Loremaster- Mędrzec
Handmaiden- Służebnica
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Ale to nadal S5 w szarzy S3 w bazie - wole imperialnych z AS +1PiotrB pisze:Przeczytałem booka i moje spostrzeżenia:
Baaaardzo mocne Cory- SH z +2 s asf i 9 !! ruchu - to jest miazga. Wymanewrują każdego silnego przeciwnika a średniego i słabego po prostu rozbiją - ja planuje 2x12- reszta jest bez znaczenia. To jest czas SH!
Ale na np Wojowników chaosu spokojnie wystarczy. Trafiamy na 4+ z przerzutem, więc trafia ok 11 ranimy na 3+ więc rani ok 9 oni wybraniają się na 5+ czyli zabiliśmy 6, to całkiem niezły wynik. Jeśli dodatkowo jet to szarża od boku ( 9 ruchu) to wtedy oddaje ok 4 wojów którzy zabijają ok 2 SH w ten sposób wygraliśmy walkę o 4 plus premia za szarże od boku.ainuin pisze:Ale do nadal S5 w szarzy S3 w bazie - wole imperialnych z AS +1PiotrB pisze:Przeczytałem booka i moje spostrzeżenia:
Baaaardzo mocne Cory- SH z +2 s asf i 9 !! ruchu - to jest miazga. Wymanewrują każdego silnego przeciwnika a średniego i słabego po prostu rozbiją - ja planuje 2x12- reszta jest bez znaczenia. To jest czas SH!
Brawo, jeszcze napisz, że Boga w sercu nie ma, bo ośmielił się skrytykować kiepskie tłumaczenie.WojtuśŚ pisze:Weź brokuł odetnij sobie język. Jesteś Polakiem, dziś święto narodowe, mógłbyś choć trochę zapobiec wynarodowieniu. Twoj i mój dziadek walczyli za Polske, a i222 lata temu ustanowiono konstytucje w akcie walki przeciw zaborcom.
Jak już sam nie tolerujesz własnego języka, t choć innych nie gan za jego używanie.
Poziom argumentów naprawdę porażający, rozumiem że jak nie wiem grałeś w Counter Strike'a to mówiłeś do kumpli że idziesz grać w Kontratak, a jak słuchałeś Guns N' Roses to mówiłeś że słuchasz Pistoletów i Róż ?WojtuśŚ pisze:Weź brokuł odetnij sobie język. Jesteś Polakiem, dziś święto narodowe, mógłbyś choć trochę zapobiec wynarodowieniu. Twoj i mój dziadek walczyli za Polske, a i222 lata temu ustanowiono konstytucje w akcie walki przeciw zaborcom.
Jak już sam nie tolerujesz własnego języka, t choć innych nie gan za jego używanie.
To tak epickie, że chyba uronię łzę.WojtuśŚ pisze:Twoj i mój dziadek walczyli za Polske, a i222 lata temu ustanowiono konstytucje w akcie walki przeciw zaborcom
wszystko z Tobą w porządku?Eltharion pisze:Hehe
Jebane lewaki !