Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Hehe ja raz na pełnym farcie zjadłem terrora 3 bulami i butcherem po tym jak rzuciłem powięksozny soulblight ale to na pełnym farcie 

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
A tak na serio to prawie autokill jeśli wam wejdzie spirit leach. On ma 4 ld 

Skoro o impactach mowa to jak to jest w euro ETC - jest tam zapis, że jednostka szarżowana jeśli ma impact hity wypłaca je mimo, że sama nie szarżuje. Ale jak to jest z impactami gdy dostaję szarżę na flankę albo w plecy?
Przyszedłem na świat pokryty cudzą krwią, krzycząc i kopiąc wszystkich dookoła. Odejdę w ten sam sposób.
Nie chodziło tu czasem o to, że np. rydwan z overruna wpada w kolejną walkę, więc będzie się w niej bił w turze przeciwnika? Co prawda w tej turze nie szarżował, ale wypłaci impacty, bo "szarżował, chociaż nie szarżował" 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Myth +1
Po prostu Lidder kiedyś wpadł na pomysł - jak ugrywalnic abomkę? przez szarżę z boku wyłączyć jej impacty. Lidder ma wiele takich pomysłów, które ugrywalnia zbyt przegięte rzeczy w battle, dla niepoznaki wszystkie te pomysłu tłumaczy RAWem ; p
Po prostu Lidder kiedyś wpadł na pomysł - jak ugrywalnic abomkę? przez szarżę z boku wyłączyć jej impacty. Lidder ma wiele takich pomysłów, które ugrywalnia zbyt przegięte rzeczy w battle, dla niepoznaki wszystkie te pomysłu tłumaczy RAWem ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
uściślenia sędziowskie (uscislenia zasad 31.07.2012b):Afro pisze:wow, przecież to bezmyślne jest, nie szarżuję, a mam impacty??? możesz jakiś cytat podrzucić?
Impact Hits
Jednostka mająca zasadę impact hits korzysta z niej w każdej szarży, nawet jak jest jednocześnie szarżowana.
Przyszedłem na świat pokryty cudzą krwią, krzycząc i kopiąc wszystkich dookoła. Odejdę w ten sam sposób.