V Liga Rivendell dla uśmiechniętych i bezciśnieniowych.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Dreef
Falubaz

Re: V Liga Rivendell dla uśmiechniętych i bezciśnieniowych.

Post autor: Dreef »

Solider nie miał standardu ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Dreef pisze:Solider nie miał standardu ;)
A to kurczę standard był zabroniony ? :shock: O ja cziter :mrgreen: Sorki. Następnym razem wezmę wszystkie nieprzydatne jednostki z booka do rozpy :twisted:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
AlMalik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: AlMalik »

Solider grał drugi czy trzeci raz ta armią?
Reszta rozniosła przeciwników w pył.
Janus do Kasi: "To jest maska. 20:0. Ale taka lekka..."

Dreef
Falubaz

Grolshek pisze:
Dreef pisze:Solider nie miał standardu ;)
A to kurczę standard był zabroniony ? :shock: O ja cziter :mrgreen: Sorki. Następnym razem wezmę wszystkie nieprzydatne jednostki z booka do rozpy :twisted:

Napisałeś, że udowodnił jakie są przegięte ;). Standard jest mocny, a wszyscy gracze orkowi grają nim, z wyjątkiek Solidera ;) wiec skoro jako jedyny nie ma savagy plus trolli i jako jedyny dostał maskę z graczy orkowych to chyba coś znaczy ;) ku e de!
Obrazek

Awatar użytkownika
Misio

Post autor: Misio »

Dreef pisze: Standard jest mocny, a wszyscy gracze orkowi grają nim, z wyjątkiek Solidera ;) wiec skoro jako jedyny nie ma savagy plus trolli...
Tu się trochę zagalopowałeś. Na 5 graczy O&G tylko dwaj mają takie rozpy. Likaon ma rozpę na nocnikach, bez fanoli :shock: , a i Adamyetza rozpa jest zdecydowanie inna. To nie do końca standard wygrywa, ale też ogranie i ogranie z armią, którą nie gra się drugi raz.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

To teraz rozumiem już. Jak orki grają standardem i nie daj boże wygrywają to jest to zło wszeteczne. Jak wampiry mają standard i wygrywają to jest to norma. Jak pięć szczurów w lidze ma standard to też jest to norma. Bo zawsze wygrywali. I tak ma zostać. A może to po prostu wreszcie są sprawiedliwe zasady do których wspólnie doszliśmy grając od roku ligi i wyciągając w nich wnioski i wygrana zależy wyłącznie od skilla i szczęścia w kościach a nie od wyboru najsilniejszej armii ? NIEEE NIEMOŻLIWE :lol2:

Kasia
Wałkarz

Post autor: Kasia »

Grolshek pisze: Jak pięć szczurów w lidze ma standard to też jest to norma. :
A to szczury mają standard :D ?

BTW która armia jest najsilniejsza teraz? (tak, wiem, pytanie laika)

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Kasia pisze:
Grolshek pisze: Jak pięć szczurów w lidze ma standard to też jest to norma. :
A to szczury mają standard :D ?

BTW która armia jest najsilniejsza teraz? (tak, wiem, pytanie laika)
Na moje zasady żadna. Na euro diabli wiedzą bo tam teraz tak to tną że się zmienia. Wystarczy wyniki masterów przejrzeć to będzie wiadomo. Ale stawiałbym na Lizaki mają najwięcej wygranych turniejów i kilku naprawdę ogarniętych graczy. Z tym że najnowszy draft baaardzo będzie je ciął więc może się zmienić.

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Misio pisze:
Dreef pisze: Standard jest mocny, a wszyscy gracze orkowi grają nim, z wyjątkiek Solidera ;) wiec skoro jako jedyny nie ma savagy plus trolli...
Tu się trochę zagalopowałeś. Na 5 graczy O&G tylko dwaj mają takie rozpy. Likaon ma rozpę na nocnikach, bez fanoli :shock: , a i Adamyetza rozpa jest zdecydowanie inna. To nie do końca standard wygrywa, ale też ogranie i ogranie z armią, którą nie gra się drugi raz.
Bo wziąłem sobie do serca ja głupi słowa o lidze bezciśniowej, wiecie żeby można było pobawić się innymi jednostkami niżeli tymi które w kółko się powtarzają i poeksperymentować, chwała dla amayteza i solidera za nie "kopjowanie" rozpisek.....

A fanatyki są przereklamowane, każda armia ma jakieś byle co je wypuścić(jakiś nie potrzebny fast), zbyt wiele razy nic nie zrobiły, trzy fanole to koszt dwóch trolli lub sieci+pełny komnad na oddziale.....
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Dreef
Falubaz

9 maska.. Na 12 bitew..
Obrazek

Awatar użytkownika
Misio

Post autor: Misio »

Misio : Adamyetz
20 : 0
2075:593
różnica 1482, niestety Marcinie nie 1640.

Animozja pozostawiła maga tuż przed Mournfangami, uniemożliwiając mu uciekando. Trzy niezdane animozje w pierwszej turze, kilka fartownych trafień z mojej strony, i wynik jak się patrzy.

Dzięki za grę!

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Dzięki deff, wpędzasz mnie, rimbo, bartosa i matiego w kompleksy jedyni którzy nie ugrali 20:0 lub 0:20

10:13 to masakry teraz

Awatar użytkownika
rimbo

Post autor: rimbo »

Już się boje jakie będą wyniki w kolejnej turze. Same maski :?:

Dreef
Falubaz

W kompleksy?
Obrazek

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Dreef pisze:W kompleksy?
no przecież żartuje, ta liga dziwny ewnement, jeszcze nie słyszałem o lidze o takiej liczbie masakr w jednej turze :lol2:

Awatar użytkownika
AlMalik

Post autor: AlMalik »

Misio pisze:Misio : Adamyetz

Animozja pozostawiła maga tuż przed Mournfangami, uniemożliwiając mu uciekando. Trzy niezdane animozje w pierwszej turze, kilka fartownych trafień z mojej strony, i wynik jak się patrzy.

Dzięki za grę!
1482 to więcej niż zdobył Grolshek (1477). Niniejszym stwierdzam że o ile nie wydarzy się cud to nie gram ani z Rupertem ani z Grolshkiem =P~
Janus do Kasi: "To jest maska. 20:0. Ale taka lekka..."

Adamyetz
Wałkarz

Post autor: Adamyetz »

Dzięki Misio. Dobra gra, bardzo fajna. Miałem trochę fajnych rzutów, chociaż nie wtedy, kiedy trzeba. Ale kilka poważnych błędów, brak koncepcji i tak to się kończy. Szkoda, tak chciałem przejechać słoneczkiem po Mournfangach...

Inna sprawa: masakr jest sporo, ale na pewno nie przeszkadza temu fakt, że gramy ciągle na tych samych progach, co przy formacie 1300. Wystarczy niewiele ponad pół armii różnicy.

Rupert

Post autor: Rupert »

Dzięki za grę!
Nooo właśnie, to jest granie zielonymi na niestandardowej rozpie... Pewnie, że było by fajnie wyjąć z szafy coś innego, ale wtedy zamiast nas, zaczynają grać kości i przypadek. Mogę mieć fun dostając oklep i grając na niestandardowej rozpie, ale chciałbym móc grać, a nie patrzeć jak mi moje zielone choopaki samobóje szczelają.

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Combo z Savagami nie zawsze się sprawdza, przecież wystarczy tylko ubić shamana z główką, poświęcić wtedy trzeba jednostkę, bo prawda zginie od savagów, ale po ubiciu shamana topnieją w oczach, shaman dzikusek w twojej rozpie zbyt żywotny nie jest ma T4, dwie rany i ward 5+.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

AlMalik pisze:

Dzięki za grę!
1482 to więcej niż zdobył Grolshek (1477). Niniejszym stwierdzam że o ile nie wydarzy się cud to nie gram ani z Rupertem ani z Grolshkiem =P~
Uciekłeś mi spod siekiery farciarzu :mrgreen:

ODPOWIEDZ