Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kubi
"Nie jestem powergamerem"

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Post autor: Kubi »

panterq pisze:Widzisz? Regulamin oszczędza wam szoku pod tytułem - spaliłem sobie 2 Kadajce w trzeciej turze.
daj spokój , nie wierzę że nie chcesz tego zobaczyć, powinni to dopuścić na złość graczom CHD

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Dla mojego zdrowia lepsze byłoby zbanowanie kowadła, na DMP dwa razy je sobie wysadziłem.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

To nie bierz artyleri, bo słyszałem że też wybucha ;)

panterq
Masakrator

No, na bazylu wybuchła mi katapulta z przerzutem misfire'ów i tabelki misfire'a. Misfire przerzucony na misfire, potem 1 przerzucone na 1 ;)
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

panterq pisze:No, na bazylu wybuchła mi katapulta z przerzutem misfire'ów i tabelki misfire'a. Misfire przerzucony na misfire, potem 1 przerzucone na 1 ;)
Good Job :!:
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Ciekawe, czy ktoś przyjedzie z WE na ten turniej, zebrać kilka zbiorowych bezpruderyjnych wielokrotnych gwałtów psychicznych, fizycznych, morlanych czy metafizycznych w stylu 'hindi', tylko tym razem przy świadkach.
xYz

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Gremlin pisze:Ciekawe, czy ktoś przyjedzie z WE na ten turniej, zebrać kilka zbiorowych bezpruderyjnych wielokrotnych gwałtów psychicznych, fizycznych, morlanych czy metafizycznych w stylu 'hindi', tylko tym razem przy świadkach.
Obrazek
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
krzychoss
Falubaz

Post autor: krzychoss »

bigpasiak pisze:
Gremlin pisze:Ciekawe, czy ktoś przyjedzie z WE na ten turniej, zebrać kilka zbiorowych bezpruderyjnych wielokrotnych gwałtów psychicznych, fizycznych, morlanych czy metafizycznych w stylu 'hindi', tylko tym razem przy świadkach.
Obrazek

Czekałem na TO :mrgreen: hehhe

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Wezme dwarfy i wysajduję się na WE :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

Debek kazal rozkminiac 2 jelenie wiec moze wpadne
Obrazek

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

PiotrB pisze:
Bombaj pisze:
Jasif pisze:Co to był PLoS?
Public Library of Science ;)

A tak na poważnie to jesteście boscy! Biorę armię na fun i jadę się przednie bawić. Wynik celem drugorzędnym. Throtcie - pędzel nadciąga :P
CHALANGE! Też będę miał czysty klimat... może zagramy 1 bitwę póki będziemy w miarę ...hm... użyteczni? :mrgreen: No chyba że tchórzysz jak zwykle :mrgreen:
tchórzenie przed challengami jest podstawową zasadą mojej armii (i oczywiście największą zaletą jej najlepszych generałów!) ale jeżeli Twoja rozpiska nie składa się z 2 czołgów, 3 armat, 3 hebli i 18 demigryfów to przemyślę :) ewentualnie lajcikowa bitewką w piątek wieczorkiem przy browarku?

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Panowie, czysty klimat to ja będę miał, moi 100% Khornici zawojują warzywniak!
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

hej Bombaju chcesz po jaju? :mrgreen:

Nie będę grał imperium tylko super klimatycznymi Elfami... :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

no i bęc, ryb w stawie łowić nie wolno. co do rozpisek to jestem tak skażony formatem euro że moja rozpiska nadal go spełnia.. #-o
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Słowian
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Słowian »

loko pisze:no i bęc, ryb w stawie łowić nie wolno. co do rozpisek to jestem tak skażony formatem euro że moja rozpiska nadal go spełnia.. #-o
no to zanosi się na powtórkę mirrorka, bo jeszcze mi się nie udało nic nowego opracować.
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

loko pisze:no i bęc, ryb w stawie łowić nie wolno. co do rozpisek to jestem tak skażony formatem euro że moja rozpiska nadal go spełnia.. #-o
A ja mam jednego orka zamiast 40. :) kombinuj

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

chciałem ochrzcić moje świeżo odebrane od malarza krasie ale ktoś mnie uświadomił ze 30 ironów nie pogra, bo teraz tylko kreski hamków i inne takie obrzydlistwa. no i fakt że nie zgubiłem orków w drodze na dmp sprawia że zasługują żeby jechać ze mną.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

panterq
Masakrator

P***, chciałem ich nawet na euro, ale za drogo wychodzili.

język
D.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
cluzoe
Mudżahedin

Post autor: cluzoe »

Melduję się na Silesiana.
Przywiozę mój ogródek czerwonych pomidorów.
Idealnie się nada na wojny w warzywniaku :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Post autor: Niltag »

Bede na 100 % :)
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

ODPOWIEDZ