Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Hypnotic - myślę, że koło 13tej Cinek z Tobą chętnie zagra bo nie zna zbyt dobrze nowych DE, ale to już on sam potwierdzi lub zaprzeczy 
Co do skakania do gardeł to fakt - DE są mocne, ale mam zamiar ich gardła szybko i sprawnie rozszarpać

Co do skakania do gardeł to fakt - DE są mocne, ale mam zamiar ich gardła szybko i sprawnie rozszarpać

Jesteśmy z Michałem po pierwszej grze, w której padł remis 10-10 z przewagą, albo 23 dla mnie (jeśli postać, która oblała terror test trzyma punkty za zdobyty sztandar) lub 27 dla Michała. Tak czy siak, wobec rewanżu na 2350 to w zasadzie nikt nie ma przewagi. Rewanż jednak w poniedziałek, bo muszę doczytać Dark armię, dzisiaj np. nie miałem pojęcia o istnieniu lepszego asasyna, który odpalił mi się z gladów. Co prawda spadł od ostrału wayów, ale i tak umożliwił dojście do mnie Hydrze, co wobec braku brokuła u mnie, doprowadziło do remisu. Inna rzecz, że gdybym nie był taki łasy na zwycięstwo wyższe, to pewnie kampiąc się ugrałbym jakieś 12-8. Życie. Ale i tak z kebaba na Coldach jestem niezwykle zadowolony 
Rozpa moja:
Alter z Hodą i hełmem 158
Alter z amarantyną i briarhearthem 156
Caddy 140
Waywatcherzy x6 144
Wild riders x5 +sztandar 148
Wild riders x6 + war banner i champion 217
3xDriady 288
2xGladzi 246
DE:
Shadeassasyn około 300pts
Czarka za 175
Assasyn 170
Heros na pegazie
Coldone riders x7
Hydra 175
Kusznicyx10 119pts

Rozpa moja:
Alter z Hodą i hełmem 158
Alter z amarantyną i briarhearthem 156
Caddy 140
Waywatcherzy x6 144
Wild riders x5 +sztandar 148
Wild riders x6 + war banner i champion 217
3xDriady 288
2xGladzi 246
DE:
Shadeassasyn około 300pts
Czarka za 175
Assasyn 170
Heros na pegazie
Coldone riders x7
Hydra 175
Kusznicyx10 119pts
Arte - zebrał się
Problem jest inny - jak się okazało Michał wystawić specjala i nie wiem co z tym teraz zrobić, bo nie miałem pojęcia, że tak jest...A on był w miarę dla tej bitwy ważny, fakt że zszedł, ale pojawił się na stole koleś, którego żadną miarą nie powinno być, a ja nie wychwyciłem sprawy, bo dopiero dzisiaj miałem w rękach książkę do DE.
Poza tym Cinek wygrał drugi raz z Undeadem i gra z Dibem w ćwiartce trzeciej, a Undead z Artem w ćwiartce czwartej. Przegrany z tej pary zajmie 15 miejsce (z powodu wycofania się Pawła), a wygrany z Michałem Rdzankiem o 13.
Wyniki:
Ćwiartka 1:
Skaven - Butan 2-18, 8-12 awans Butan
Dydu - Oskar ??
Ćwiartka 2:
Ksch - Head 10-10, 12-8 awans Ksch
Wiewiór - Paweł S. 13-7, 20-0 awans Wiewiór
Ćwiartka 3:
Charki - Raptor 0-20, rewanż ?
Dibo - Cinek 1-19, 2-18 awans Cinek
Ćwiartka 4:
Arte - Undead 6-14 (?), rewanż ?
DaBossa - M.Rdzanek - walkower dla Michała.
FINAŁ:
Butan - ?
3/4
Skaven - ?
5/6
Ksch - Wiewiór
7/8
Michał - Paweł
9/10
Na 99% Raptor - Cinek
11/12
Na 99% Charki - Dibo
13/14
M.Rdzanek - Undead/Arte
15. Arte/ Undead
16. DaBossa

Problem jest inny - jak się okazało Michał wystawić specjala i nie wiem co z tym teraz zrobić, bo nie miałem pojęcia, że tak jest...A on był w miarę dla tej bitwy ważny, fakt że zszedł, ale pojawił się na stole koleś, którego żadną miarą nie powinno być, a ja nie wychwyciłem sprawy, bo dopiero dzisiaj miałem w rękach książkę do DE.
Poza tym Cinek wygrał drugi raz z Undeadem i gra z Dibem w ćwiartce trzeciej, a Undead z Artem w ćwiartce czwartej. Przegrany z tej pary zajmie 15 miejsce (z powodu wycofania się Pawła), a wygrany z Michałem Rdzankiem o 13.
Wyniki:
Ćwiartka 1:
Skaven - Butan 2-18, 8-12 awans Butan
Dydu - Oskar ??
Ćwiartka 2:
Ksch - Head 10-10, 12-8 awans Ksch
Wiewiór - Paweł S. 13-7, 20-0 awans Wiewiór
Ćwiartka 3:
Charki - Raptor 0-20, rewanż ?
Dibo - Cinek 1-19, 2-18 awans Cinek
Ćwiartka 4:
Arte - Undead 6-14 (?), rewanż ?
DaBossa - M.Rdzanek - walkower dla Michała.
FINAŁ:
Butan - ?
3/4
Skaven - ?
5/6
Ksch - Wiewiór
7/8
Michał - Paweł
9/10
Na 99% Raptor - Cinek
11/12
Na 99% Charki - Dibo
13/14
M.Rdzanek - Undead/Arte
15. Arte/ Undead
16. DaBossa
Ostatnio zmieniony 19 sie 2008, o 11:28 przez ksch, łącznie zmieniany 6 razy.
Haha, pewno że jest to wał grubymi nićmi szyty
Odkąd to zwykli bohaterowie posiadają:
- nazwę własną?
- specjalne umiejętności w liczbie przynajmniej niecodziennej?
- magiczne przedmioty na wstępie?
Ech, Krzyś - dałeś się zwałować jak dziecko
Ale Michałowi za to nie dam żyć, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie wiedział o tym, że Shadowblade jest bohaterem specjalnym ;]
Btw, jesteśmy z Pawłem po pierwszej bitwie - na razie 13:7 dla zielonych, na początku przyszłego tygodnia rewanż.

- nazwę własną?
- specjalne umiejętności w liczbie przynajmniej niecodziennej?
- magiczne przedmioty na wstępie?
Ech, Krzyś - dałeś się zwałować jak dziecko

Btw, jesteśmy z Pawłem po pierwszej bitwie - na razie 13:7 dla zielonych, na początku przyszłego tygodnia rewanż.