Rozpiski elfów

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

Zablokowany
Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

eee na 2k jest chyba 2 rare tak??
wiec mozna i hellblastera i czołg na raz

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

tedzio pisze:eee na 2k jest chyba 2 rare tak??
wiec mozna i hellblastera i czołg na raz
Jankiel miał na myśli drugi czołg.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

a co powiecie na klimatyczne rozpy np Army of Saphery na SM magach teclisie bolcach orłach i archerach (no moga być spear) wiem pewnie plewne bo za wolne :D ale klimat

albo Alti Anar's army 2 kloce spearów sami SW archerzy i bolce no i jacyś magowie

to tak z klimatu:D

ale Imo teraz bedzie tak 5-7 WL albo 13 PG z Caradrynem i Magiem do BOSa

2 tiranoiki ze 3 DP albo oddział SM

w rarach same bolce lub jeden orzełek:D

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

a i niech mi ktos powei bo nigdzie w AB nei pisze jak podstawke ma mieć smok co na to LS

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

ma miec takajaka bedzie w nowym zestawie smoka...

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

A jak będzie miał inną bo ktoś ma stary model?Worsty i ma sobie koniecznie załatwić?

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

moim zdaniem to tępy pomys z ta podstawka IMO nie myśleli nad tym po prostu smok im sie przeważał i dlatego dali taka

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Mam prośbę nie dotyczącą akurat tego tematu; czy ktoś mógłby przesłać mi kopie nowego AB do HE?? Bym był bardzo wdzięczny.
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Ice-T pisze:moim zdaniem to tępy pomys z ta podstawka IMO nie myśleli nad tym po prostu smok im sie przeważał i dlatego dali taka
imo po prostu zrobili go za duzego a potem dopiero mysleli o podstawce lecz tak bylo juz z gigantem i nie widze powodu zeby tu mialo byc inaczej.
A jak będzie miał inną bo ktoś ma stary model?Worsty i ma sobie koniecznie załatwić?
nie moze miec innej. Musi sobie koniecznie zalatwic... chyba, ze znowu chcesz wrocic do dyskusji a ja mam smoka z 5 edycji na 40x40 :roll: :wink:

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

I mi też.
Zaraz będą się niektórzy burzyć (Piracy is Stealing etc.)... ale ja i tak przecież kupie tego booka, tylko wcześniej ciekawość mnie zje :D:D:D Miejcie litość :lol2:

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

ok ale odrazu powiem że w tej chwili mało który gracz używa podstawki pod giganta,z regóły wszyscy mają starą wersje.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

w zasadach jest, ze maja urzywac nowej... jesli powiesz komus zeby uzywal wlasnie takiej to nie moze powiedziec ci, ze nie... oczywiscie mozesz probowac robic inaczej...

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Narazie jakoś niezauważyłem aby ktokolwiek się o to kłócił...
A ta zasada podstawki pod smoka tyczy się też smoków w innych armiach,czy tylko he?

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

widzę że mój post/ prośba / błaganie zaginęło w akcji. Czy może ktoś przesłać mi nowego HE army booka?? Będę bardzo wdzięczny.

sito13@wp.pl
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

jak juz to ktos musial by skanowac book'a calego bo ci co tutaj maja maja w ksiazeczce

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

To niech będą tak mili/piękni/mądrzy/superowi i zeskanują: staty, przedmioty, magie... Prosimy :)

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Piracy is stealing :wink:

Awatar użytkownika
Kris
Oszukista

Post autor: Kris »

Zaraz będzie nalot modów...

Aż tak was ssie? Zajmijcie się czymś - np. malowaniem nowych figurek do armi, nauką*

*NIENAWIDZĘ BYĆ MATURZYSTĄ!!! WRRR!!! Też chce mieć czas by tracić go na wyczekiwanie :(
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie :?:

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

EEEEEE tak samo jest z czołgami do 40k ludzie używają starych, dlaczego? bo są mniejsze . Jak nigdzie nie jest napisane no to 50x50 i już . Jak ktoś kupi nowego smoka to też da sie włożyć na mniejszą podstawkę, wystarczy trochę wyobraźni i ołowiu(ciężarek wędkarski masie 24g powinien wystarczyć ).

Za dużo nie gadajcie o tych "Piracy is stealing" bo kosa przyjdzie i zrobi ..... niestety.

Co do armii klimatycznych to tylko dla fanu z kumplami dały by radę, jedynie daął by rade armia na samej kawalerii(tak myślę ).
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

dlatego powiedizałem że taka klimatyczna rozpa to coś (chetnie na takiej zagram np army of Naggahatyhe (hu...j tzn DE wie jk to sie pisze) albo cherage lub saphery

Zablokowany