Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
To miał być biało-czarny krasnal z czerwonym elementem . Coś w stylu Sin City czy coś w ten deseń . Muszę jeszcze popracować nad odcieniami tej szarości i jej nasyceniem (o ile zdecyduję się na taką kolorystykę jeszcze raz), bo nie do końca jestem zadowolona, ale to już w przyszłości .ensifer pisze:Zastanawia mnie tylko pomysł, tzn czy to jest krasnal nocą ? Smile
Pozdrawiam,
Kasia.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Malowanie świetne, szkoda tylko że irokez niejest czerwony.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
W wersji latwej: postaw biala kropke na pomalowanym na jednolity kolor krysztale.Jacuchna pisze: jak zrobić mu te kryształki na brodzie, żeby tak się fajnie "świeciły"?
Bo właśnie chodzi mi o kolory akie jak niebieski, zielony itp, a nie metaliki.
W wersji trudniejszej: http://www.coolminiornot.com/article/aid/200 - to moj ulubiony sposob i juz 4 kolorami zalatwiasz sprawe