Sprzedawca w Bard'zie mówił.
Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
SO TITS
Jak tylko wyjdzie to od razu go kupuje, nawet niech leży na półce, i tak musze go mieć
Jak tylko wyjdzie to od razu go kupuje, nawet niech leży na półce, i tak musze go mieć
Tylko się zastanawiam, czy modele skinków są pomniejszone czy to on jest taki duży?
Nieco mieszane odczucia mam. Przestał przypominać jakiegokolwiek z dotad odkrytych dinozaurów( no ok wszystkich nie znam , mogę się mylić) Ale pomimo to model mi się bardzo podoba , pewnie kupie 1-2 mimo iż już 2 stedzie mam na półeczce 
- Temple Guard
- Falubaz
Przecież nadal, tak jak w przypadku poprzednich modeli Stedzia, jest on bardzo fajnie wyglądającym zlepkiem cech różnych gatunków dinusiów.Sebollus pisze:Nieco mieszane odczucia mam. Przestał przypominać jakiegokolwiek z dotad odkrytych dinozaurów( no ok wszystkich nie znam , mogę się mylić)
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
poprzedni Stedż fakt był zlepkiem ( ok. 3-ch gatunkow i nawet mam typ jakich) a ten ? Tyle rogów na czaszce? i jeszcze te 2 duże rogi umieszczone po bokach. Nie wiem jak Ty ale ja nie znam gatunku który miałby tak umieszczone rogi
(A jeśli znasz to chętnie poznam
). Wiem że się czepiam , wybaczcie ,takie zboczenie zawodowe:P
(A jeśli znasz to chętnie poznam
- Temple Guard
- Falubaz
Oj aż tak się nie znam (choć w sumie mam zamiar kupić jakaś dobrą ksiażkę o dinkach), chyba faktycznie żaden dinek nie miał aż tylu rogów na czaszce, natomiast w poprzednim modelu czacha była od triceratopsa.Sebollus pisze:poprzedni Stedż fakt był zlepkiem ( ok. 3-ch gatunkow i nawet mam typ jakich) a ten ? Tyle rogów na czaszce? i jeszcze te 2 duże rogi umieszczone po bokach. Nie wiem jak Ty ale ja nie znam gatunku który miałby tak umieszczone rogi
(A jeśli znasz to chętnie poznam). Wiem że się czepiam , wybaczcie ,takie zboczenie zawodowe:P
Gwardia umiera, ale się nie poddaje