Jak zostać Generałem - pytania o HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - pytania o HE
Dziala. Kierunek przelotu nie wplywa na ilosc rank unitu
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
To ja mam 2 pytanka do czarów.
1.Czy niszczarka działa tak że muszę zadać rane i wtedy niszczę na 2+ losowy przedmiot? Czy jednak nie muszę zadać rany?
2. Eteryczna popychaczka działa do końca mojej fazy magii w której ją rzuciłem, czy do następnej mojej fazy ruchu?
1.Czy niszczarka działa tak że muszę zadać rane i wtedy niszczę na 2+ losowy przedmiot? Czy jednak nie muszę zadać rany?
2. Eteryczna popychaczka działa do końca mojej fazy magii w której ją rzuciłem, czy do następnej mojej fazy ruchu?
Ostatnio zmieniony 19 maja 2013, o 09:09 przez @Cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Tak jak Tocz pisze.
Niszczarka zadaje ranę i niszczy przedmiot i pomimo, że zaklęcie określa kolejność (najpierw rzut na zranienie, potem na niszczenie przedmiotu) to nie ma znaczenia, czy zadasz ranę.
Niszczarka zadaje ranę i niszczy przedmiot i pomimo, że zaklęcie określa kolejność (najpierw rzut na zranienie, potem na niszczenie przedmiotu) to nie ma znaczenia, czy zadasz ranę.
Ogarnijcie, że nasze lewki oprocz rerolla stracily sejwa od krasnoludzkich maszyn.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Niby jak?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Jeśli mają jakąkolwiek runę na sobie to maszyny w Dwarfach strzelają magicznieEquos pisze:krasnoludzkie maszyny walą magicznymi atakami?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
P.S.: Jeśli trafisz na Klopę bez Run, czyli z Siłą 3 na placku, to chroni cię "tylko" 3+ Save
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ostatnio zmieniony 19 maja 2013, o 22:09 przez Azurix, łącznie zmieniany 1 raz.
Raczej 5+ , a od trebków żadnejAzurix pisze:Jeśli mają jakąkolwiek runę na sobie to maszyny w Dwarfach strzelają magicznieEquos pisze:krasnoludzkie maszyny walą magicznymi atakami?
P.S.: Jeśli trafisz na Klopę bez Run, czyli z Siłą 3 na placku, to chroni cię "tylko" 3+ Save
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
nSemi pisze:Jak ognisry splynie z brejka to sie odradza?
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Jak trafisz na Klopę bez Run, czyli bez Magicznych Ataków, to BotWD przestaje działać, ale zaczynają działać Cloaki, więc 3+, bo Siła 3 jest na Katapie z bazyGrichalk pisze:Raczej 5+ , a od trebków żadnejAzurix pisze:Jeśli mają jakąkolwiek runę na sobie to maszyny w Dwarfach strzelają magicznieEquos pisze:krasnoludzkie maszyny walą magicznymi atakami?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
mam takie pytanie odnośnie lion cloak gdzie mamy ASv na 2+ przed strzelaniem a dostajemy strzała z dziala od kraśków to suma summarum siła 10 takiego strzału modyfikuje nam obrone pancerza o -7 to jak rozumiem giniemy tak ?
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jeśli zrani to raczej tak
. Już 9 całkowicie niweluje pancerz, więc leżysz i kwiczysz, jeśli nie masz warda lub regeneracji.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jest na 2+ ward ![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)