Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Co myślicie o wystawieniu 40 LSG w hordzie, z płonącymi atakami?
Wisła Kraków.
wystaw 50 włóczników lub 30 łuczników w hordzie i rzucaj na nich brzytwę
LSG albo walczą albo strzelają (zależy jak nimi grasz), co nie zmienia faktu że ta druga rzecz na którą wywaliłeś punkty nie działa.
LSG albo walczą albo strzelają (zależy jak nimi grasz), co nie zmienia faktu że ta druga rzecz na którą wywaliłeś punkty nie działa.
Właśnie myślałem albo o włócznikach lub o LSG w takich ilościach jak napisałeś, zastanawiam się nad LSG, z takiego powodu: będą wsparciem w walce, a głównym zadaniem będzie właśnie strzelanie - 40 płonących strzał to dość spora siła. LSG wystawiłem w 8 ed dotychczas bodażje tylko raz, i średnio szło im strzenialnie. Było ich tylko 20, a coś takiego imo nie ma sensu, dlatego zastanawiam się nad 40.
Wisła Kraków.
w HE wszystko z 30+ modeli ma już poważną wartość bojową.. ale oczywiście nadal są rzeczy lepsze i gorsze..
IMO LSG to to gorsze
IMO LSG to to gorsze
Przekonałem się do Włóczników, to jednak będzie dużo lepsza opcja
Rozpiskę wrzucę do odpowiedniego tematu.
Rozpiskę wrzucę do odpowiedniego tematu.
Wisła Kraków.
Jakie mniej więcej wymiary ma smok, np ten: http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle= ?
Będę kupować walizkę na figurki i próbuję oszacować jej rozmiary, abym nie musiał potem zmieniać.
Będę kupować walizkę na figurki i próbuję oszacować jej rozmiary, abym nie musiał potem zmieniać.
Cieszymy się, że się z nami tym podzieliłeś, ale gdzie to pytanie?mifa40 pisze:mam pytanie chciałbym by moje elfy miały w śniezne podstawki
a ze jestem leniwy uzyje sztucznego śniegu w sprayu
O matko, na mą krótką brodę. Patrzę, czytam i nie wierzę...
Jeżeli się będzie odklejał to go trzeba przykleić. Najlepszym sposobem na śnieg jest walnięcie góry po całości wikolem i później śnieg w postaci sody oczyszczonej. Fajny i tani sposób ;]
Jeżeli się będzie odklejał to go trzeba przykleić. Najlepszym sposobem na śnieg jest walnięcie góry po całości wikolem i później śnieg w postaci sody oczyszczonej. Fajny i tani sposób ;]
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
my podobnie... tylko, że sił na odpowiedzi nam brakuje.cahir pisze:Patrzę, czytam i nie wierzę...
@mifa40, Twoje pytanie w żaden sposób nie dotyczyło HE, wiec powinno wylądować w dziale modelarskim a jak będzie więcej takiego spamu to potniemy temat.
Moim zdaniem w tym momencie już srednio. Naprawdę grywalnych masz teraz stamtąd łuczników. Druga kategoria to LSG i bolce, ale LSG z IoB maja duzo lepsze modele, a bolce wystawia się teraz dość rzadko. SH teraz tylko na konwersje w DP
Łucznikow masz za 70 zł w boxie, LSG za 30 zł z IoB na Allego i bolca za ok 40 zł też juz można znaleźć.
Łucznikow masz za 70 zł w boxie, LSG za 30 zł z IoB na Allego i bolca za ok 40 zł też juz można znaleźć.
żaden batalion się nie opłaca, kupuj każdy regiment osobno na allegro.