GT - coś wiadomo?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Jeśli to kogoś zainteresuje.

Znalazłem w Warszawie schronisko młodzieżowe z tanim noclegiem (25 złotych) w bliskiej odległości od dworca centralnego.

Pokoje są 6-8 osobowe.

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

ten system liczenia punktow jest troche kulawy chyba ze cos zle przeczytalem
ale ktos kto wygra wszytskie bitwy minorami bedzie mial 18 punktow
a inny gracz ktory wygra 5 bite wysokimi masakrami i jedna zremisuje np. w ostantniej 6 bitwie bedzie nizej na koniec od tego ktory jechal na samych miniorach :) moze i sprawiedliwe ale nie dla mnie :)
taki system poprostu prowadzi do wyliczenia jak sie komu najbardziej oplaca wygyrwac mimo wszytsko, i prowadzi napewno do pewnych kombinacji.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

fakt, system jest troche inny niz sie przyzwyczailismy. premiuje troche inna gre - masakry zdobyte na slabych graczach nie beda juz mialy takiego znaczenia. trzeba wygrywac ze wszystkimi.
wiem, ze system bedzie mial swoich zwolennikow i przeciwnikow, ale dajmy mu szanse.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Szaman pisze:fakt, system jest troche inny niz sie przyzwyczailismy. premiuje troche inna gre - masakry zdobyte na slabych graczach nie beda juz mialy takiego znaczenia. trzeba wygrywac ze wszystkimi.
wiem, ze system bedzie mial swoich zwolennikow i przeciwnikow, ale dajmy mu szanse.
oczywiscie ja nie mowie zeby go od razu skresliac , rzeczywiscie premiuje inna gre teraz po prostu bedzie wiecej kombinowania podczas gry nie bedzie trzeba za wszelka cene dazyc zeby robic masakre , ale jednoczesnie jechanie na samych minorach nie bedzie glupie chociaz tez ryzykowne gdyz male punkty nadal beda bardzo istotne

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Szaman pisze:fakt, system jest troche inny niz sie przyzwyczailismy. premiuje troche inna gre - masakry zdobyte na slabych graczach nie beda juz mialy takiego znaczenia. trzeba wygrywac ze wszystkimi.
Faktycznie.
Chwycić 300 punktów i w nogi.
Albo zając ćwiartki w ostatniej turze.
Fascynująca rozgrywka. Ileż tu kombinowania.
Należy liczyć sie z racjonalnością zachowań graczy, którzy odpowiednio złożą armie i odpowiednio będą nimi grać. Zapewniając mi świetną zabawę na dwa dni.

Nie po to jadę 35 kilometrów, żeby się w chowanego bawić.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Jacku nie oszukujmy sie tak nie bedzie , gdyz to beda sporadyczne sytuacje roznice miedzy dostanie 1 a 3 punktow bedzie zasadnicza wiec nikt nie bedzie stawial sprawy na ostrzu noza liczac ze w ostatniej turze mu sie uda, raczej po prostu nie bedzie grania na max masakry

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

A ja myślałem że zawsze się gra na max masakry a jak nie idzie coś to stara się ugrać remis.

Moja armia jest dość ciekawa.Sama może dać przeciwnikowi jakieś 450pktprzewagi w pierwszej turze(o ile nie wysadzę sobie magów).

Jeśli wysadzę sobie magów to w 1 turze mój przeciwnik będzie miał 1010 pkt. to muszę później nadganiać.

Ten system punktowania jest ciekawy gdyż daje możliwość takiego nadgonienia(nadgonię 710 pkt i już mam remis).

Ja tam nie płacze a jadę 130 kilometrów na ten turniej.

Fajnie będzie.

A tak w ogóle to ilu Polaków ma już bilety?

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Jedy Knight pisze: Faktycznie.
Chwycić 300 punktów i w nogi.
Albo zając ćwiartki w ostatniej turze.
Jacku - piszesz jakby na przecietnych zasadach ludzie tak nie grali...

Jedy Knight pisze:
Nie po to jadę 35 kilometrów, żeby się w chowanego bawić.
Ostrożnie z aluzjami - bo możesz obudzić Bestię :wink:
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

W ramach ziomalstwa i nepotyzmu ;) Mamy na BP drugi banner - tegorocznego GTEE.
Jak na turniejowe bannery przystało (wkrótce ogłoszenie co i jak), będzie wisiał do dnia zakończenia turnieju... no, i może dzień dłużej.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

fajnie ze az tyle osob jest z Gostynina ;) ale moze by to zmienic co? Loremaster chyba podawal kto jest z jakiego miasta.. a koles wpisujacy pewnie poszedl na latwizne i wpisal to od kogo przyszly pieniadze ;)

p.s.
rozpiski beda jakos sprawdzane? trzeba gdzies wysylac czy cos?

wiem ze to GT, ale po niedawnych przypadkach masterowych rozpiskowych niektorych osob to nigdy nic nie wiadomo...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

thurion pisze:fajnie ze az tyle osob jest z Gostynina ;) ale moze by to zmienic co? Loremaster chyba podawal kto jest z jakiego miasta.. a koles wpisujacy pewnie poszedl na latwizne i wpisal to od kogo przyszly pieniadze ;)
a czytujesz czasem infromacje na stronie?
"Here comes the list of registered players. Please check if information about you is correct. They might be some mistakes, especially in City/Country, which appeared because of one person registering a group of people. This is important in order to have a correct ID card. Please inform maciejk@games-workshop.co.uk of any mistakes as soon as possible."
thurion pisze:rozpiski beda jakos sprawdzane? trzeba gdzies wysylac czy cos?
j.w.
zachecam do zapoznania sie z regulaminem...

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Szaman pisze: a czytujesz czasem infromacje na stronie?
chyba musze zaczac :P

@ mogą byc rozpiski z Army Buildera? czy zostanei to uznane za piractwo :P ?

p.s.
musz pisac maila czy starczy podac ci tutaj ze ja i rzymek jestesmy z Gdańska :P a Half i Crus z Warszawy :P i ze w nazwisku Crusa jest blad ;) ?

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

No wlasnie moje nazwisko to Scheiner, a nie Sheiner
pzdr

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Mnie też jeszcze nie dodali.Tak dla ścisłości Michał Teśluk Łódź Empire.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

piszcie mi na maila, bo wtedy forwarduje to do adminow, a tak musze klikac kopiuj, wklej itd. ja musze tereny w warsztacie klikac, a nie Wasze marudzenie :wink:
thurion pisze:@ mogą byc rozpiski z Army Buildera? czy zostanei to uznane za piractwo :P ?
Twoje musza byc napisane gesim piorem na pergaminie i przyozdobione rodowa pieczecia :twisted:
rozpiski pozostalych graczy moga byc w dowolnym formacie - maja byc czytelne i poprawne. i wydrukowane.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Po polsku tego maila czy po angielsku?

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Szaman pisze: Twoje musza byc napisane gesim piorem na pergaminie i przyozdobione rodowa pieczecia :twisted:
fuck !! skąd ja wezme w obecnych czasach krew dziewicy :/ :/

;)

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

mam koleżanki :D

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Dziewice...to ile mają lat? 9?