Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy
-
- "Nie jestem powergamerem"
dawno mnie u was nie bylo wiec pora to nadrobic
prosze o dopisanie do listy
prosze o dopisanie do listy
Jesli wysylacie na maila zgloszenia i rozpiski to Pasiak to odbiera i on troche zalatany jest wiec mozna zglaszac sie tu i tu , natomiast rozpy tylko do Pasiaka...
o ile pamiętam to po doświadczeniach z zeszłego roku mieliście przyjmować zgłoszenia na maila tylko.
bo znowu będzie tak, że każdy na wszelki wypadek napisze że będzie, skonczy się limit miejsc, a potem połowa z zapowiadających się nie przyjedzie.
bo znowu będzie tak, że każdy na wszelki wypadek napisze że będzie, skonczy się limit miejsc, a potem połowa z zapowiadających się nie przyjedzie.
Paffeu pisze:o ile pamiętam to po doświadczeniach z zeszłego roku mieliście przyjmować zgłoszenia na maila tylko.
ograniczenie miejsc jest w tym roku bardzo ale to bardzo duże xD
- krooliczek
- Mudżahedin
to ja też sie zapowiem żeby na dworzu nie pić/grać/turlać turlać :d
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
-
- Plewa
Turniej jest zliczony jako master i widze ze Robson sie zapisal. Mam nadzieje ze organizatorzy nie dopuszcza glutow Robsona jak to mialo miejsce na DMP(driady ze skrzydlami z folii robiace za furie) i PGA pistolierzy czyli motobike od orkow z warhamera 40 000 i czolg tak samo z orkow czterdziestkowych
pozdrawiam
pozdrawiam
na DMP były gorsze rzeczy ale miejmy nadzieje, że będzie coraz mniej takich rzeczy
-
- Plewa
Nie chodzi o zbanowanie tylko trzymajmy sie zasad jak raz ktos przyjedzie z glutami i bedzie zwiedzal miasto zamiast grac na turnieju wiecej tego nie zrobi