![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
może shining gold + mithril silver ?smiejagreg pisze:Może ktoś poda jakiś zamiennik burnished golda innej firmy. Ta farbka totalnie mnie wk...wia. Mam wrażenie, że w ogóle nie kryje, jak rozcieńczę to muszę położyć chyba 10 w-w, jak nie rozcieńczę, to zalepia wszystko. Jebać burnished golda
![]()
![]()
![]()
![]()
snikebite + pomaranczowyBooxi pisze:Jak namalować rudą brodę !!
cytadelowe pędzelki są bardzo przyzwoite, co do w&n to ja mam mojego już 1,5 roku i dalej się świetnie trzyma.W sumie Rasti ma racje bo prędzej czy później i tak każdy pędzelek będzie łysy, jednak imo cytadelowe są całkiem nieźle i ja z nich właśnie jestem najbardziej zadowolony. Nawet kiedyś się pokusiłem o pędzle jakiegoś Wesson & cośtam (czy jakoś tak podobnie ) z włosia jakiegoś milukiego zwierzaczka, to tygodnia nie wytrzymał :/
Słyszysz, Booxi, szczylu jedenjurak pisze:snikebite + pomaranczowyBooxi pisze:Jak namalować rudą brodę !!
zacny mix
cytadelowe pędzelki są bardzo przyzwoite, co do w&n to ja mam mojego już 1,5 roku i dalej się świetnie trzyma.W sumie Rasti ma racje bo prędzej czy później i tak każdy pędzelek będzie łysy, jednak imo cytadelowe są całkiem nieźle i ja z nich właśnie jestem najbardziej zadowolony. Nawet kiedyś się pokusiłem o pędzle jakiegoś Wesson & cośtam (czy jakoś tak podobnie ) z włosia jakiegoś milukiego zwierzaczka, to tygodnia nie wytrzymał :/
do wszystkiego trzeba dorosnąć, niestety.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 30&start=0Barto pisze:Może ktoś polecić jakąś dobrą bejcę ? Bo się za bardzo nie orientuje a są różne rodzaje (wodna, nirto itp.) ?
Kolor brąz/orzech/cedr/whatever.
Matijjos pisze:jak nie widać pleśni, tylko śmierdzi, to to chyba nie jest pleśń. Mój delvan mud śmierdzi np. zgniłymi orzeszkami, a mimo to jest świetny. Te washe to chyba tak mają. Spróbuj na jakimś figsie, ale nie wydaje mi się, żeby smrodek ci coś przeszkodził. W sumie to nie wiem nawet co w tej farbce może zapleśnieć- sama hemia
Matijjos pisze:jak nie widać pleśni, tylko śmierdzi, to to chyba nie jest pleśń. Mój delvan mud śmierdzi np. zgniłymi orzeszkami, a mimo to jest świetny. Te washe to chyba tak mają. Spróbuj na jakimś figsie, ale nie wydaje mi się, żeby smrodek ci coś przeszkodził. W sumie to nie wiem nawet co w tej farbce może zapleśnieć- sama hemia