![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Bretonnia nie jest specjalnie skomplikowana - wystawisz dwóch paladynów, dwie duże lance realmów, jakieś wsparcie, dwa trebusze i spokojnie można tym grać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
U mnie za herosów służą Queści, Grale i Green Knight. Możesz używać figurek zwykłych rycerzy ale musisz ich pomalować lub posklejać tak aby odróżniali się od zwykłych wojów.Einstein pisze: Cześć - pytanie cieniasa (długo w młotka nie grałem). Z jakich figurek mógłbym złożyć Paladynów i gdzie ich wrzucać - śmigają w oddziale, czy solo po mapie? (a przynajmniej jakie jest założenie)
Nie wiem. Możliwe. Chodzi o 1200 przy ograniczeniach wynikających z euro draftu.Legion pisze:"1200 Euro"? To coś nowego czy ja jestem nie na czasie?
Bretonnia nie jest specjalnie skomplikowana - wystawisz dwóch paladynów, dwie duże lance realmów, jakieś wsparcie, dwa trebusze i spokojnie można tym grać
Skoro tak stawiasz sprawę...Milczek pisze:Nie wiem. Możliwe. Chodzi o 1200 przy ograniczeniach wynikających z euro draftu.
Pytam się o konkretną, ograną rozpiskę. Jak ktoś takiej nie ma to proszę nie odpowiadać.
Jest spora różnica w rozpisce pomiędzy dwoma paladynami a np. paladynem i magiczką. Dwoma trebuchami i "jakimś" wsparciem a jednym trebuchem i 5tka pegazów.
Fajnie to wygląda. Dzięki.Legion pisze:Skoro tak stawiasz sprawę...Milczek pisze:Nie wiem. Możliwe. Chodzi o 1200 przy ograniczeniach wynikających z euro draftu.
Pytam się o konkretną, ograną rozpiskę. Jak ktoś takiej nie ma to proszę nie odpowiadać.
Jest spora różnica w rozpisce pomiędzy dwoma paladynami a np. paladynem i magiczką. Dwoma trebuchami i "jakimś" wsparciem a jednym trebuchem i 5tka pegazów.
Grałem na jakimś lokalnym turnieju czymś takim, na podium nie byłem, ale też nie ciągnąłem się w ogonie. Rozpiska prosta jak budowa cepa bojowego, miłej zabawy.
Bretonnia 1200
Paladyn – 130 (generał)
koń, kropierz, lanca, tarcza, gromril great helm, sword of might
Paladyn - 95
chorąży armii, koń, kropierz, lanca, tarcza, luckstone, dragonhelm
champion, chorąży, banner of swiftness (+1 M)
5x błędni rycerze - 100
champion
5x błędni rycerze - 100
champion
1195