Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Re: Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Darku, ty to zawsze subtelnego dorzucisz 

BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czy Tobie masa padła na mózg czy naprawdę nie wiesz, że "chcieć zagrać" z kimś na drużynówce to element taktyki drużyny, a nie challange??? O to własnie na drużynówkach chodzi mistrzu, żeby dobrać najlepsze pairingi...Shino pisze:A nie zdarzylo ci sie np. na druzynowce chciec zagrac z karlim, zeby duke pojechal na etc? wydawalo mi sie, ze takie cos bylo. I tam byles pewien, ze demony na empire to dobry pairing.Cauliflower pisze: No dawaj Misiu, powiedz kiedyCiężar dowodu jest na teraz na Tobie
Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek grał challange na masterze
![]()
chyba, ze tu chodzi po prostu op twoja dosc krotka pamiec.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Szukaj dalej przykładów. I nie zapomnij odnieść się do użytego przez Ciebie "nie raz"

Tutaj znowu coś wymyślasz. Naucz się, że argumentując w dyskusji nie powinno się insynuować tylko podawać rzetelne przykłady. Poczytaj Cycerona (to taki Grek był), może coś Ci to pomoże.Shino pisze: Rozumiem, że bardzo chcesz rewanż, bo trochę wstyd TK przegrywać z demonami,bo ja wiem.. .chyba wiekszy wstyd walowac na zasadach, a potem sie u[pominac, ze nieznajomosc zasad i zapominanie ich to tez element taktyki... ale co ja tam wiem.
W średniowieczu była taka zasada, że nie każdy mógł wyjść na udeptaną ziemie z kim chciał. Dostałeś wciry 4 razy pod rząd, więc dajmy już temu spokój. Wstydu byś sobie oszczędził, a Darek by nie musiał Twoich fotek umieszczać.
Jakbyś chciał się do czegoś odnieść to zrób to w sobotę w samochodzie. Tylko przygotuj dobrze argumentacje - książki czytaj!!!
Wiem, że temat ma mało stron, ale napędzanie go w ten sposób, choć jest bardzo zabawne, obawiam się że niekoniecznie interesuje innych czytelników

Pozdrawiam Ciebie i kolegów z obory, buźka! mua :*
P.S. Aaaa już wiem o co Ci chodzi z tym wałowaniem prosiaczku

Ostatnio zmieniony 27 cze 2013, o 17:09 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 1 raz.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

-
- Falubaz
Aleś go zwałował, jeszcze na UB! Wiesz co Kalafiore!Cauliflower pisze: P.S. Aaaa już wiem o co Ci chodzi z tym wałowaniem prosiaczkuTak, skullcannon jest jedynym modelem khorna, który nie ma MR. Owszem 2 miesiące temu tego nie wiedziałem. Nie doczytałem, ale liczyłem że sędzia LS powinienn wyłapać taką lukę w wiedzy. Ale ok, oszukałem Cię w towarzyskiej bitwie na UB
Dokładnie taki miałem zamiar i wyraźne korzyści z tego... Ech Shino Shino...

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Resistenza alla Magia!!!kudłaty pisze:Nie zmarnował tego semestru we Włoszech.

Kalesoner czuwa, a obserwowalem juz, czy zaraz nie interweniowac 

Ty go lepiej poczytaj ; ) akurat jego mowy bazowały na obrzydzaniu strony przeciwnej, acz w pięknych słowach ^^ wygrywał tez sprawy w których argumenty nie były po jego stronie ; ) a z tym "Grekiem" to doceniam ironię. Mam nadziejęCauliflower pisze: Naucz się, że argumentując w dyskusji nie powinno się insynuować tylko podawać rzetelne przykłady. Poczytaj Cycerona (to taki Grek był), może coś Ci to pomoże.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zobaczymy czy Shino doceni.-Qc- pisze: Ty go lepiej poczytaj ; ) akurat jego mowy bazowały na obrzydzaniu strony przeciwnej, acz w pięknych słowach ^^ wygrywał tez sprawy w których argumenty nie były po jego stronie ; ) a z tym "Grekiem" to doceniam ironię. Mam nadzieję
Jak na razie Crane nie wyłapał...

wiem, ze chec zagrac to nie proponowanie gry zamiast parowania. Choc widac to tez sie zmienia z dnia na dzien.Czy Tobie masa padła na mózg czy naprawdę nie wiesz, że "chcieć zagrać" z kimś na drużynówce to element taktyki drużyny, a nie challange???
Cauliflower pisze: P.S. Aaaa już wiem o co Ci chodzi z tym wałowaniem prosiaczkuTak, skullcannon jest jedynym modelem khorna, który nie ma MR. Owszem 2 miesiące temu tego nie wiedziałem. Nie doczytałem, ale liczyłem że sędzia LS powinienn wyłapać taką lukę w wiedzy.
nie chodzilo o sam wal, tlyko twoja agrumentacje, ze taka niewiedza to tez element strategii. Jesli to dla ciebie za maly argument to ciezko cos dodac. I ciezko cos tu mowic o insynuacji...Tutaj znowu coś wymyślasz. Naucz się, że argumentując w dyskusji nie powinno się insynuować tylko podawać rzetelne przykłady.
Obora pozdrawia element obornika.
DAle słabo flamujecie. Zenada.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
nie chodzilo o sam wal, tlyko twoja agrumentacje, ze taka niewiedza to tez element strategii. Jesli to dla ciebie za maly argument to ciezko cos dodac. I ciezko cos tu mowic o insynuacji...Shino pisze:
[/quote]
Nie wiem skąd to wziąłeś, ale coś Ci się chyba przyśniło.
Ja mówiłem, że myśląc że mam MR świadomie wpuszczałem w to pociski, a nie że wałowanie to jakaś taktyka.
Zresztą, jak to ktoś kiedyś powiedział "gadaj z dupą to cię osra".
EOT z mojej strony Grubasku.
Kawał trolla z Ciebie