Niemasz czapki Sklepu Stacjonarnego?Skavenblight pisze:Nie mam czapki SS.
Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Tiger Brown
- Kradziej
Liceum! nie Stefan, ciubaryku jeden!Nehan pisze:nie ma wąsów.swieta_barbara pisze:Batory?Zgryd pisze: Tutaj z kolej na dziedzińcu szkolnym dawną zimą.
A mnie też się tak jak swietej_barbarze skojarzyło, więc przyłączam się do pytania: czyżby to II LO ???
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
O mama!
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, o 16:25 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
Środkowy palec do zdjęcia. Jakie to nowoczesne, męskie i trędi.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
w ramach akcji "Be a dickhead, show the finger" zamierzam dzisiaj zrobić zdjęcie siebie nago. Tak żeby wam te głupie pomysły wyszły.
Następnym razem będzie całe.
...
...
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, o 11:35 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiger Brown
- Kradziej
To się nazywa groźba karalna !Katylina pisze:w ramach akcji "Be a dickhead, show the finger" zamierzam dzisiaj zrobić zdjęcie siebie nago. Tak żeby wam te głupie pomysły wyszły.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Fanatyk NIEEEE!!!!
Daję Ci słowo, że jak to zrobisz i już odzyskam wzrok, dostaniesz bana jak stąd do KoluszekKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda
Chciałem pokazać wszystkim jakim jestem ultrakatolikiem bez bierzmowania. A ogólnie to to zdjęcie nie było robione dla was tylko dla trepów z mojej klasy. Stąd środkowy palec i Tomcio-ksionc.Lunn pisze:
Tomku, czemu wyglądasz na tem zdjeciu jak nie przymierzajac ksiadz?
opublikuj na twoj wzor do nurgla cos ulepic mozna ]:-> wiec jak by co to dawajKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.