Nie, raczej nie - Sindarion rozprowadza tylko metalowe figurki, a to będzie żywica (wysokiej klasy ale jednak). Dla siebie pewnie sam ściągnę...Ice-T pisze:I tak czekam na ładnego smoka bo mi go brakuje do 7k armi HE jak wisienki na torcie a tu takie cacko. Domyślam sie ze gdy wyjdzie to będzie dostępny na Sindarionie? A cena ponad 200 tak?
Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
dobra to może inaczej chętni by kupić z przedpłatą i informacją co do chęci ilości sztuk: PMka w przyszłym tygodniu zobacze czy się uda załatwić i wtedy podam konto, oczekiwany ewentualny odbiór figsów na DMP, cena pewnie nie przekroczy 20zeta <wicza bez wanny> wszystko zależy od przeliczników walutowych, ilości ofert i kosztów wysyłki
Rozumiem Kochanie, że to dla mnie ? To ja chcę z wannąJankiel pisze:Ja bym zapłacił z góry, nawet z prowizją.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
hmmm, może by jakoś podzielić ten temat albo coś....
np. z tego co widzę to conajmniej 3 osoby są zainteresowane panią (z wanną bądź bez)....
można by jakiś temat zrobić o tym i kto by chciał to by się wpisywał, potem by się zebrało kasę, ktoś by złożył zamówienie i pani do kociołka dla każdego![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
np. z tego co widzę to conajmniej 3 osoby są zainteresowane panią (z wanną bądź bez)....
można by jakiś temat zrobić o tym i kto by chciał to by się wpisywał, potem by się zebrało kasę, ktoś by złożył zamówienie i pani do kociołka dla każdego
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a ja task zrobilem kociolek tez z wykozystaniem figsy z reapera ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=254425#254425
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=254425#254425
narazie dostalem tylko jedą PM'ke od Arteina, więc prosze się deklarować na PM dokładnie co kto i ile chce a nie postując, bo potem będę mógł się łatwiej zorientować komu co i dla kogo, jest to akcja jednorazowa,i nie będzie potem jakiś dodatkowych zamówień
EDIT: już 7 osób
EDIT: już 7 osób
Ostatnio zmieniony 5 sie 2008, o 12:07 przez KreoL, łącznie zmieniany 6 razy.