KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11
Re: KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11
najs 2 miejsce:) Na kacu da się grac!
ehhh, cóż, odwrócić tabelę i jesteśmy liderami, takie życie,
pierwsza bitewka z Gąsiorem
kontrolowałem przebieg bitewki, bez zaskakujących rzutów, z wyjątkiem 9 na 11 savów zdanych na grejtsłordach co przeklinał przeciwnik do końca bitwy, Mały błąd z szarżą mojej kawy spowodował że wyszło tylko 11:9 dla mnie; przy okazji wyszło kilka kwestii/wałków z wcześniejszych turów na które się złapałem
Przemcio i jego Woch
tutaj miałem zadanie proste, blokować jak najwięcej punktów, na stole u Przemcia niestety przetrwali czolzeny (połówka), BSB w nich (połówka) i duży mag; niestety nie było punktów za połówki jako takie; u mnie na stole dzielnie czołg przetrwał, park maszynowy uszczuplony o mortar i połowa kusz; gdybym zaczynał czołzeni prawdopodobnie nie przetrwaliby tury magii i strzelania, wynik 13:7 dla przemcia
ostatnia z Grolshkiem
żona zadzwoniła do niego i skończyło się 10:10
taki life, dzięki wszystkim oponentom, organizatorom oraz Arbitrowi i dawowi za tur, nie odniosłem stołu, za co z góry przepraszam chłopaków z Kultu, po prostu wyleciało mi to ze łba
pierwsza bitewka z Gąsiorem
kontrolowałem przebieg bitewki, bez zaskakujących rzutów, z wyjątkiem 9 na 11 savów zdanych na grejtsłordach co przeklinał przeciwnik do końca bitwy, Mały błąd z szarżą mojej kawy spowodował że wyszło tylko 11:9 dla mnie; przy okazji wyszło kilka kwestii/wałków z wcześniejszych turów na które się złapałem
Przemcio i jego Woch
tutaj miałem zadanie proste, blokować jak najwięcej punktów, na stole u Przemcia niestety przetrwali czolzeny (połówka), BSB w nich (połówka) i duży mag; niestety nie było punktów za połówki jako takie; u mnie na stole dzielnie czołg przetrwał, park maszynowy uszczuplony o mortar i połowa kusz; gdybym zaczynał czołzeni prawdopodobnie nie przetrwaliby tury magii i strzelania, wynik 13:7 dla przemcia
ostatnia z Grolshkiem
żona zadzwoniła do niego i skończyło się 10:10
taki life, dzięki wszystkim oponentom, organizatorom oraz Arbitrowi i dawowi za tur, nie odniosłem stołu, za co z góry przepraszam chłopaków z Kultu, po prostu wyleciało mi to ze łba
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
LOL jasiu,
to jest nagłówek który zaznacza początek opisu drugiej bitwy. Po#helion# pisze:Przemcio i jego Woch
powinna być "."#helion# pisze:okazji wyszło kilka kwestii/wałków z wcześniejszych turów na które się złapałem
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Mi się drużynówka podobała bardziej chyba. Acha, tak trochę uprzedzę, że w tej chwili nie można wykluczyć znacznych jednak zmian w ETC comp na początku lutego. Np. +10% dla najsłabszych armii i stargetowane nerfy (w konkretne przedmioty lub combosy) w wypadku tych najmocniejszych.Kalesoner pisze:Jaki chcecie teraz turniej ludzie? Drużynówka z z Bazyliszkami czy singielek? Termin 5 lutego.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2011, o 12:24 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 1 raz.
Barbarossa pisze:Mi się drużynówka podobała bardziej chyba. Acha, tak trochę uprzedzę, że w tej chwili nie można wykluczyć znacznych jednak zmian w ETC comp na początku lutego. Np. +10% dla najsłabszych armii i stargetowane nerfy (w konkretne przedmioty lub combosy) w wypadku tych najmocniejszych.Kalesoner pisze:Jaki chcecie teraz turniej ludzie? Drużynówka z z Bazyliszkami czy singielek? Termin 5 lutego.
Przemcio251 pisze:Kaleson lepiej zrób singla mniej czasu zabiera
pffff druzynowka fajniejsza
Heh czyli dalej mega power obie te armie mają ;/ od tylu edycji nic nie przycieli ??? Ostatnio grałem w 5 ed.
Pewnie dalej nie można złamać truposzy, a chaos dalej jest taki gięty ??? Czy ograniczenia euro nie wpływają na tyle żeby w końcu dać szansę takim TK albo WE ??? ;D (tylko rzuciłem na nie okiem)
Pewnie dalej nie można złamać truposzy, a chaos dalej jest taki gięty ??? Czy ograniczenia euro nie wpływają na tyle żeby w końcu dać szansę takim TK albo WE ??? ;D (tylko rzuciłem na nie okiem)
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Najlepszy średni wynik mają zdecydowanie bestie
A tak w ogóle - prześlijcie mi excela z wynikami.
A tak w ogóle - prześlijcie mi excela z wynikami.
Jak kończyłeś grać to Chaos był mocny jeszcze póki kodeks Hordes of Chaos obowiązywał potem wycieli demony i beastmenów, co sprawiło że dopiero 8ed i nowe zasady spopularyzowały WoCh.Inradil pisze:Heh czyli dalej mega power obie te armie mają ;/ od tylu edycji nic nie przycieli ??? Ostatnio grałem w 5 ed.
VC nie są takie nie do pokoniania- nie ma już FearOutnumber - wpadnij na jakiś turniej i sam zobacz : ]
Barb: Semi ma chyba - uderz do niego z pmką
T