[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Leoh, wyciągasz zbyt daleko idąc wnioski. Są osoby w Twoim klubie, które mnie już o to pytały, uzyskały najpełniejszą możliwą odpowiedź. Kraków zawsze jest mile widziany we Wrocławiu! Jesli chcecie do końca wyjaśnić sprawę, możemy się na jakimś bardziej prywatnym kanale ustawić - nie zwykłem rozpisywać takich historii publicznie.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Czyli teoretycznie mając ostatniego Mastera w sezonie(np my rok temu) moglibyśmy dać bana na "imprezy klubu" ktoremus Gemblersowi np. walczącemu o zwycięstwo w lidze i ... nie było by podstaw do dyskusji na LL?Dymitr pisze:to nie jest ban na turnieje klasy master a na imprezy klubu - nie widze podstawy do dyskusji na LL.
Coś mi to przypomina...Dymitr pisze:to nie jest ban na turnieje klasy master a na imprezy klubu - nie widze podstawy do dyskusji na LL.

Po co Dymitr? Robisz z chłopa męczącego męczennika?

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
@Leoh - czy taka sytuacja ma miejsce? Wiecie o banie od 29. września, dlaczego pytacie dziś? Wiecie też, że nie jest to zagrywka w stylu - niech lige wygra ktoś konkretny, znacie napięcia i powody. Nie rozumiem dlaczego dziś dopiero się nad tym zastanawiamy.
@Darek - niestety.
@Adam - nie odpowiem, żeby nie robić tego jeszcze bardziej.
@Darek - niestety.
@Adam - nie odpowiem, żeby nie robić tego jeszcze bardziej.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Czyli jest ban na Jarka. EOT ?Dymitr pisze:@Leoh - czy taka sytuacja ma miejsce? Wiecie o banie od 29. września, dlaczego pytacie dziś? Wiecie też, że nie jest to zagrywka w stylu - niech lige wygra ktoś konkretny, znacie napięcia i powody. Nie rozumiem dlaczego dziś dopiero się nad tym zastanawiamy.
\/\
Tylko, że turniej klasy master nie jest do końca ustalany TYLKO przez klub ale też częściowo przez całe środowisko, które poprzez głosowanie zakwalifikowało ten turniej jako master w takim razie, decydentami w tej kwestii winni być nie tylko z tego co wiem 1 czy 2 osoby w klubie The Gamblers (o ile wiem nie panuje 100% zgoda co do tej kwestii wśród członków w/w klubu) ale także LL. Osobiście uważam, że najlepsze co może być to szybka decyzja władz klubu The Gamblers o dopuszczeniu zawodnika Jarekk do tego turnieju. Taka decyzją nie tylko utną niepotrzebną w tym temacie dyskusję, zajmowanie czasu na LL kolejnymi zbędnymi tematami, ale także wykażą się daleko idącą wyrozumiałością i logiką, którą nie tylko docenią koledzy z klubu Legion, sam zainteresowany ale także i całe środowisko. Mam nadzieję na szybkie, logiczne i pokojowe bez zbędnych napięć zamknięcie całej tej sytuacji
.
PS - Poza tym ludziom, szczególnie młodym należy wybaczać błędy, bo kto z nas jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień

PS - Poza tym ludziom, szczególnie młodym należy wybaczać błędy, bo kto z nas jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień

Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, o 12:22 przez Albo_Albo, łącznie zmieniany 1 raz.
Druchi - w środę się all pojawiDruchii pisze:A do kiedy będzie podany adres gdzie gramy? I noclegi? Bo w regulaminie "ostateczne info w tym tygodniu" wisi już jakiś czas.
Pozdrawiam.
@Albo - okłamał Cię, powodów widzę też nie znasz do końca
@Darek @Dydu @Leoh @Sevi - check FB
Ponawiam pytanie, do kiedy można się zgłaszać?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
od środyMatis pisze:Ponawiam pytanie, do kiedy można się zgłaszać?

Odpowiadam najoficjalniej jak umiem - widzisz dyskusję na fbc4h10 pisze:Pytam sie oficjalnie organizatora. Czy jest ban na Jarka?