Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08.12
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08
Ja jeszcze nie mam rozpy piątego gracza więc na spokojnie
E, tam... My już dawno wysłaliśmy
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Jak wygląda sprawa noclegu z piątku na sobotę w szkole- jak przyjedziemy i będziemy chcieli nocować, to po prostu płacimy na miejscu odpowiedniej osobie i się rozkładamy, czy trzeba jakoś wcześniej coś załatwić? Pomijając oczywiście fakt, że wypadałoby orgowi napisać, że taki a taki team będzie wtedy a wtedy.
BTW, wreszcie zjawi się Bielsko na tej imprezie i to z porządnymi składami, a nie w formie najemników
BTW, wreszcie zjawi się Bielsko na tej imprezie i to z porządnymi składami, a nie w formie najemników
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
kiedy można się spodziewać listy zgłoszonych teamów?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
po 24Arbiter Elegancji pisze:kiedy można się spodziewać listy zgłoszonych teamów?
Osoby które chcą nocować z piątku na sobotę - najlepiej pocisnąć PM do mnie (kto, kiedy itd.). Opłata na miejscu.Myth pisze:Jak wygląda sprawa noclegu z piątku na sobotę w szkole- jak przyjedziemy i będziemy chcieli nocować, to po prostu płacimy na miejscu odpowiedniej osobie i się rozkładamy, czy trzeba jakoś wcześniej coś załatwić? Pomijając oczywiście fakt, że wypadałoby orgowi napisać, że taki a taki team będzie wtedy a wtedy.
SS II Inwazja jamochłonów -Zgłoszenie poszło
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Bezdomni również posłali swe zgłoszenie.
xYz
"Furion, oni nie mogą wygrać, przecież my tego nie wymówimy!"Szmajson pisze:Duńczycy mnie zgnietli....
nazwa teamu: Dødshårdhedspansernæverne
To jakieś twarde patelnie śmierci...