WIELKA INKWIZYCJA V - TURNIEJ MASTER - 29-30 marzec 2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

dajcie nastepne wi. ja proponuje podzielic sie na 3 masterami ;) lublin, wawa, gorzow i bedzie spoko ;)
a tak na powaznie, to rzeczywiscie tereny trzeba zmienic, jak cos, to ja moge mapki narysowac z dokladnym odwzorowaniem terenow, jesli tylko je rozlozycie tak jak chcecie i mi napiszecie rozmiary srednie terenow :)

najbardziej cieszy mnie to, ze nasi przeciwnicy sa bardzo zadowoleni z bitew z nami. jest to naprawde najwieksza dla nas nagroda :)
jeszcze raz dzieki wam za bitwy i za caly turniej, za rok na pewno sie zjawimy w obronie tytulu :D
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2008, o 23:03 przez Jerzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Po turnieju pojawiła się mysl aby nieco zmienić format turnieju, na 2200 + 1200 z ograniczeniami, żeby nieco przyspieszyć bitwy, myslę, ze jest to do przedyskutowania.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Robson pisze:Po turnieju pojawiła się mysl aby nieco zmienić format turnieju, na 2200 + 1200 z ograniczeniami, żeby nieco przyspieszyć bitwy, myslę, ze jest to do przedyskutowania.
prawie taki sam format jak w Łodzi...

najwiekszym atutem WI sa wlasnie dwaj lordowie i armie na 4,5k :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

NO własnie - zabierzecie format łodzianom. Lepsza jednak ta wersja 2 x 2200. To jest akurat fajne

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Nie zmieniajcie formatu, myślę że ten format jest super zabawny, męczący tak ale frekwencja była bardzo dobra, a rzadko można pograc na takie punkty i naprawdę to jest ogromna różnica niż Tropik gdzie będą potworki w stylu Thorek + Teclis, ten format bez special characterów jest świetny.
W niedzielę można od biedy zacząc nawet o 8.
Wg frekwencja świadczy, że ten format się bardzo dobrze sprawdza i jest ciekawą alternatywą od innych;)

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

w niedziele miało być od 8, ale w6yszło jak zwykle, gracze są niereformowalni :D:P

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

No jeśli chodzi o nas z dalekiego Pomorza, to w tym formacie to raczej ostatnie WI było - powrót o 3ciej nad ranem to niestety masakra. Poza tym bitwy strasznie męczące, ani chwili wytchnienia. Za dużo po prostu. Bez jakiś zmian się nie obejdzie.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Mobi
Mudżahedin

Post autor: Mobi »

Shakin' Dudi pisze:Mobi :
swinia nalezala do Macka M. , ja ją tylko pozyczylem na chwile ;) hihihi

,,ogonek i ryjek sa moim orezem, prawda i rozumem zlo przezwycieze'' ;)
SUMO pisze:To może ja dorzuce swoje 3 grosze

Po pierwsze dzięki za super zabawę

Szczególne podziekowania dla wszystkich przeciwników w szczególności dla Mobiego - człowieku jesteś wporzo gość. Pełen szacunek od ŁO i dzięki za wymine światopoglądów na papierosach w przerwach bitwy. Mam nadzieje że będzie Nam dane spotkac się jeszcze wielokrotnie na turnieju i nie raz ze sobą zagrać.

Szacun dla Sola i Łukasza Dudzica chłopaków z Tych.
Za piwko i super klimat z soboty na niedziele przy tym wspólnym piwku.

Ogólnie Turniej udany. Dwa minusy. Troche ciasnoty na sali i brak bufetu. Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku.

Wielkie Pozdro :D
Macku zwracam honor ;) swinia jest gosu musze sobie taka nabyc;) - i przyznaje ze o dziwo pasowala do Dudiego - dlatego pomyslalem ze to jego :P

Sumo szacuken i czekam na nastepna bitwe ;) wpadaj do wawy na paradoksalia tam jest dobry klimat ;)
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

WI bez 2 Lordów to juz nie bedzie to samo. W tym turnieju wlasnie o to chodzi zeby był z dwoma lordami to jego urok

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

Scimitar pisze:No jeśli chodzi o nas z dalekiego Pomorza, to w tym formacie to raczej ostatnie WI było - powrót o 3ciej nad ranem to niestety masakra. Poza tym bitwy strasznie męczące, ani chwili wytchnienia. Za dużo po prostu. Bez jakiś zmian się nie obejdzie.
no to rzeczywiscie masakra...
z wielu turnieji wracalismy z bratem kolo 3, i nigdy by mi do glowy nie przyszlo zeby z tego powodu rezygnowac z turnieju.
z WI dotarlismy do Wroclawia o 5 rano, takze widzisz, nie mieliscie tak najgorzej :wink:

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Ja wróciłem do Krakowa koło 15 w poniedziałek i tylko Malal pobił mnie w długośći powrotu do domu:P
Beka na maxa

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

A ja w Wawie miesykam i nie bylo problemu :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

kiedy wrzucicie wyniki turnieju na lige?

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Nikt nie znalazl rulebooka skullpasowego :( ?
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Shino pisze:kiedy wrzucicie wyniki turnieju na lige?
Będą spokojnie - niektórzy pracują :wink: w dni powszednie i nie mają za dużo czasu.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Paffeu pisze:
Scimitar pisze:No jeśli chodzi o nas z dalekiego Pomorza, to w tym formacie to raczej ostatnie WI było - powrót o 3ciej nad ranem to niestety masakra. Poza tym bitwy strasznie męczące, ani chwili wytchnienia. Za dużo po prostu. Bez jakiś zmian się nie obejdzie.
no to rzeczywiscie masakra...
z wielu turnieji wracalismy z bratem kolo 3, i nigdy by mi do glowy nie przyszlo zeby z tego powodu rezygnowac z turnieju.
z WI dotarlismy do Wroclawia o 5 rano, takze widzisz, nie mieliscie tak najgorzej :wink:
co innego kończyć granie o 15-16, a co innego o 21.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jeden z niewielu tematów na forum, który był aktywny fizycznie na trzech serwerach (i.e. przeżył pierwsze i drugie przenosiny i wciąż jest aktywny) :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Na deser:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Kurde mać, nie zapomnę tej impry u barbary - dzięki stary za przyjęcie, a musztarda... palce lizać :D

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Wysłałem wyniki na stronę Ligi - będą soon.

ODPOWIEDZ