Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ja niekumam myślenia niektórych ludzi wg których jak ktoś jest antykomunistą to odrazu jest faszystą :? .
Muszę się wam do czegoś przyznać... :( Popieram akcję ZAKAZ PEDAŁOWANIA :P .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomash pisze:
Katylina pisze:Wych - mylisz się. Socjaldemokraci uznają wolny rynek jako najlepszy sposób wzbogacania się, przez co jest on najlepszy dla obywateli.
Tak, ale polewają ten wolny rynek gęstym sosem swoich pomysłów socjalnych - patrz Niemcy i Francja (nie mówię o Szwecji, która jest krajem praktycznie socjalistycznym ;) ). Właściwie to podoba mi się model francuski, chociaż niektóre przywileje i rozwiązania bym poobcinał.

No dobra - socjaldemokrata. Ale europejski socjaldemokrata. Nigdy fan psów z SLD.
Nazywasz mnie i moich znajomych psami, Tomku?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Nazywasz mnie i moich znajomych psami, Tomku?
No wiesz... On jest adminem :D .
Obrazek

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

@Tomash - to ostatnie zdanie zabrzmialo zupelnie jak jakis slogan gosci z SdPL :wink:

@TomCio - idzie sie przywyczaic po jakims czasie. Ciemnogrodowi pewnych rzeczy nie idzie przetlumaczyc, tym bardziej ze wiekszosc z nich nawet nie wie na czym polegal faszyzm. Ile razy mnie nazwano faszysta za nie bycie euroentuzjasta, czy nie przyklaskiwanie w lapki, kiedy powiedzial cos jakis "autorytet" albo jesli sprzeciwialem sie legalizacji zwiazkow homo. Po prostu bycie prawicowcem nie jest od pewnego czasu trendy.
Chociaz akurat sam akcji "zakaz pedalowania", ani zadnych ugrupowan pokroju NOPu nie popieram.

@Katylina - wolisz czerwone swinie? :wink:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Wych pisze:Chociaz akurat sam akcji "zakaz pedalowania", ani zadnych ugrupowan pokroju NOPu nie popieram.
Ja ogólenie jakimś entuzjastą NOP nie jestem ale akurat w niektórych sprawach się z nimi zgadzam. :wink:
Ile razy mnie nazwano faszysta za nie bycie euroentuzjasta
Czekaj jak to Wszechpolacy krzyczeli ? Pedofile, pederaści to są euroentuzjaści. :lol: :wink:
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Katylina pisze:Nazywasz mnie i moich znajomych psami, Tomku?
Pokaż legitymację partyjną.

Tak, SLD to dla mnie koniunkturalne psy. Raz już zawiedli nadzieje, jakie w nich pokładałem - nie chcę słyszeć o tej partii.

TomCio: o/
Na więcej nie potrafię się zdobyć jak czytam niektóre Twoje wynurzenia :?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Trochę się wbiję między te zaangażowane politycznie i światopoglądowo dyskusje. ;)
Skavenblight pisze: Czy będę bardzo wścibska, jeśli spytam kiedy? Babska ciekawość.

Zaspokoję. Przynajmniej częściowo ;) - 22 września.
Skavenblight pisze:
KrzysiekW pisze:Problem prezentów ślubnych poznaję właśnie "z drugiej strony". W sensie muszę określić, co byśmy chcieli dostać...
No jak to co? Figurki :twisted:
Skavenblight pisze:Moja kuzynka chciała zamiast kwiatów książki - to jest dobry pomysł w sumie... chociaż pomyślcie - zażyczyć sobie figurki zamiast kwiatów...
Rozmarzyłam się :P
No ja wiedziałem że ktoś musi o figurkach napisać... ;)
Nie przeszłoby. Moja narzeczona, Basia, po początkowej nieufności do WFB przekonała się bardzo. MOże nie gra, ale np. obecnie przyjmuje nas (czyli orgów, kupę graczy i widzów) w swojej bibliotece, na turnieju "Bibliothecarius". Ostatnio piekła tosty (na 2 tostery, ponad 100 sztuk). Dostaję od niej modele w prezencie. Jednak mimo tego co napisałem, figurki na prezent byłyby pewnym przegięciem, chyba... ;)
Ale wpadliśmy na podobny pomysł jak Twoja kuzynka. Też prosimy o książki zamiast kwiatów.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Tomash pisze:
Katylina pisze:Nazywasz mnie i moich znajomych psami, Tomku?
Pokaż legitymację partyjną.

Tak, SLD to dla mnie koniunkturalne psy. Raz już zawiedli nadzieje, jakie w nich pokładałem - nie chcę słyszeć o tej partii.
Ich legitymacje mogę - swojej nie bo jeszcze nie mam. Ale ich popieram.

Dlatego nazywanie kogoś psami uważam za niekulturalne, conajmniej.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Tomash pisze: TomCio: o/
Na więcej nie potrafię się zdobyć jak czytam niektóre Twoje wynurzenia :?
Odczep się kurde!

Obrazek

Masz tu Arniego i się popodniecaj :P .
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Oooh, dzięki, na ręcznym se zjadę ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Scream
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Scream »

Tomash :O! Nie podejrzewałem że jesteś jednorękim bandytą :)!
Obrazek
Obrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

KrzysiekW a ta broń to w celu samoobrony czy co ??

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Katylina pisze:Jestem dumnym socjaldemokratą z drobną historią z marksizmem i zamiarami na socjalliberalizm.
Sory za osobiste pytanie, ale ile masz lat?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

KrzysiekW pisze:Trochę się wbiję między te zaangażowane politycznie i światopoglądowo dyskusje. ;)
Skavenblight pisze: Czy będę bardzo wścibska, jeśli spytam kiedy? Babska ciekawość.

Zaspokoję. Przynajmniej częściowo ;) - 22 września.
Aaaa, to już niedaleko! Fajnie :) Gratuluję.
KrzysiekW pisze:No ja wiedziałem że ktoś musi o figurkach napisać... ;)
Nie przeszłoby. Moja narzeczona, Basia, po początkowej nieufności do WFB przekonała się bardzo. MOże nie gra, ale np. obecnie przyjmuje nas (czyli orgów, kupę graczy i widzów) w swojej bibliotece, na turnieju "Bibliothecarius". Ostatnio piekła tosty (na 2 tostery, ponad 100 sztuk). Dostaję od niej modele w prezencie. Jednak mimo tego co napisałem, figurki na prezent byłyby pewnym przegięciem, chyba... ;)
Ale wpadliśmy na podobny pomysł jak Twoja kuzynka. Też prosimy o książki zamiast kwiatów.
Ale pomyśl - robicie wielkie wesele, każdy gość zamiast kwiatów przynosi po figurce. I macie armię :twisted:

Argh, piwa bym się napiła.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Kerim pisze:
Katylina pisze:Jestem dumnym socjaldemokratą z drobną historią z marksizmem i zamiarami na socjalliberalizm.
Sory za osobiste pytanie, ale ile masz lat?
18. A co to ma za znaczenie?

@Skavenblight
Jutro podobno umawiam się z pewnym adminem na jedno albo dwa, może dołączysz? :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Chciałabym, ale nie mogę :(
Pracuję na dobrą opinię rodziców. Dlatego cierpię :cry:
W przyszłym tygodniu może? Z Hakiem :)

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

k*rwa, ale wy mnie rozluźniacie niektórymi tekstami.

cyrk na kółkach, tylko czytać.

piszcie więcej.
:roll:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Skavenblight pisze:Chciałabym, ale nie mogę :(
Pracuję na dobrą opinię rodziców. Dlatego cierpię :cry:
W przyszłym tygodniu może? Z Hakiem :)
Ja chętnie.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Katylina pisze:@Skavenblight
Jutro podobno umawiam się z pewnym adminem na jedno albo dwa, może dołączysz? :wink:
Oho. A miało być eye-to-eye, bez osób trzecich. Aż mi się przypomina reakcja na propozycję zaproszenia innej wspólnej znajomej. :P

Jutro o 18 w Paradoxie?

Pytanie o wiek ma, wbrew pozorom, sens. Kerim miał "przyjemność" świadomie żyć w socjaliźmie trochę czasu - Ty urodziłeś się równo z wolną Polską, a ja mając 5 lat pamiętam jak przez mgłę kartki i Wałęsę w telewizji.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Tomku, eye to eye pasuje.

Ja wierzę w socjaldemokrację nie w wykonaniu ZSSR i innych satelit a np. Anglików. EoT.

Zablokowany