Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Re: Warstadt by qc
13 dnia 13 miesiąca o godzinie 13 minut 13 na blogu DansE MacabrE pojawiło się trzech przygarbionych Szczuroludzi. Skaveni zgarbieni pod jarzmem palankinu poruszali się ostrożnie, a aura która biła z umieszczonej na środku lektyki Czarnej Skrzyni jeżyła włosy na karku i wywoływała pierwotny, nieposkromiony strach przed entropią. Horda Skavenów zgromadzona po obu stronach ścieżki którą podążali tragarze z nabożną czcią padła twarzą na ziemię, a w jaskini wydrążonej w samych trzewiach Podmroku rozległy się krzyki:
- Skarb-skarb! Skarb-skarb!...
Więcej na blogu.
- Skarb-skarb! Skarb-skarb!...
Więcej na blogu.
Genialna jest ta biblioteczka! Przypomniał mi się projekt, o którym zapomniałam, czyli odtworzenia w formie dioramy lokacji z Dragon Age'a - Shattered Library, wezmę się za to w wolnym czasie... Dzięki za inspirację, widzisz, jaką masz moc sprawczą?
Tutek do robienia świec też bym chętnie zobaczyła. Kiedyś nawet je robiłam, ale cóż, skleroza jędza wyżarła mi pamięć
Tutek do robienia świec też bym chętnie zobaczyła. Kiedyś nawet je robiłam, ale cóż, skleroza jędza wyżarła mi pamięć
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Teraz widzę.Corunn pisze:Genialna jest ta biblioteczka! Przypomniał mi się projekt, o którym zapomniałam, czyli odtworzenia w formie dioramy lokacji z Dragon Age'a - Shattered Library, wezmę się za to w wolnym czasie... Dzięki za inspirację, widzisz, jaką masz moc sprawczą?
Jest już dostępny dla Patronów na patronite.pl, na blogu będzie w lutym.Corunn pisze:Tutek do robienia świec też bym chętnie zobaczyła. Kiedyś nawet je robiłam, ale cóż, skleroza jędza wyżarła mi pamięć
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wygląda super. Nie wiem dlaczego, ale skojarzył mi się z trailerem do Diablo III Reaper of Souls
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki. Muszę obejrzeć ten trailer.
Edit:
Obejrzałem. Całkiem niezłe i już wiem skąd skojarzenie.
Edit:
Obejrzałem. Całkiem niezłe i już wiem skąd skojarzenie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Z różnych odpadków wykonałem i pomalowałem gruzowisko wokół Domu Kupca.
Gruzowisko urozmaiciłem gdzieniegdzie plakatami, a także trawą, liśćmi i chrobotkiem reniferowym.
Więcej na BLOGu.
Gruzowisko urozmaiciłem gdzieniegdzie plakatami, a także trawą, liśćmi i chrobotkiem reniferowym.
Więcej na BLOGu.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jakiś czas temu wszedłem w posiadanie zestawu A well od Black Grom Studio.
Więcej makiet od BGS możecie znaleźć na eBay.
Postanowiłem umieścić studnię na okrągłej podstawce, która została mi z recenzowanego niedawno zestawu Cage Rager od Privateer Press i uzyskany element wykorzystywać jako luźną makietę podczas rozgrywek w Warheim FS.
Więcej o samym zestawie i trochę o przygotowaniu do malowania oraz malowaniu znajdziecie poniżej.
Zapraszam do obejrzenia zdjęć i lektury.
Więcej tradycyjnie znajdziecie na BLOGU.
Więcej makiet od BGS możecie znaleźć na eBay.
Postanowiłem umieścić studnię na okrągłej podstawce, która została mi z recenzowanego niedawno zestawu Cage Rager od Privateer Press i uzyskany element wykorzystywać jako luźną makietę podczas rozgrywek w Warheim FS.
Więcej o samym zestawie i trochę o przygotowaniu do malowania oraz malowaniu znajdziecie poniżej.
Zapraszam do obejrzenia zdjęć i lektury.
Więcej tradycyjnie znajdziecie na BLOGU.
- Brushlicker
- Falubaz
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki Panowie! Cieszę się, że się podoba.
@Brushlicker
W takim razie muszę przyspieszyć prace.
@Brushlicker
W takim razie muszę przyspieszyć prace.
- wind_sower
- Masakrator
Ej to ja chcę na trzeciego! Bandę już mam!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Rozpocząłem malowanie nowej kompanii, czyli Krasnoludów Chaosu z Zorn Uzkul do Warheim FS.
Pierwszym modelem, który wziąłem na warsztat jest Żelazny Demon, czyli więźniarka Krasnoludów Chaosu, a wczoraj udało mi się pomalować skórę.
Pierwszym modelem, który wziąłem na warsztat jest Żelazny Demon, czyli więźniarka Krasnoludów Chaosu, a wczoraj udało mi się pomalować skórę.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Uwielbiam twoje prace, zarówno konwersje jak i malowanie i tworzenie scenerii. Zawsze chętnie wchodzę do twojego wątku i śledzę postępy już od dłuższego czasu, a im bardziej rozbudowany projekt, tym jeszcze chętniej człowiek tu zagląda.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki. Miło mi.bela16 pisze:Uwielbiam twoje prace, zarówno konwersje jak i malowanie i tworzenie scenerii. Zawsze chętnie wchodzę do twojego wątku i śledzę postępy już od dłuższego czasu, a im bardziej rozbudowany projekt, tym jeszcze chętniej człowiek tu zagląda.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Wyposażyłem Dom Kupca w kilka beczek i worków, a także zrobiłem i pomalowałem znacznik stołu z magicznymi księgami.
Więcej na BLOGU.
Więcej na BLOGU.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Prace nad kompanią Krasnoludów Chaosu z Zorn Uzkul ruszyły do przodu, a malowanie Żelaznego Demona zbliża się ku końcowi.
Żelazny Demon, który w kompanii Krasnoludów Chaosu pełni także rolę Wieźniarki został złożony z trzech modeli. Głównym elementem machiny wojennej jest model Cage Rager od Privateer Press, a towarzyszą mu modele Ogre Gunner #2 oraz Ogre Slaughterer od Scibor MM, którego możecie obejrzeć na zdjęciach poniżej.
Model tymczasowo umieściłem na podstawce 40x40 mm, docelowo znajdzie się na podstawce rydwanowej wraz z pozostałymi figurkami.
Żelazny Demon, który w kompanii Krasnoludów Chaosu pełni także rolę Wieźniarki został złożony z trzech modeli. Głównym elementem machiny wojennej jest model Cage Rager od Privateer Press, a towarzyszą mu modele Ogre Gunner #2 oraz Ogre Slaughterer od Scibor MM, którego możecie obejrzeć na zdjęciach poniżej.
Model tymczasowo umieściłem na podstawce 40x40 mm, docelowo znajdzie się na podstawce rydwanowej wraz z pozostałymi figurkami.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Prace nad kompanią Krasnoludów Chaosu z Zorn Uzkul ruszyły do przodu, a malowanie Żelaznego Demona zbliża się ku końcowi.
Żelazny Demon, który w kompanii Krasnoludów Chaosu pełni także rolę Wieźniarki został złożony z trzech modeli. Głównym elementem machiny wojennej jest model Cage Rager od Privateer Press, a towarzyszą mu modele Ogre Slaughterer oraz Ogre Gunner #2 od Scibor MM, którego możecie obejrzeć na zdjęciach poniżej.
Zobacz także na DansE MacabrE.
Żelazny Demon, który w kompanii Krasnoludów Chaosu pełni także rolę Wieźniarki został złożony z trzech modeli. Głównym elementem machiny wojennej jest model Cage Rager od Privateer Press, a towarzyszą mu modele Ogre Slaughterer oraz Ogre Gunner #2 od Scibor MM, którego możecie obejrzeć na zdjęciach poniżej.
Zobacz także na DansE MacabrE.