Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Re: Turniej w Pomiechówku - Wasze sugestie
Kotlet: dla jaśnie pana pociąg to obraza
?

Kur.... - kolejny turniej na ktorym bede nie wyspany.
Zyraf - mam jedna prozbe.
Ja z Morganem + ktoś kto jeszcze bedzie chciał z nami jechać mozemy miec maly poslizg, bo bede w robocie do jakiejs 9:00. Ale na turnieju pojawimy sie na 100%.
Zyraf - mam jedna prozbe.
Ja z Morganem + ktoś kto jeszcze bedzie chciał z nami jechać mozemy miec maly poslizg, bo bede w robocie do jakiejs 9:00. Ale na turnieju pojawimy sie na 100%.
Wezmę Ci. 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Drogi Janeczku, z przyjemnoscia wybralbym sie do malowniczego Pomiechowka koleja, gdyby nie pewna przysiega. Otoz poprzysieglem sobie nie jechac nigdy wiecej do Pomiechowka owym srodkiem transportu. W 3 godziny to ja moge byc w Brukseli, a przynajmniej w Lodzi lub Lublinie.Jasiuuu pisze:Kotlet: dla jaśnie pana pociąg to obraza?

Nie zapomnijcie tylko tego gryla i dobrej pogody, bo na nieobecnosc Kalafixa teraz ja cos przywioze smacznego.

Zmieniły mi się plany.. Startuję w turnieju:D..
rozpe wyśle niedługo bo mam dziś dzień wariata. Wystawie ładne stoisko gablotkę z towarem i takie tam:)
zamówiony towar już jest u mnie.. w sobotę dostaniecie wszystko do rączki... Jak ktoś chce FV to dane prosze mi podesłać.
pzdr
rozpe wyśle niedługo bo mam dziś dzień wariata. Wystawie ładne stoisko gablotkę z towarem i takie tam:)
zamówiony towar już jest u mnie.. w sobotę dostaniecie wszystko do rączki... Jak ktoś chce FV to dane prosze mi podesłać.
pzdr
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
imperium.prv.pl
moje gg 5296007 w razie problemów pisz...
Magnesy właśnie dzisiaj mi przyszły.Będą na turnieju.. . średnica 9mm silne konkrety za 80 gr od sztuki.
pzdr
moje gg 5296007 w razie problemów pisz...
Magnesy właśnie dzisiaj mi przyszły.Będą na turnieju.. . średnica 9mm silne konkrety za 80 gr od sztuki.
pzdr
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl