Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Ja idę w czerwony całą armie maluje na czerwono biało. Te nowe feniks guardy wymiatają wizualnie świetnie będą się przedstawiać w mojej smoczej armii.
Pytanie :
Co będzie jak na nam tak załatwią BoH że każda bara to IF i miscast ??
Co będzie jak na nam tak załatwią BoH że każda bara to IF i miscast ??
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
www.google.pl
w wyszukiwarke wpisz Army Builder Download...
problem z głowy
wsadz pieszego BSB, 3 magów, klocek 20 WL, klocek 32 łuczników, klocek 20 LSG, 2 bolce i powinno wyjsc jakos 2000pkt
w wyszukiwarke wpisz Army Builder Download...
problem z głowy
wsadz pieszego BSB, 3 magów, klocek 20 WL, klocek 32 łuczników, klocek 20 LSG, 2 bolce i powinno wyjsc jakos 2000pkt
tym sobie odpowiedziałeśwertex pisze: porywcza szlachta Ulthuanu pragnąca dowieść swego męstwa
Witam.
Takie pytanko: czy odział WL, w którym siedzi BSB zdaje stubborna na 8 czy na 9 ?
Kolejne pytanko: czy odział WL, w zasięgu Generała zdaje stabborna na 8 czy na 9?
Chodzi o stabborna wynikającego z ich zasady a nie z stidfasta
P.
Takie pytanko: czy odział WL, w którym siedzi BSB zdaje stubborna na 8 czy na 9 ?
Kolejne pytanko: czy odział WL, w zasięgu Generała zdaje stabborna na 8 czy na 9?
Chodzi o stabborna wynikającego z ich zasady a nie z stidfasta
P.
Stubborn daje równocześnie Steadfast. Jednostki z tą zasadą mogą używać niezmodyfikowanej LD generał do testu na złamanie. Możesz mieć WL nawet z LD 10 na stubbornie, zakładając że masz w zasięgu generała Prince'a.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Może dać radę, tylo nie widzę tych WLC. To jest 19 PG/WL i tak właśnie zainweswtowałbym te punkty.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
WLC i klepacz gdyby wbiły razem na kloc to jest jakaś nadzieja
ale bez WLC to walnąłbym PG jako trzymaczy pkt i tam BSB (wiadomo jaki) +magowie i taki kloc jest ciężki do ugryzienia jak coś podejdzie (zależy od przeciwnika) to klepacz wyskakuje i trzyma takich cwaniaczków a Lord wali słoneczko
ale bez WLC to walnąłbym PG jako trzymaczy pkt i tam BSB (wiadomo jaki) +magowie i taki kloc jest ciężki do ugryzienia jak coś podejdzie (zależy od przeciwnika) to klepacz wyskakuje i trzyma takich cwaniaczków a Lord wali słoneczko
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2010, o 14:39 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Młody Pajak
- Kradziej
Cóż, słowo zostało poprawnie napisane, więc i nie było podkreślenia to po co poprawiać coś co jest poprawne?
koniec spamowania.
już się podkreśliło...
już się podkreśliło...