PGA- Dyskusja ogólna.
No to pozostaje sie pogodzic z "ostatecznymi i niezmienialnymi" zasadami turnieju. Konczymy spam i żale. Czas ruszyc z rozkminą.Malal pisze:Zagram tylko Demonami albo DE
Nie mozesz miec do siebie pretensji - walczyles do konca.
Nie mozesz potem powiedziec, ze nie miales innych armii - dostales az dwie propozycje pozyczenia modeli.
Ja juz wykminilem ofens wampiryczny.
-
blady da'Rasta
- "Nie jestem powergamerem"
3 armie - ja moge zaoferowac swoje ogry! 
Ja też właśnie miałem swoje ogry zaproponować. 
A licky boom boom down!!!
Bo jak nie wygrywam to szkoda mi na powyższe kasy...
Dobrą armię mu proponują i jeszcze marudzi. 
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
przeciez jedziemy grac i sie bawic a nie wygrywać!
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Ja od ponad roku na lokalach w Łodzi i Zgierzu to częściej gram Ogrami niż O&G, miałem je na masterze w Lublinie i miałem mieć we Wrocławiu, ale się rozchorowałem, na dobrą sprawę na <2k przez ostatni rok to gram tylko ogrami.Shino pisze:zabawne.... tyle osob nagle ma ogry a jakos ich nigdy nie widzialem grajacych ta armia...
- Corvus Albus
- Kretozord
To ja mam pomysł
wypiszcie w zasadach o PGA, że jest wypożyczalnia armii zapasowych dla ludzi którzy nie mogą nic złożyć na tym CSie
myślę, że to będzie HIT 

moze od razu z gotywmi rozpami 
się wszyscy czepili pendanta, pocięli harpie, a takie krasnale to dalej mają kowadło, 3 klopy, 8 DD - czy uważacie, że tak się miło z tym gra i fajnie się przy tym bawię ?? No chyba, że ma się demony, pogrzeje na pałeczkę do przodu i przejedzie się kraśki w 3 turze, co widziałem już parę razy.
przeciwnicy pendanta podnoszą tylko temat BSB lub innych pancernych herosów, a nie widzą, że taki przedmiot dany na arcy-maga lub lorda nieopancerzonego już taki mega wygięty nie jest; a pendantoweic to mi już tyle razy zginął, że jego heroiczne wyczyny tylko w nieznacznym stopniu to rekompensują. Obecnie z takim pocięciem pendanta zrobiliście alternatywę dla gracza DE: PENDANT NA PANCERNYM HEROSIE (Lord na CO,BSB na CO, kolo na smoku) lub wogóle, bo na czarodziejkę tego nie dam, tak samo na lorda pieszego - to samo co bsb z pendantem robi herald na juggerze, to samo robi krasnolud z Sv 1+ i przerzutami, tak samo pancerny jest lord HE z Sv 2+, przerzutami i wardem 4+
szkoda, że nie pogram sobie z tymi przegiętymi Demonami i VC, bo chciałem tym razem im więcej wklepać niż na Arenie
wolę zabawę z Demonami i VC niż z kraśkami 
przeciwnicy pendanta podnoszą tylko temat BSB lub innych pancernych herosów, a nie widzą, że taki przedmiot dany na arcy-maga lub lorda nieopancerzonego już taki mega wygięty nie jest; a pendantoweic to mi już tyle razy zginął, że jego heroiczne wyczyny tylko w nieznacznym stopniu to rekompensują. Obecnie z takim pocięciem pendanta zrobiliście alternatywę dla gracza DE: PENDANT NA PANCERNYM HEROSIE (Lord na CO,BSB na CO, kolo na smoku) lub wogóle, bo na czarodziejkę tego nie dam, tak samo na lorda pieszego - to samo co bsb z pendantem robi herald na juggerze, to samo robi krasnolud z Sv 1+ i przerzutami, tak samo pancerny jest lord HE z Sv 2+, przerzutami i wardem 4+
szkoda, że nie pogram sobie z tymi przegiętymi Demonami i VC, bo chciałem tym razem im więcej wklepać niż na Arenie
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
to po co wejściówka i nagrody ??szafa@poznan pisze:przeciez jedziemy grac i sie bawic a nie wygrywać!
ja jadę by wygrywać
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, o 10:54 przez Scimitar, łącznie zmieniany 1 raz.
Draconis - FOR EVER !!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Apokaliptyczne wizje dominacji krasi i Warriorów
Nie przesadzajmy 
Z przedmiotu "mam-praktycznie-nieśmiertelnego-lorda" zrobiliśmy "najtańszy i najlepszy ward w grze". Tylko pozazdrościć!
Z przedmiotu "mam-praktycznie-nieśmiertelnego-lorda" zrobiliśmy "najtańszy i najlepszy ward w grze". Tylko pozazdrościć!
Beasts of Chaos - circa 5k
- Corvus Albus
- Kretozord
wejsciowki na nagrody, a naggrody dla tych co najlepiej się bawiąScimitar pisze:to po co wejściówka i nagrody ??szafa@poznan pisze:przeciez jedziemy grac i sie bawic a nie wygrywać!
ja jadę by wygrywaćbawię się dobrze właśnie wtedy
jak chcę sobie lightowo pograć to z kumplami przy piwku w domku