True Legion Ekstraklasa - Krakowska Liga WFB
Re: True Legion Ekstraklasa - Krakowska Liga WFB
Hej, może ktoś napisać esemesa flafiemu, żeby sprawdzał skrzynkę?
Nie mogę go namierzyć :/
Nie mogę go namierzyć :/
W związku z tym że nie będzie mnie 11.11 i raczej nie będę miał mozliwości ogarnięcia wyników - wyniki ligi zostaną ogłoszone 12.11 popołudniu.Sevi pisze: 29.10- 11.11 - trzecia bitwa
11.11 - w godzinach popołudniowych - ogłoszenie wyników.
Wisła Kraków.
Sevi - Kosa 3-17 
Różnica 1541 - dwoma punktami dziad zrobił 17

Różnica 1541 - dwoma punktami dziad zrobił 17

Wisła Kraków.
i tak słabo, słabo

i było 1566 róznicy miśku więc spokojne 17:3 
3010-1444
w drugiej ligowej bitwie wyczyściłem stół

3010-1444
w drugiej ligowej bitwie wyczyściłem stół

-
- Falubaz
Szkoda ze obessales z Bretką kmieciu!
Znaj swoje miejsce elfie truchło 

To jest po prostu moje nemezies: BRETONIA! Ale kiedyś, kiedyś, kiedy umrą ze starości pegazy oraz ich jeźdzcy to ją pokonam 

-
- Falubaz
A trebusze się rozsypią, a Lord Zbójca zapomni z jakiej prowincji pochodzi, a komety nie będą spadać White Lionom na głowę. Wtedy twoje HE wygrają z Bretką a chwilę później świat się skończy
(albo okaże się że bretka ma nowego booka
)

ano - zarówno bretka jak i He to armie z innej epoki.. Ja uważam ,że jak wychodzi nowa edycja to każda armia obligo dostaje nowego booka. Właściwie co stoi na przeszkodzie i właściwie dlaczego GW tego nie robi? Przecież nie możliwość - a co do kasy to na pewno każdy by booka kupił - w związku z tym na zmianie edycji zarobili krocie...
A tak mamy potworki z którymi nie wiadomo jak grać... Bretonia z pegazami ,trebami za 90 pkt z siłą 5 - MR na lanacach i wardem tak na wszelki wypadek który zabezpiecza ich przed snajperkami oraz pomylonym lordem z HKB an pegazie który zabija wszystko w max 2 tury...spoko! He - do których moje biedne imperium nawet nie wie jak podejść albowiem WL są po prostu zaprzeczeniem praw 8 edycji - De - jak bardzo przegięta jest to armia to chyba nie muszę opowiadać...wreszcie lizaki czy skaveny - te pierwsze to jakaś masakra - każda jednostka jest źle wyceniona! Nie dziwie się ,że na masterach wygrywają albo lizaki albo vc a demony czy skaveny to czysta topka! (Demony mają corową piechotę za 12 pkt z siłą 5 bez asl - wardem ,mr i kb wysoką inicjatywą i 5 ws! - to jest normalne tak ?:)
A tak mamy potworki z którymi nie wiadomo jak grać... Bretonia z pegazami ,trebami za 90 pkt z siłą 5 - MR na lanacach i wardem tak na wszelki wypadek który zabezpiecza ich przed snajperkami oraz pomylonym lordem z HKB an pegazie który zabija wszystko w max 2 tury...spoko! He - do których moje biedne imperium nawet nie wie jak podejść albowiem WL są po prostu zaprzeczeniem praw 8 edycji - De - jak bardzo przegięta jest to armia to chyba nie muszę opowiadać...wreszcie lizaki czy skaveny - te pierwsze to jakaś masakra - każda jednostka jest źle wyceniona! Nie dziwie się ,że na masterach wygrywają albo lizaki albo vc a demony czy skaveny to czysta topka! (Demony mają corową piechotę za 12 pkt z siłą 5 bez asl - wardem ,mr i kb wysoką inicjatywą i 5 ws! - to jest normalne tak ?:)
Walkower to 13-7 dla Ciebie 

Wisła Kraków.
Nie olewa, tylko sprawa wygląda tak, że Stone pracuje popołudniami, a mi sie weekend nieoczekiwanie bardzo skomplikował.
Przed chwilą rozmawiałem ze Stonem, nasza propozycja: czy mozemy rozegrac nasza bitwe i zgłosik wynik do środy wieczorem? trzydniowy poślizg to chyba jeszcze nie koniec świata..
Pozdrawiam
Przed chwilą rozmawiałem ze Stonem, nasza propozycja: czy mozemy rozegrac nasza bitwe i zgłosik wynik do środy wieczorem? trzydniowy poślizg to chyba jeszcze nie koniec świata..
Pozdrawiam
jestem zawsze za moim "prawdziwym" sojusznikiem, a więc 20:0 dla Stona
Flufii sojusznicy muszą być razem

Flufii sojusznicy muszą być razem

Nieprzekraczalny termin zgłoszenia wyników do jutra do 20:00.
Były prawie 2 tygodnie na rozegranie trzeiej rundy...
Były prawie 2 tygodnie na rozegranie trzeiej rundy...
Wisła Kraków.
Sevi jak mozesz dopisz do ligi ta moja bitwe z Grubym ze Strychu jak sie umawialismy 20:0 dla Grubego.
Fluff tak ładnie prosił i termin przedłużony, ugiąłem się 

Wisła Kraków.
Dziś do 20:00 czekam na ostatnie wyniki.
Oprócz Stona i Fluffa jeszcze jedna para nie zgłosiła mi wyniku: Kuba P. – Syraf
Oprócz Stona i Fluffa jeszcze jedna para nie zgłosiła mi wyniku: Kuba P. – Syraf
Wisła Kraków.