Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Hearthstone
Kwestia gustu, mi akurat cały pomysł ze standardem nie do końca się podoba. Ok, rozumiem czemu został wprowadzony, ale rotacja jest jednak chyba troszeczkę za szybka jeśli rzeczywiście wraz z nową przygodą ma z niej wylecieć wielki turniej i góra. Rok to jednak trochę za mało by zebrać choćby i większość kart z dużego dodatku pokroju GvG, TGT czy szeptów. A craftowanie przy cenach jakie są - ... Nie mówiąc już o tym że dwa inne ważne aspekty gry - bójki i arena, są i najprawdopodobniej pozostaną, dzikie.
Btw - fail z dnia dzisiejszego, próbowałem dzisiaj podreperować sobie pozycję w rankingu (17 i 3 gwiazdki ). 12 gier później jestem dokładnie tam gdzie zaczynałem .
Btw - fail z dnia dzisiejszego, próbowałem dzisiaj podreperować sobie pozycję w rankingu (17 i 3 gwiazdki ). 12 gier później jestem dokładnie tam gdzie zaczynałem .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Imho brak lightbomby zabil priesta, a paladyn to taki mistrz zero jedynek. Byl znienawidzony i mega grany a teraz zniknal. Moim zdaniem obecna meta jest ciekawsza, bo jest duzo wiecej zroznicowanych deckow niz za czasow secretladina.
Teoretycznie skończył się wczoraj w USA, więc w europie pewnie dzisiaj koniec.
http://us.battle.net/hearthstone/en/blo ... -7-18-2016
http://us.battle.net/hearthstone/en/blo ... -7-18-2016
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
To kto chce 80 golda? priest jest bardzo w tyle, nikt nim nie moze wbic legendy. Co do palladyna, zawsze jest nzoth (jakkolwiek sie to pisze )
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
RNG MOAR MOAR
z tych co pokazali
Wilk dla huntera i bestia druida mocne
z tych co pokazali
Wilk dla huntera i bestia druida mocne
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
O jakich kartach wy mowicie?
Nowych
Godzine temu Ben zaprezentował pierwsze 8 kart
http://www.hearthpwn.com/news/1557-one- ... ive-stream
Godzine temu Ben zaprezentował pierwsze 8 kart
http://www.hearthpwn.com/news/1557-one- ... ive-stream
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
będzie wypierać ze standardu poprzednią przygodę? slot 7 many u maga raczej ma lepsze rzeczy niż ten portal. Dla druida jak najbardziej dobra karta, dla huntera zresztą też. 2 many za 4/3 której jeszcze przeżyje aoe jakieś.
reszta słaba.
reszta słaba.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
Dla roque fajna karta, bo dobre body
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ale tylko combuje się z 2 innymi kartami więc póki co nie bardzo ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"