Gokish pisze:Cauliflower pisze: Frekwencja chłopaki, frekwencja!!!
Spokojnie z Pasiakiem ogarniemy
Prowokacja z okazji głosowania nad waszym oszustwem? Bardzo sprytnie.
Gokish pisze:Cauliflower pisze: Frekwencja chłopaki, frekwencja!!!
Mozna pomyslec, ze Gokish sie tym szczyci, a na glosowania LL ma gleboko wyeae.Kalesoner pisze:Gokish pisze:Cauliflower pisze: Frekwencja chłopaki, frekwencja!!!
Prowokacja z okazji głosowania nad waszym oszustwem? Bardzo sprytnie.
Naprawde tego nie ogarnales?Niltag pisze:Nice, wize ze Gokish przezucil sie z oszukiwania indywidualnych ludzi (przekrety z konca tamtego roku na sprzedazach) na oszukiwanie calej ligi
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Chcesz się Kacper czymś pochwalić?swieta_barbara pisze:Eh, zazdroszcze - chetnie bym przeczytal jeszcze raz caly temacik, bez wiedzy jak to sie zakonczy.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
+1Golonka pisze:Swoją drogą tak właśnie obczajałem pierwszego posta i zauważyłem, że owa córa jest niesamowicie wręcz podobna do Suki z TrueBlood. Żeby nie było Suki to imię nie pogardliwe nazwanie kobiety.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.