Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Jak włożysz do niej dwa rastry to będzie jak ulał.
A gigant to plewa i kropka.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Nie tak do konca kropka panie Czcibor. Może i w 99% ssie po kule ale ma swoje odpały które zaginają system. Epickie wywrotki, zjadanie topowych bohaterów, ot np wampirzego lorda za 400+ pkt, czy zwykłe jebnięcie z maczugi w nekro sfinxa. No i wystawiając go otrzymujesz bonus + 4 do zajebistościCzcibor pisze:
Kubencjusz dobrze prawi, gigant potrafi zrobić coś nieoczekiwanego
Do lajtowych bitew nadaje się jak najbardziej
Do lajtowych bitew nadaje się jak najbardziej
Wisła Kraków.
Ja mam dwa, plastikowy i metalowy oba zajebiste są!Bonczek pisze:No i model jego zajebistym jest!
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
zdejmują. Jak przestaną to zaraz zrobimy taki flejm że będą zdejmować nadal zanim kolejny dzień minie
Czcibor, to jest ta największa MAXI czy jakoś tak? Te gąbki były w zestawie bo wydaje mi się, że to są te grube. Wczoraj jednak zdecydowałem się na torbę bo w lato jeżdżę motocyklem i taką torbę to bez problemu na miejscu pasażera zamontuje i nie porysuje sobie moto, metalowa/plastikowa skrzynka odpada.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
@Xier
10+ na 2d6.
@cichy
To medium, a ta cała gąbka ( na drugim zdjęciu ) to gąbka rastrowa chyba 60mm. Nastomiast to składjąca się z dwóch części to wydrążona gąbka z OBI.
edit. Jak kupiłem moją torbe okazyjnie za 60zł razem z gąbką rastrową, ale gdybym miał więcej kasy to kupiłbym jednak MAXI.
Pozdro
10+ na 2d6.
@cichy
To medium, a ta cała gąbka ( na drugim zdjęciu ) to gąbka rastrowa chyba 60mm. Nastomiast to składjąca się z dwóch części to wydrążona gąbka z OBI.
edit. Jak kupiłem moją torbe okazyjnie za 60zł razem z gąbką rastrową, ale gdybym miał więcej kasy to kupiłbym jednak MAXI.
Pozdro