GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
5 dni sie nie loguje. Skasowalem i probuje zainstalowac blad serwera. 10 beczek nie przeboleje straconych, foch i wracam do hsa
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
smiejagreg pisze:Jakoś obecnie ponad połowa talii to strzelacze na Voorhisie...
A to inna sprawa ;D meta lekko przy dojebaniu pogody stanęła. Jeszcze trochę pogram myślę do normalnej wersji i zobaczymy co potem.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zaba ale ja fizycznie nie moge grac xD poza tym do hs wszstko juz mamco chce
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Żaba pisze:odkrywanie spokojnie można skontrować - grzyby, igni. a jak nie masz jak zniszczyć 2-3 rzuconych mangoneli to szybki pas i jedziemy R2 i R3
P.S. @ Qc na ba bo w HSie to w pięć dni spokojnie wyfarmisz 10 beczek no i legendy są za 1600 - sam MJUT
Przy aktualnym evencie to dziennie robisz minimum dwie paczki . Maksymalnie 3. Teraz się da.
Ma ktoś może zarys co w krasiach siedzi? Gram f2p a widzę, że teraz mocno cisną na ladderach
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Spawn pisze:Krasie wystawiają krasie z wytrzymałością i yarpena i się buffują jak szalone i przechodzą zbuffowane do następnej rundy dzięki wytrzymałości, ewentualnie jeszcze raz potem można na nich rzucić adrenaline żeby przez całą grę stały.
Tyle to sam wpadłem jakie tam złote siedzą to mnie interesuje.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Zwykle Zoltan, Saskia, Isengrim i coś np. ciri albo gigni, albo revive.
Chociaż SWIM gra zoltan, gigni, ithlinne (do dublowania gromu albo wytrzymałości) i saskia/dekret.
Do tego yarpen, barclay, podwójny krzyż, dar natury, róg dowódcy, rozkaz wymarszu.
3x obrońcy, 3x elfi najemnicy, 2x medyk, 1x kraś najemnik, 3x grom, 1x adrenalina, 1x wzmocnienie, czyste niebo/zarodniki/whatever.
Chociaż SWIM gra zoltan, gigni, ithlinne (do dublowania gromu albo wytrzymałości) i saskia/dekret.
Do tego yarpen, barclay, podwójny krzyż, dar natury, róg dowódcy, rozkaz wymarszu.
3x obrońcy, 3x elfi najemnicy, 2x medyk, 1x kraś najemnik, 3x grom, 1x adrenalina, 1x wzmocnienie, czyste niebo/zarodniki/whatever.
Bóg zapłać ;D jak zacznę otwierać beczki to na te karty będę czekał ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
@ Gokisch - to są krasnoludy Swima http://gwint24.pl/krasnoludy-swima-czyl ... epnej-mety na Gwent DB - Ithiline and the 7 dworfs - tam też jest poradnik - generalnie niezła talia ale podobnie jak pożerka - masz kontrę to leży i kwiczy nie masz to zboostuje się do niemożebnych poziomów.
@ Qc - pisz na helpdesk Redów - osobiście dałbym sobie jajko uciąć (gdybym oczywiście je miał ), że to problem z Twoim kompem, pewnie jak to od wieków bywa od czasu do czasu trzeba zrobić wipe-a i przeinstalować system bo się kasztani...
@ Qc - pisz na helpdesk Redów - osobiście dałbym sobie jajko uciąć (gdybym oczywiście je miał ), że to problem z Twoim kompem, pewnie jak to od wieków bywa od czasu do czasu trzeba zrobić wipe-a i przeinstalować system bo się kasztani...
Żaba pisze:@ Gokisch - to są krasnoludy Swima http://gwint24.pl/krasnoludy-swima-czyl ... epnej-mety na Gwent DB - Ithiline and the 7 dworfs - tam też jest poradnik - generalnie niezła talia ale podobnie jak pożerka - masz kontrę to leży i kwiczy nie masz to zboostuje się do niemożebnych poziomów.
Tą Swima wersję widziałem. Taka se po streamach patrzę dalej czy coś innego nie chodzi.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Moze, ale z dnia na dzien? lel. Teraz mam "problemy z serwerem" niby
Ani sie nie spodobało od strzla ze tak powiem ona cisnie HSa
dedykacja dla Ziemasa zatytułowana "Pogoda UMARŁA !!! "
http://gwint24.pl/aktualna-meta-w-gwinc ... ipiec-2017
http://gwint24.pl/aktualna-meta-w-gwinc ... ipiec-2017
No czyli jak ładnie widać. Balans jak skurwesyn gdzie potwory mają 3 decki w dwóch górnych tierach.
A pogodynka nie wiem czy tier 1 tak samo krasnoludy. Na początku po ostatnich zmianach na pewno pogodynka przyjebana była bo większość ludzi wyjęła cuda anty pogodowe .
Znalazłem drugą rzecz która mnie wpienia w Gwincie
Rzadkość kart + ramki ;D . Człowiek chce sobie coś scrafcić patrzy o brązowa będzie tanio a tu TAKI CHUUJ
A pogodynka nie wiem czy tier 1 tak samo krasnoludy. Na początku po ostatnich zmianach na pewno pogodynka przyjebana była bo większość ludzi wyjęła cuda anty pogodowe .
Znalazłem drugą rzecz która mnie wpienia w Gwincie
Rzadkość kart + ramki ;D . Człowiek chce sobie coś scrafcić patrzy o brązowa będzie tanio a tu TAKI CHUUJ
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
różnica między HSem a Gwintem jest taka że w HSie taka sytuacja trwa po kilka miesięcy, aż wychodzi nowy dodatek i nowy rak i nerfa brak. Tu przynajmniej coś robią + dają boosty - coś czego HS nie uświadczył. Poza tym ostatnie Bli$$ stał się mega łaskawy - ogniowy festiwal, za moment rusza lodowy - przypadek ?
Żaba pisze:różnica między HSem a Gwintem jest taka że w HSie taka sytuacja trwa po kilka miesięcy, aż wychodzi nowy dodatek i nowy rak i nerfa brak. Tu przynajmniej coś robią + dają boosty - coś czego HS nie uświadczył. Poza tym ostatnie Bli$$ stał się mega łaskawy - ogniowy festiwal, za moment rusza lodowy - przypadek ?
No i spoko niech Blizz robi. Zaczynaja tez powoli nerfic. Otworzylem dzis pierwsze 5 beczek. Szał ;D komplet nekkerow + srebrny koles na M do pozerania i komplet babajag jupii pożeranie nadchodzę
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Heh. Ja dostalem do wybory szpiega skellige i scoiateal, to wzialem elfa. Obejrzalem filmik z cut scen wiedzimna 2 i sie nakrecilem
Ogólnie co mnie mega cieszy, że na tych 4 początkowych kartach mogą wpaść lepsze (póki co epik 2x rare + rare do wyboru ruchomy ;D) Szybko idzie kolekcje zapełnić
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13