daj spokój , nie wierzę że nie chcesz tego zobaczyć, powinni to dopuścić na złość graczom CHDpanterq pisze:Widzisz? Regulamin oszczędza wam szoku pod tytułem - spaliłem sobie 2 Kadajce w trzeciej turze.
Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów
Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów
No, na bazylu wybuchła mi katapulta z przerzutem misfire'ów i tabelki misfire'a. Misfire przerzucony na misfire, potem 1 przerzucone na 1 

Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Ciekawe, czy ktoś przyjedzie z WE na ten turniej, zebrać kilka zbiorowych bezpruderyjnych wielokrotnych gwałtów psychicznych, fizycznych, morlanych czy metafizycznych w stylu 'hindi', tylko tym razem przy świadkach.
xYz
Gremlin pisze:Ciekawe, czy ktoś przyjedzie z WE na ten turniej, zebrać kilka zbiorowych bezpruderyjnych wielokrotnych gwałtów psychicznych, fizycznych, morlanych czy metafizycznych w stylu 'hindi', tylko tym razem przy świadkach.

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
tchórzenie przed challengami jest podstawową zasadą mojej armii (i oczywiście największą zaletą jej najlepszych generałów!) ale jeżeli Twoja rozpiska nie składa się z 2 czołgów, 3 armat, 3 hebli i 18 demigryfów to przemyślęPiotrB pisze:CHALANGE! Też będę miał czysty klimat... może zagramy 1 bitwę póki będziemy w miarę ...hm... użyteczni?Bombaj pisze:Public Library of ScienceJasif pisze:Co to był PLoS?
A tak na poważnie to jesteście boscy! Biorę armię na fun i jadę się przednie bawić. Wynik celem drugorzędnym. Throtcie - pędzel nadciągaNo chyba że tchórzysz jak zwykle

no i bęc, ryb w stawie łowić nie wolno. co do rozpisek to jestem tak skażony formatem euro że moja rozpiska nadal go spełnia.. 

kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
no to zanosi się na powtórkę mirrorka, bo jeszcze mi się nie udało nic nowego opracować.loko pisze:no i bęc, ryb w stawie łowić nie wolno. co do rozpisek to jestem tak skażony formatem euro że moja rozpiska nadal go spełnia..
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
-
- Kretozord
A ja mam jednego orka zamiast 40.loko pisze:no i bęc, ryb w stawie łowić nie wolno. co do rozpisek to jestem tak skażony formatem euro że moja rozpiska nadal go spełnia..

chciałem ochrzcić moje świeżo odebrane od malarza krasie ale ktoś mnie uświadomił ze 30 ironów nie pogra, bo teraz tylko kreski hamków i inne takie obrzydlistwa. no i fakt że nie zgubiłem orków w drodze na dmp sprawia że zasługują żeby jechać ze mną.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293