W sumie to nawet chyba mam. Wezmę. Zgłoś się przed 1szą bitwą.Pedrodilgur pisze:Nie miałby ktoś Daemonic Mounta na pożyczenie? Odwdzięczę się.
[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
- swieta_barbara
- habydysz
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
duża aktualizacja zgłoszeń w drugim poście.
sprawdźcie proszę czy się zgadzają wasze preferencje żywieniowe oraz czy dotarła wasza wpłata.
na turniej zamawiam do trzech posiłków na osobę, a tylko połowa zrobiła przedpłaty.
do czwartku do godziny 18stej muszę dać ostateczne potwierdzenie o ilości zamawianych posiłków.
nie chwiałbym potrójnie płacić za tych, którzy nie przyjadą, dlatego osobom bez przedpłat w czwartek po 18stej poobcinam kolacje i niedzielny obiad. sobotni zostawię, bo mam w sobie resztki człowieczeństwa
natomiast jeśli ktoś wie, że nie przyjedzie, to niech się nie krępuje i da znać. będę wdzięczny.
sprawdźcie proszę czy się zgadzają wasze preferencje żywieniowe oraz czy dotarła wasza wpłata.
na turniej zamawiam do trzech posiłków na osobę, a tylko połowa zrobiła przedpłaty.
do czwartku do godziny 18stej muszę dać ostateczne potwierdzenie o ilości zamawianych posiłków.
nie chwiałbym potrójnie płacić za tych, którzy nie przyjadą, dlatego osobom bez przedpłat w czwartek po 18stej poobcinam kolacje i niedzielny obiad. sobotni zostawię, bo mam w sobie resztki człowieczeństwa
natomiast jeśli ktoś wie, że nie przyjedzie, to niech się nie krępuje i da znać. będę wdzięczny.
Ja mam kluczową infromacje do uzyskania - czy kebab na przeciwko WCK działa jak rok temu i jest otwarty wieczorem w sobotę? Jak tak to możesz porzucic resztki czlowieczeństwa i obciąć te kolację
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Shinue, Klopsa na 100% nie będzie.
Jak to nie, czekam w 5tej bitwie (w 4tej mnie zatrzyma Kalafior, nawet się nie łudze ze moze mi sie udać )
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ma ktoś pożyczyć ze dwie sztuki imperialnych rycerzy? albo koniki chociaż?
To odnośnie ewentualnego gospodarza jest...?Golonka pisze: miły grzeczny nie chlejący.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned