tlusta galeria
Moderator: Afro
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
daj przepis na skórę mournów
podpis był nieregulaminowy
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ze skórą strzelam w ciemno, że areograf.
IMO kły mournów wymagają zrobienia płynniejszych przejść bo na razie strasznie rażą oczy.
IMO kły mournów wymagają zrobienia płynniejszych przejść bo na razie strasznie rażą oczy.
Skórę malowałem aerografem jak przedmówca napisał. Położyłem tam w kolejności od góry: czarny vallejo, dark see green i tank dark yellow z palety vallejo air.Stormtrooper pisze:daj przepis na skórę mournów
Do tego jakiśtam brązowy na nogach. Później położyłem jasny szary (nie pamiętam nazwy) i necrotic fesh zmieszany z dead flesh metodą
suchego pędzla. W miejsca gdzie nie ma sierści położyłem kilka warstw cieni cytadela.
Też nad tym myślałem, ale doszedłem do wniosku, że nie chce mi się z tym bawić.kubencjusz pisze:
Jak się zmobilizuję i będę miał troszkę czasu to postaram się zrobić i tu umieścić więcej zdjęć z mojej armii.
DIVE OR DIE
- Stormtrooper
Myślę, że gdybyś nałożył Seraphim sepia na kły to wyglądały by lepiej
Możliwe tylko za cholerę nie chce mi się już z tym bawić.Stormtrooper pisze:Myślę, że gdybyś nałożył Seraphim sepia na kły to wyglądały by lepiej
Kilka kolejnych fot mojej armii:
Szwów na tyłku u chłopaków nie chciało mi się malować, zrobię to za jakiś czas. Na jedne z moich pierwszych, pomalowanych figurek wydaje mi się, że wyszło w miarę oki. Zresztą, oceńcie sami.
DIVE OR DIE
- Stormtrooper
Fajne. Skóra to Ushabti bone z washem nuln oil?
Mój tyrant ma 2 głowy:) Ten to dopiero ci się spodoba!Młody! pisze:Jak na początek to spoko. Podoba mi się ten koleś z 3 łapkami
Nie. Skórę maluje samymi cieniami. Kładę 2 warstwy Agrax Earthshade a następnie jedną warstwę Athonian Camoshade.Stormtrooper pisze:Fajne. Skóra to Ushabti bone z washem nuln oil?
Ostatnio zmieniony 18 sie 2012, o 21:15 przez Chemol, łącznie zmieniany 1 raz.
DIVE OR DIE
- Stormtrooper
Ciekawey efekt, ja na swoich kładę Ushabti i washuje seraphim sepia. U Firebellego przejście z żółci w pomarańcz jest zbyt hmm agresywne, przydałoby się dodać tam coś jeszcze pośrodku
A to olejne są czy akrylowe? Ja czołgi maluję olejnymi, także wole się zapytać. Natomiast jeśli masz akrylowe, to od czego masz mokrą paletę jak nie od mieszania farbek?:)Chemol pisze:Posiadam tylko farbki do malowania czołgów i nie mam innych pomarańczowych tudzież ciemno-żółtych. Jak zaopatrze się w takowe to napewno to poprawię.
Wygrzebałem kilka ogrów z mojego arsenału i postanowiłem trochę je odnowić, obecnie planuje używać ich jako fillery do halabardników
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Stormtrooper
bardzo fajne, jedynie nie podobają mi się topory halabard
Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc może dwa słowa o mnie. Maluję od niedawna, póki co tylko maluję ale chyba w końcu zdecydowałem się na armię (wcześniej byłem przekonany do Space Wolves, ale malowanie power armorów szybko mnie znudziło :/). Przy niczym wcześniej się tak dobrze nie bawiłem jak przy Ograch. W każdym razie nie wiem czy to dobry dział żeby wrzucać wipy, ale chciałbym poznać wasze zdanie. Co sądzicie o tej figurce? Broda miała być czarna, ale podoba mi się tak jak wyszła, powinienem ją przemalować czy wygląda przyzwoicie? (mournfang to totalny ledwo zaczęty wip)
Mój blog: http://aandrze1.blogspot.com/