zamek to cudeńko, bardzo ładny i ma w sobie sporą magiczną moc
Ludziki, piękne i czyste, lubię takie! Ale przyczepię się do jednej, malusieńkiej rzeczy... zupełnie niepotrzebnie zostały pomalowane ranty drakarów do blood raga w kolor myślę, że zdecydowanie lepiej byłoby do końca zrobić wodę. A kolorek, kolorek frakcyjny przecież mają na żaglu. i W sumie ogólnie jak rzuciłem okiem ponownie to bym te wszystkie ranty i figurkom tez pociągnął na czarno. Są tak dobrze pomalowane wg kolorystyk klanów, że na bank nikt nie pomyli, a wg mnie te kolorowe ranty psują sporo (spojrzeć wsytarczy jaka jest różnicy na czarnych rantach trola ).
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
Hej. Dzieki za rozbudowany komentarz. Spieszę z wyjaśnieniami;) otóż w pierwotnej wersji nie było kolorów na rantach. Niestety zupelnie sie to nie sprawdziło gdyz grajac w blood rage czesto tlumacze gre po raz pierwszy tzw 'niegamerom' i w 90 procentach przypadkow gra nie była dla nich czytelna bez oznaczen frakcji. Nakladanie ringów z gry na podstawki powodowalo ich niszeczenie, a że ludzie zakladali je też na podstawki drakkarow to niestety musialem wprowadzic oznaczenian na stale takze na nich. Moze jest brzydziej ale funkcjonalnie z perspektywy gry.