KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Re: KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11

Post autor: Dastor »

najs 2 miejsce:) Na kacu da się grac!
Obrazek

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

ehhh, cóż, odwrócić tabelę i jesteśmy liderami, takie życie,
pierwsza bitewka z Gąsiorem
kontrolowałem przebieg bitewki, bez zaskakujących rzutów, z wyjątkiem 9 na 11 savów zdanych na grejtsłordach co przeklinał przeciwnik do końca bitwy, Mały błąd z szarżą mojej kawy spowodował że wyszło tylko 11:9 dla mnie; przy okazji wyszło kilka kwestii/wałków z wcześniejszych turów na które się złapałem
Przemcio i jego Woch
tutaj miałem zadanie proste, blokować jak najwięcej punktów, na stole u Przemcia niestety przetrwali czolzeny (połówka), BSB w nich (połówka) i duży mag; niestety nie było punktów za połówki jako takie; u mnie na stole dzielnie czołg przetrwał, park maszynowy uszczuplony o mortar i połowa kusz; gdybym zaczynał czołzeni prawdopodobnie nie przetrwaliby tury magii i strzelania, wynik 13:7 dla przemcia
ostatnia z Grolshkiem
żona zadzwoniła do niego i skończyło się 10:10
taki life, dzięki wszystkim oponentom, organizatorom oraz Arbitrowi i dawowi za tur, nie odniosłem stołu, za co z góry przepraszam chłopaków z Kultu, po prostu wyleciało mi to ze łba :roll:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

przy okazji wyszło kilka kwestii/wałków z wcześniejszych turów na które się złapałem
Przemcio i jego Woch
rozwiń..
Obrazek
T

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Jaki chcecie teraz turniej ludzie? Drużynówka z z Bazyliszkami czy singielek? Termin 5 lutego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

LOL jasiu,
#helion# pisze:Przemcio i jego Woch
to jest nagłówek który zaznacza początek opisu drugiej bitwy. Po
#helion# pisze:okazji wyszło kilka kwestii/wałków z wcześniejszych turów na które się złapałem
powinna być "."
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Kalesoner pisze:Jaki chcecie teraz turniej ludzie? Drużynówka z z Bazyliszkami czy singielek? Termin 5 lutego.
Mi się drużynówka podobała bardziej chyba. Acha, tak trochę uprzedzę, że w tej chwili nie można wykluczyć znacznych jednak zmian w ETC comp na początku lutego. Np. +10% dla najsłabszych armii i stargetowane nerfy (w konkretne przedmioty lub combosy) w wypadku tych najmocniejszych.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2011, o 12:24 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 1 raz.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Sorki, zapomniałem że Inkwizytor chce coś zrobić, poczekam jaki wybiora termin, do tego czasu pobite gary. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Kaleson lepiej zrób singla :D mniej czasu zabiera :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Barbarossa pisze:
Kalesoner pisze:Jaki chcecie teraz turniej ludzie? Drużynówka z z Bazyliszkami czy singielek? Termin 5 lutego.
Mi się drużynówka podobała bardziej chyba. Acha, tak trochę uprzedzę, że w tej chwili nie można wykluczyć znacznych jednak zmian w ETC comp na początku lutego. Np. +10% dla najsłabszych armii i stargetowane nerfy (w konkretne przedmioty lub combosy) w wypadku tych najmocniejszych.
=D> [-o<

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

Przemcio251 pisze:Kaleson lepiej zrób singla :D mniej czasu zabiera :D

pffff druzynowka fajniejsza :D

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

5 lutego zwyczajem Rabarbara się nie pojawię bo to urodzinki (zniżka do 26 roku życia się kończy i mi się nie kalkuluję przyjazd :D )
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Oj tam Lazur:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Ja tam tez obstaje za teamówką :)

Kurde terminy terminami, a w Babicach tez juz dawno nic nie było :(

Bede musiał coś pomyśleć na zasadach ETC.

Inradil
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Inradil »

Panowie takie pytanie, jakiej armii było najwięcej ??? Czy to moze wampiry :mrgreen: ???

Awatar użytkownika
Jasiuuu

Vampiry są jedną z najmocniejszych armi ale nie było jej jakoś znacznie więcej niż innych

wszystkie armie były prócz ogrów i ChD (DoW już nie licze bo nie ma takiej armi)
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

statystyka armii:

8 VC
7 WOC
5 WE
5 HE
5 DF
5 DE
4 EMP
4 DOC
2 SKV
2 BRE
1 TK
1 OG
1 LIZ
1 Beasty
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Jasiuuu

ależ balans elfów ;] i tylko Kaleson wieży w TK jeszcze nawet Shino sprzedał się do VCtu ; p

WoC tez sporo 7 armi wochu to nie pamiętam kiedy na narbutta było na lokalu - a jeszcze Kacpra WoChu nie było : ]
Obrazek
T

Inradil
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Inradil »

Heh czyli dalej mega power obie te armie mają ;/ od tylu edycji nic nie przycieli ??? Ostatnio grałem w 5 ed.

Pewnie dalej nie można złamać truposzy, a chaos dalej jest taki gięty ??? Czy ograniczenia euro nie wpływają na tyle żeby w końcu dać szansę takim TK albo WE ??? ;D (tylko rzuciłem na nie okiem)

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Najlepszy średni wynik mają zdecydowanie bestie ;)

A tak w ogóle - prześlijcie mi excela z wynikami.

Awatar użytkownika
Jasiuuu

Inradil pisze:Heh czyli dalej mega power obie te armie mają ;/ od tylu edycji nic nie przycieli ??? Ostatnio grałem w 5 ed.

Pewnie dalej nie można złamać truposzy, a chaos dalej jest taki gięty ??? Czy ograniczenia euro nie wpływają na tyle żeby w końcu dać szansę takim TK albo WE ??? ;D (tylko rzuciłem na nie okiem)
Jak kończyłeś grać to Chaos był mocny jeszcze póki kodeks Hordes of Chaos obowiązywał potem wycieli demony i beastmenów, co sprawiło że dopiero 8ed i nowe zasady spopularyzowały WoCh.

VC nie są takie nie do pokoniania- nie ma już FearOutnumber - wpadnij na jakiś turniej i sam zobacz : ]

Barb: Semi ma chyba - uderz do niego z pmką
Obrazek
T

ODPOWIEDZ