Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Było sam wklejałem
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że PG są tacy jak obecnie czyli brak unbreakable. A ward stackuje się max do 3+.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że PG są tacy jak obecnie czyli brak unbreakable. A ward stackuje się max do 3+.
Straszna słabość z tymi HE wychodzi. Totalnie bez rewelacji.
High Magic do wszystkiego i do niczego.
Wszyscy nowi herosi i lordowie gdyby nad nimi przysiąść - niewystawialni...
Nędza.
Nędza.
little more insight please.Furion pisze:Straszna słabość z tymi HE wychodzi. Totalnie bez rewelacji.
Nędza.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
jeśli WL będą po 13 i będą bić z 3 rzędów według inicjatywy i magowie potanieli oraz cory są znacznie lepsze to nie ma co płakać... Baaarddzooo mnie zdziwił brak MC ale jeśli feniksa można wystawiać solo to nie jest tak źle... zmieni się tyle że magowie i wl będą tańsi i cory będą lepsze ... jak by wam ktoś powiedział miesiąc temu że tak będzie bralibyście?
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Wow jaki płacz, już book rozgryziony normalnie szybciej niż cięcia AR.comu To co rozumiem, że na Euro 200 pkt jak TK dostajemy skoro taka nędza? Czy 250 jak bestie?
Ja właśnie mam odmienne zdanie, odblokowanie dwuch jednostek konnych jest zmianą prawie radykalną Nie wiem, czy na stołach będą pojawiać się rozpiski mozaikowe, czy rozpiski Andrzejowe, ta kwestia zależy od idywidualnego, teoretycznego podejścia graczy do gry, i wcale nie mam na myśli oklepanego schematu klimat/power. Pojawi się napewno konnica i maidenki, może nawet jakieś bolce czy fenixy w wersji lodowej. Nie mogę się niestety oprzeć wrażeniu, że po wejściu ograniczeń magię będziemy mieć kulawą, wielka szkoda.
bzdura -ja Wam przetłumaczę... Furion już płacze za wczasu żeby mu prosiaczek zabawek nie zepsuł za szybko z nowymi bookami jest tak że..........nie ma standardu! W imperium ,wochu i dochu każda rozpa jest inna... i to jest fajne...
ja tylko mówię że nowe booki są fajne choć na pierwszy rzut oka wydają się słabe/silne są zbalansowane... i dają masę możliwości zabawy. Są pisane po to żeby klient (my) kupił jak najwięcej różnych oddziałów ...
A nie najfajniejsze?
Wisła Kraków.
idąc tropem tego lekkiego oftopu ciekawostką jest to, że z nowych armii najbardziej po kieszeni dostali WoChowcy:p
Z tego co miałem w rozpie wystawiam 10 marud 2 fasty i maga;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Marudzicie. Jak będzie zle wróci się do białej rady i tyle
Tansi magowie, tańsze wszystko, nie ma niczego złego.
Teraz za ten sam koszt mamy baniszment S7 więc nie jest zle+fajne cory i po problemie .
Tansi magowie, tańsze wszystko, nie ma niczego złego.
Teraz za ten sam koszt mamy baniszment S7 więc nie jest zle+fajne cory i po problemie .
[quote="Durin"]idąc tropem tego lekkiego oftopu ciekawostką jest to, że z nowych armii najbardziej po kieszeni dostali WoChowcy:p
Z tego co miałem w rozpie wystawiam 10 marud 2 fasty i maga;p[/quote]
W He bardzo istotne pozostaje pytanie, czy głównym oddziałem do walki pozostaną Wl.
Z tego co miałem w rozpie wystawiam 10 marud 2 fasty i maga;p[/quote]
W He bardzo istotne pozostaje pytanie, czy głównym oddziałem do walki pozostaną Wl.
ja na woch turniejowy wydałem 1500 na imperium znacznie więcej... o to właśnie GW chodzi...Durin pisze:idąc tropem tego lekkiego oftopu ciekawostką jest to, że z nowych armii najbardziej po kieszeni dostali WoChowcy:p
Sevi pisze:A nie najfajniejsze?
zleży dla kogo .. jak chcesz cały czas grać jedną rozpą to smutne a jak nie to fajne...wertex pisze:I to jest właśnie smutne