![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Jak nie wydadzą tego szybko to równie dobrze mogą wydać ten fix w sierpniu ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Trochę autopromocji:
Jeżeli macie jakieś życzenia dotyczące tego co w wydrukowanym BRB powinno się znaleźć oprócz samego BRB to proszę o wrzucanie tutaj:
https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post974150
Jeżeli macie jakieś życzenia dotyczące tego co w wydrukowanym BRB powinno się znaleźć oprócz samego BRB to proszę o wrzucanie tutaj:
https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post974150
- Dancaarkiiel
- Falubaz
ślivek pisze:Ptaszki nie czytają tego co powinny. Jeszcze ze dwa tygodnie liczcie, że to poleży w BLT jak się RT i inni nie będą za bardzo wtrącać. Te ceny co niektórzy widzą nijak nie są ostateczne
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Obrazek](https://casecoregames.com/wp-content/uploads/2023/07/animosity3.png)
Czyli według nich sposobem na ugrywalnienie fell wraitha jest zrobienie go cowboyem na przepłaconym zdechłym gryfie który ma tylko 6+ save i 5+ ward?
Śmieszny też paragraf na koniec że mają za mało danych o grze innych bloodline, tak jakby nie było oczywiste że inne są slabsze i dlatego nie biorą ich ludzie. Według nich blood dragon gra bo jest cool hehe
Śmieszny też paragraf na koniec że mają za mało danych o grze innych bloodline, tak jakby nie było oczywiste że inne są slabsze i dlatego nie biorą ich ludzie. Według nich blood dragon gra bo jest cool hehe
Jakby był na poziomie cenowym chimery to jeszcze ujdzie.Stan pisze:Czyli według nich sposobem na ugrywalnienie fell wraitha jest zrobienie go cowboyem na przepłaconym zdechłym gryfie który ma tylko 6+ save i 5+ ward?
Ale bardziej mnie dziwi fakt, że nie mieli danych zarówno o Fell Wraith jak i pozostałych bloodline'ach, a takie różne efekty wyszły. Sami sobie zaprzeczają prawdę mówiąc.
Skoro mowa o Fortitude, to czy ma ktoś pomysł na polską wersję? Siedzę aktualnie i wprowadzam zmiany do polskich AB i na razie zmieniam Regenke na "Hart", ale jakoś mi to nie brzmi, a nie mam pomysłu, jak to inaczej przetłumaczyćKlaudel pisze:Fortitude to rozumiem nowa nazwa na regene?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Żywotność? Ale też nie bardzo pasujeBela pisze:Skoro mowa o Fortitude, to czy ma ktoś pomysł na polską wersję? Siedzę aktualnie i wprowadzam zmiany do polskich AB i na razie zmieniam Regenke na "Hart", ale jakoś mi to nie brzmi, a nie mam pomysłu, jak to inaczej przetłumaczyć
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Krzepa, krzepkość, wigor?
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)