Alternatywne figurki
Moderator: Ziemko
Re: Alternatywne figurki
No właśnie znalazłem sporo alternatyw dla terek, ale nic odpowiednio drapieżnego na ripki
Edit. : Może gargoyle do tyranidow? Tylko przydałyby się większe skrzydła, bo sam model zbyt duży nie jest?
Edit. : Może gargoyle do tyranidow? Tylko przydałyby się większe skrzydła, bo sam model zbyt duży nie jest?
Być może (ale tego oficjalnie nie mówię) wiem jak można kupić te modele, jeślibym coś wiedział to trzeba kupić cały komplet tj. 3Loku pisze:
Panowie nie wiem czy już widzieliście to ale dla mnie wyglądają niesamowicie !!
Ja jestem zainteresowany jednym, cena z przesyłką do Polski 63$, czyli 21$ za jednego. Jak ktoś zainteresowany to proszę o PW
GW patrzy
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Rozumem ze mowisz o dolarach a nie funtach??? Jedli zielone to ja 2 zainteresowany jestem.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Z powodu braku dobrych alternatyw najsensowniejszą opcją wydaje mi się konwertowanie oryginalnych modeli ripperdactylów.Pająk pisze:No właśnie znalazłem sporo alternatyw dla terek, ale nic odpowiednio drapieżnego na ripki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kiedys mialem projekt tworzenia ripperow z cold one.dodawqlem skrzydla od turbo ghuli z vc ucinalem przedniw lapy i laczylem za pomoca gs starajqc siw utworzyć miesnie klatki piersiowej. Z braku czasu zrobilem tylko jeden model ( choc rzezbienie w gs to nie moja bajka).jak go dokoncze i pomaluje to objawie światu.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Saurus na CO jest świetny! Czy ktoś widział na żywo kroxy tego gościa? Warto próbować zdobyć jego tworki?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Miejsca do popisu jest sporo, nawet jeśli to tylko herosi. Slann, priest/high priest, chief, ziomeczki na raptorach.