22.03.2020 ŚCIUR
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: to tylko kreski. 23.06.2014. lodzik ;)
Jaj już pisałem na Facebooku. Bardzo mi się podoba. Dał bym jeszcze tylko oczy na inny kolor, żeby się wyróżniały.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
MAlowanie bardzo fajne, model imho fatalny.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Model fatalny, ale malowanie impresjonistyczne w swej kreskowości. 

- wind_sower
- Masakrator
No i na tym modelu Twoja technika wygląda świetnie. Well done.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Malowanie ciekawe, jedynie można by lekko zróżnicować odcienie w poszczególnych fragmentach tak, żeby zaznaczyć różnice w oświetleniu figsa. Ale i tak jak jest mi się podoba
. Teraz trza by popracować nad podstawką, bo ona może wydatnie poprawić jeszcze odbiór figsa...

- michnik000
- Kretozord
Ale fajny model! Czy to stary żyrokopter od GW?
Malowanie za mroczne, przydałyby się tu i tam rozjaśnienia.
Malowanie za mroczne, przydałyby się tu i tam rozjaśnienia.
bum!
podbijam,
w ramach pracy ostatnio dobiłem do końca zombi(modeli jest niestety tylko 149/150...jeden mógł gdzieś się zawiruszyć...)
pozostało mi 8hexów i 18szkieletów i całość pomalowana...no potem polowanie na kolejne modele, ale grunt że solidna podstawa już jest
a tymczasem....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuughhhh

*nawet jest 3 sztandarowych i 3 muzyków
podbijam,
w ramach pracy ostatnio dobiłem do końca zombi(modeli jest niestety tylko 149/150...jeden mógł gdzieś się zawiruszyć...)
pozostało mi 8hexów i 18szkieletów i całość pomalowana...no potem polowanie na kolejne modele, ale grunt że solidna podstawa już jest

a tymczasem....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuughhhh

*nawet jest 3 sztandarowych i 3 muzyków

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Robią wrażenie

ok zatem na prośbę Grabz'a oto fotki zapełniaczek(mam jeszcze dwie na 18 modeli, ale je akurat można łatwo wyłowić na poprzednich stronach tematu
)

a tutaj zapodam coś nowego...stara strzyga ze skrzydełkami poszła na półkę (obecnie już byłej) dziewczyny(już jej nie odzyskam...), więc musiałem sobie zakupić nową i tak oto mamy nowego strzygonia, potocznie nazywanego przeze mnie "sroigoi" lub "zasraniec"

buziaaaaaaaaaaa :* za kilka dni wstawię całą hordę które pojedzie ze mną na DMP godnie pielić warzywniak.

a tutaj zapodam coś nowego...stara strzyga ze skrzydełkami poszła na półkę (obecnie już byłej) dziewczyny(już jej nie odzyskam...), więc musiałem sobie zakupić nową i tak oto mamy nowego strzygonia, potocznie nazywanego przeze mnie "sroigoi" lub "zasraniec"

buziaaaaaaaaaaa :* za kilka dni wstawię całą hordę które pojedzie ze mną na DMP godnie pielić warzywniak.

pysk/morda/twarz/jama gębowa/jadaczka/itp. --> zamysł taki że jest cały "ośliniony" trucizną która mu się z pyska sączyFuxiorr pisze:Strogi fajny poza pyskiem.. jest jakiś taki dziwny ;d

pysk/morda/twarz/jama gębowa/jadaczka/itp. --> zamysł taki że jest cały "ośliniony" trucizną która mu się z pyska sączyFuxiorr pisze:Strogi fajny poza pyskiem.. jest jakiś taki dziwny ;d

widzę kreskowe malowanie nie cieszy się aprobatą