North Legion - Imperium Euro i nie tylko

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Re: North Legion - Imperium Euro i nie tylko

Post autor: #helion# »

Bobson pisze:Ato nie taka rozpiska jaką grałeś ze mną w PX? Mi tam się podoba :)
bardzo zbliżona, ale jednak spore różnice są
Szymon pisze:
#helion# pisze:
Szymon pisze:Masz wszystkich herosów w jednym oddziale co powoduje że masz tylko jeden oddział do CC ;). Dla nie rozpa mega słaba :/
mam 4 bohaterow plus opcjonalnie 2 dodatkowych, niestety tak to wyglada, ale juz od dluzszego czasu tak gram, nie jest zle, ludzie boja sie demiskow rowniez

co do lanc, moj blad, wytrzaskam punkty na nie i beda, najwyzej muzyka sciagne na jednej piatce kawy

EDIT:
i już są lance
helion@ masz w jednym unicie 1500pkt ziommmmm !!!! widzę jak sie pchasz klockiem z tyloma herosami daj magie beasta ! może jakoś to będzie kulac Beast + death :) i tą 5 demisi rozbij na 2x3
2x3 demi godne zastanowienia jest aczkolwiek co do magii pozostanę przy tym co jest, za długo gram już na tym zestawieniu i zawsze coś się znajdzie na każdego przeciwnika; jedyny przeciwnik jak do tej pory gdzie mało przydatne oba lory są to DE
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Rozpiska z 25 maja prawie taka sama jak moja z DMP 2-3 lata temu ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Zamiast dwóch kapitanów możesz mieć trójkę demisi, mocniej biją kosztem mniejszych możliwości taktycznych, ale przemyśl jeszcze.

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

Lazur pisze:Rozpiska z 25 maja prawie taka sama jak moja z DMP 2-3 lata temu ;)
tiaaaa, tylko komentujesz a na rok nie popatrzyłeś.......hahahaha Lazur zawsze dobudzony :D
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Still the same :P
Obrazek

ODPOWIEDZ