Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Re: Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA

Post autor: kotson »

Darku, ty to zawsze subtelnego dorzucisz :D
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Shino pisze:
Cauliflower pisze: No dawaj Misiu, powiedz kiedy :wink: Ciężar dowodu jest na teraz na Tobie :P Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek grał challange na masterze :wink:
A nie zdarzylo ci sie np. na druzynowce chciec zagrac z karlim, zeby duke pojechal na etc? wydawalo mi sie, ze takie cos bylo. I tam byles pewien, ze demony na empire to dobry pairing.

chyba, ze tu chodzi po prostu op twoja dosc krotka pamiec.
Czy Tobie masa padła na mózg czy naprawdę nie wiesz, że "chcieć zagrać" z kimś na drużynówce to element taktyki drużyny, a nie challange??? O to własnie na drużynówkach chodzi mistrzu, żeby dobrać najlepsze pairingi... ](*,)

Szukaj dalej przykładów. I nie zapomnij odnieść się do użytego przez Ciebie "nie raz" :wink:
Shino pisze: Rozumiem, że bardzo chcesz rewanż, bo trochę wstyd TK przegrywać z demonami,bo ja wiem.. .chyba wiekszy wstyd walowac na zasadach, a potem sie u[pominac, ze nieznajomosc zasad i zapominanie ich to tez element taktyki... ale co ja tam wiem.
Tutaj znowu coś wymyślasz. Naucz się, że argumentując w dyskusji nie powinno się insynuować tylko podawać rzetelne przykłady. Poczytaj Cycerona (to taki Grek był), może coś Ci to pomoże.

W średniowieczu była taka zasada, że nie każdy mógł wyjść na udeptaną ziemie z kim chciał. Dostałeś wciry 4 razy pod rząd, więc dajmy już temu spokój. Wstydu byś sobie oszczędził, a Darek by nie musiał Twoich fotek umieszczać.

Jakbyś chciał się do czegoś odnieść to zrób to w sobotę w samochodzie. Tylko przygotuj dobrze argumentacje - książki czytaj!!!
Wiem, że temat ma mało stron, ale napędzanie go w ten sposób, choć jest bardzo zabawne, obawiam się że niekoniecznie interesuje innych czytelników :wink:

Pozdrawiam Ciebie i kolegów z obory, buźka! mua :*

P.S. Aaaa już wiem o co Ci chodzi z tym wałowaniem prosiaczku :) Tak, skullcannon jest jedynym modelem khorna, który nie ma MR. Owszem 2 miesiące temu tego nie wiedziałem. Nie doczytałem, ale liczyłem że sędzia LS powinienn wyłapać taką lukę w wiedzy. Ale ok, oszukałem Cię w towarzyskiej bitwie na UB :) Dokładnie taki miałem zamiar i wyraźne korzyści z tego... Ech Shino Shino...
Ostatnio zmieniony 27 cze 2013, o 17:09 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 1 raz.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Cauliflower pisze: P.S. Aaaa już wiem o co Ci chodzi z tym wałowaniem prosiaczku :) Tak, skullcannon jest jedynym modelem khorna, który nie ma MR. Owszem 2 miesiące temu tego nie wiedziałem. Nie doczytałem, ale liczyłem że sędzia LS powinienn wyłapać taką lukę w wiedzy. Ale ok, oszukałem Cię w towarzyskiej bitwie na UB :) Dokładnie taki miałem zamiar i wyraźne korzyści z tego... Ech Shino Shino...
Aleś go zwałował, jeszcze na UB! Wiesz co Kalafiore! :shock: 8) :mrgreen: :wink:

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Nie zmarnował tego semestru we Włoszech.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

kudłaty pisze:Nie zmarnował tego semestru we Włoszech.
Resistenza alla Magia!!! :wink:
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Bardzo proszę o czilałt, spokój, bezcisnienie, relax, bycieponadto, dystans. O 21 możecie sobie obejrzeć mecz Hiszpania vs Włochy na tvp2.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Kalesoner czuwa, a obserwowalem juz, czy zaraz nie interweniowac :)

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

a co to za kryptoreklama TVP, to jest wątek masterowy i proszę go nie zaśmiecać.
Blatowanie zaczynamy jutro od 19 wiec jakby jakiś przyjezdny chciał to zapraszamy ;p

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Poczytaj Cycerona (to taki Grek był)

Bez urazy, ale Cyceron chyba się teraz w grobie przewraca i to nie Shino go ożywił

8) :P

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Cauliflower pisze: Naucz się, że argumentując w dyskusji nie powinno się insynuować tylko podawać rzetelne przykłady. Poczytaj Cycerona (to taki Grek był), może coś Ci to pomoże.
Ty go lepiej poczytaj ; ) akurat jego mowy bazowały na obrzydzaniu strony przeciwnej, acz w pięknych słowach ^^ wygrywał tez sprawy w których argumenty nie były po jego stronie ; ) a z tym "Grekiem" to doceniam ironię. Mam nadzieję ;)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Butan, ale żeś dojebał. Aż śmiechłem na głos :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

-Qc- pisze: Ty go lepiej poczytaj ; ) akurat jego mowy bazowały na obrzydzaniu strony przeciwnej, acz w pięknych słowach ^^ wygrywał tez sprawy w których argumenty nie były po jego stronie ; ) a z tym "Grekiem" to doceniam ironię. Mam nadzieję ;)
Zobaczymy czy Shino doceni.
Jak na razie Crane nie wyłapał... :roll: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Potwierdzam, biorę Karliego w pierwszej bitwie i będziemy się wałować na wszystkich specjalach w naszych rozpach.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

ehh.. niestety nie jadę :(

a właśnie się zabierałem do malowania dział... i Karnaka, oraz Skulltakera :/

no nic co nie odwlecze to nie uciecze ;)

powodzenia i pozdrawiam :)

Khuman dMk

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Czy Tobie masa padła na mózg czy naprawdę nie wiesz, że "chcieć zagrać" z kimś na drużynówce to element taktyki drużyny, a nie challange???
wiem, ze chec zagrac to nie proponowanie gry zamiast parowania. Choc widac to tez sie zmienia z dnia na dzien.
Cauliflower pisze: P.S. Aaaa już wiem o co Ci chodzi z tym wałowaniem prosiaczku :) Tak, skullcannon jest jedynym modelem khorna, który nie ma MR. Owszem 2 miesiące temu tego nie wiedziałem. Nie doczytałem, ale liczyłem że sędzia LS powinienn wyłapać taką lukę w wiedzy.
Tutaj znowu coś wymyślasz. Naucz się, że argumentując w dyskusji nie powinno się insynuować tylko podawać rzetelne przykłady.
nie chodzilo o sam wal, tlyko twoja agrumentacje, ze taka niewiedza to tez element strategii. Jesli to dla ciebie za maly argument to ciezko cos dodac. I ciezko cos tu mowic o insynuacji...

Obora pozdrawia element obornika.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

DAle słabo flamujecie. Zenada.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Shino pisze:
nie chodzilo o sam wal, tlyko twoja agrumentacje, ze taka niewiedza to tez element strategii. Jesli to dla ciebie za maly argument to ciezko cos dodac. I ciezko cos tu mowic o insynuacji...
[/quote]

Nie wiem skąd to wziąłeś, ale coś Ci się chyba przyśniło.
Ja mówiłem, że myśląc że mam MR świadomie wpuszczałem w to pociski, a nie że wałowanie to jakaś taktyka.

Zresztą, jak to ktoś kiedyś powiedział "gadaj z dupą to cię osra".

EOT z mojej strony Grubasku.
Kawał trolla z Ciebie :wink: Zdrówka!
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Jeszcze jeden post w tę stronę i zacznę wycinać poprzednie i nowe.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Post autor: Jeżus »

Szkoda że Kaleson interweniuje... zacząłem już popcorn otwierać :D
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

To może tak żeby przerwać impas
Qc bierze Grę o Tron ktoś chętny poszpilać ? (brakuje 3 osoób)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

ODPOWIEDZ