Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

Post autor: Shino »

Obrazek

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Było sam wklejałem :P

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że PG są tacy jak obecnie czyli brak unbreakable. A ward stackuje się max do 3+.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Straszna słabość z tymi HE wychodzi. Totalnie bez rewelacji.

High Magic do wszystkiego i do niczego.

Wszyscy nowi herosi i lordowie gdyby nad nimi przysiąść - niewystawialni...

Nędza.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Furion pisze:Straszna słabość z tymi HE wychodzi. Totalnie bez rewelacji.

High Magic do wszystkiego i do niczego.

Wszyscy nowi herosi i lordowie gdyby nad nimi przysiąść - niewystawialni...

Nędza.
little more insight please.
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

jeśli WL będą po 13 i będą bić z 3 rzędów według inicjatywy i magowie potanieli oraz cory są znacznie lepsze to nie ma co płakać... Baaarddzooo mnie zdziwił brak MC ale jeśli feniksa można wystawiać solo to nie jest tak źle... zmieni się tyle że magowie i wl będą tańsi i cory będą lepsze ... jak by wam ktoś powiedział miesiąc temu że tak będzie bralibyście? :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

wertex
Chuck Norris

Post autor: wertex »

Czyli znowu przez 5 lat tłuczenie standardu, tylko będzie wszystkiego trochę więcej...
EAT SLEEP CONQUER REPEAT

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Wow jaki płacz, już book rozgryziony normalnie szybciej niż cięcia AR.comu :mrgreen: To co rozumiem, że na Euro 200 pkt jak TK dostajemy skoro taka nędza? Czy 250 jak bestie?

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Ja właśnie mam odmienne zdanie, odblokowanie dwuch jednostek konnych jest zmianą prawie radykalną :D Nie wiem, czy na stołach będą pojawiać się rozpiski mozaikowe, czy rozpiski Andrzejowe, ta kwestia zależy od idywidualnego, teoretycznego podejścia graczy do gry, i wcale nie mam na myśli oklepanego schematu klimat/power. Pojawi się napewno konnica i maidenki, może nawet jakieś bolce czy fenixy w wersji lodowej. Nie mogę się niestety oprzeć wrażeniu, że po wejściu ograniczeń magię będziemy mieć kulawą, wielka szkoda.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

bzdura -ja Wam przetłumaczę... Furion już płacze za wczasu żeby mu prosiaczek zabawek nie zepsuł za szybko :) z nowymi bookami jest tak że..........nie ma standardu! W imperium ,wochu i dochu każda rozpa jest inna... i to jest fajne...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Jak ktoś wygra mastera nową armią (bo chyba kotśtam już coś wygrał), jego rozpiska nagle nie ulega procesowi dyfuzji? Serio?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

nie ulegnie - Duke wygrał mastera z imperium - nikt nie skopiował jego rozpy - mało tego on sam ją zmienił...
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

=D> Dość optymistyczne rokowanie. Myślę że w tych nowych He istnieje conajmniej kilka opcji rozpiskowych. Najważniejsze, że konnica jest w core, reszta to takie bardziej dodatki i przyprawy.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

ja tylko mówię że nowe booki są fajne choć na pierwszy rzut oka wydają się słabe/silne są zbalansowane... i dają masę możliwości zabawy. Są pisane po to żeby klient (my) kupił jak najwięcej różnych oddziałów ...
Obrazek

wertex
Chuck Norris

Post autor: wertex »

I to jest właśnie smutne
EAT SLEEP CONQUER REPEAT

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

A nie najfajniejsze? :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

idąc tropem tego lekkiego oftopu ciekawostką jest to, że z nowych armii najbardziej po kieszeni dostali WoChowcy:p

Z tego co miałem w rozpie wystawiam 10 marud 2 fasty i maga;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Marudzicie. Jak będzie zle wróci się do białej rady i tyle :D
Tansi magowie, tańsze wszystko, nie ma niczego złego.
Teraz za ten sam koszt mamy baniszment S7 ;) więc nie jest zle+fajne cory i po problemie :).
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

[quote="Durin"]idąc tropem tego lekkiego oftopu ciekawostką jest to, że z nowych armii najbardziej po kieszeni dostali WoChowcy:p

Z tego co miałem w rozpie wystawiam 10 marud 2 fasty i maga;p[/quote]

W He bardzo istotne pozostaje pytanie, czy głównym oddziałem do walki pozostaną Wl.

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

Takie pytanko. Jest mowa o S5 przy RBTcie na Skucutterze, ale czy w ogóle można strzelać Salwą? :)
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Durin pisze:idąc tropem tego lekkiego oftopu ciekawostką jest to, że z nowych armii najbardziej po kieszeni dostali WoChowcy:p

Z tego co miałem w rozpie wystawiam 10 marud 2 fasty i maga;p
ja na woch turniejowy wydałem 1500 na imperium znacznie więcej... o to właśnie GW chodzi...
Sevi pisze:A nie najfajniejsze? :)
wertex pisze:I to jest właśnie smutne
zleży dla kogo :).. jak chcesz cały czas grać jedną rozpą to smutne a jak nie to fajne...
Obrazek

ODPOWIEDZ