym razem trojaczków, strzelił sobie w łeb z desert eagla".
E tam, jakiś mięczak.
Nawiasem mówiąc Hak robi ostatnio wszystko, by ściągnąć podejrzenia otoczenia, jakobym była w ciąży
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
:*
To prawda, tylko leżeć w hamaku i patrzeć w gwiazdy z kieliszkiem nalewki wiśniowej... albo siedzieć w sądzie, albo leżeć w łóżku do późnego przedpołudnia, albo siedzieć nad figsami i scenariuszami na polconowy turniej...
Ach.